- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi illederengarenk
kendimi beğendiğim kıyafetleri alırken ve giyerken hayal ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba fat1hhh...Konunu yeni gördüm hadi bakalım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın....Benim de fazlam var aslında vermem lazımkimse gelmiyor sayfama ama olsun .kendi kendime konuşmaya devam.karbonhidrat diyetine uygun bir şekilde kahvaltımı yaptım.sadece kahvaltı da geç kaldım.o yüzden bugün iki öğün yapacağım ende.sabah: 3 haşlanmış yumurta,10ar tane kavrulmamış badem ve fındık.bir kibrit kutusundan biraz fazla beyaz peynir ve ince ve küçük iki dilim kaşar,2 bardak yeşil çay.
evet başlayınca oluyor.çok teşekkürler bu arada iyi dileklerin için.kilom sebebiyle çok pis laflar yedim.artık yeter dedim.koşu bandı bende alacağım bu arada.çünkü bekarken koşu bandında yürüyerek epey kilo vermişliğim vardı.o dönem kpss sınavlarına hazırlanırken habire ödüllendirdim kendimi ve şiştim.sonrasında evlilik,üç çocuk,emzirme derken hamilelik kilolarımdan fazla çıkınca ve o arada çok pis kilom yüzünden kişiliğime laflar edilince kararlı oldum.akapunktura gidiyorum .bu 3. haftam.dört kilo gitti ve çok şükür ikili rakamlara indim.99.200 geldim çarşamba günü.şimdiki hedefim 89.89 a indiğimde epey bir yol almış olacağımbaşladığım yolda.aslında ev ,okul dışında pek bir hareketim yok.biraz hareketlenince daha iyi olacak.Merhaba fat1hhh...Konunu yeni gördüm hadi bakalım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın....Benim de fazlam var aslında vermem lazım....Çoğu kıyafetimi giyemez oldum
( 50 kilo evlendim....İki doğumda 70 kg ile sonlandı...64 kiloya indim...Ama şimdi 71 kiloyum...Benim amacımda 65 kilo olmak....Boyuma göre ideal oluyor o zaman.... Aslında biraz yemesem oluyor kilo veriyorum.. Ama yemeyince de ev işleri, dış işler çoluk çocuk ...gereken enerjiyi bulamıyorum...Halsiz kalıyorum....
Ekmeksiz öğün geçiremem maalesef, karatay hiç bana uymuyor yapayım dedim....Kahvaltıyı çok güzel yaparım herşeyden yerim(nutella bile) Çocuklar diyo... annee ne çabuk bitti yine nutella :) Arada mutlaka bir şeyler atıştırırım...Akşam yemeğimi mükellef bir şekilde yerim...Sonra meyve kuruyemiş, çikolata....Yazarken farkettim, bayağı da varmış gün içinde yediklerim....Ama enerji için de yemek lazım...Hele çalışıyorsunuz daha da zor...Bizimkiler rutin işler evde....Ama sabahları limonlu su içiyorum kalkar kalkmaz yeni başladım...Maydanoz suyu kaynatıyorum ve lahana falan haşladığımda mutlaka suyunu içerim bağırsaklara birebir...Koşu bandım var bazen üstüne çıktığım(15 günde bir)
Kilo verdikçe yazarım artık bende buraya...Yalnız değilsin artık...Hadi bakalım....
Kilo verirsek tartının resmini koyarız![]()
vereceğin kilo fazla değil aslında. biraz gayretle rahatlıkla inersin istediğin kiloya.hele ki koşu bandını günlük kullansan .çarşambadan çarşambaya tartılıyorum ben.akapunktura gidince.Hareket çok önemli canım.... İnşallah ulaşırız istediğimiz kilolara...Kilo için laf yemende ne üzücü ya....İnsanların ağzını torba gibi büzesim geliyor bazenHerkes her şeyi düşünebilir ama bunu dile getirirken düşünmeli, öyle konuşmalı.. Lafı söylüyorsun sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyorsun karşı tarafa.. Bunlar kırıcı şeyler.. Ölümlü dünya hiç gerek yok bence insan ilişkilerinde kırıcı üzücü olmaya....Bence hiç takma kafana "Bir dirhem et bin ayıp örter" sözünü hatırla ve gülümse....
Neyse tartıların resmini koyuncaya kadar byyyy....![]()
Canım valla irade meselesi kilo...Bravo ben sofraya oturunca artık frene basamıyorum...Söylemesi ayıp çorba, dolma ve makarna yedik çocuklarla az evvel....Eee açta yatılmıyorbir kaç gündür giremedim ama yola devam.akşama çocuklara dolma yaptım.kendime zeytinyağlı pırasa.
bugün bizdede çorba,makarna ve dolma var.ben kendime zeytinyağlı pırasa yaptım,çorba ve pırasa yedim.diğerlerinden yemedim.yanında da yoğurt yedim.Canım valla irade meselesi kilo...Bravo ben sofraya oturunca artık frene basamıyorum...Söylemesi ayıp çorba, dolma ve makarna yedik çocuklarla az evvel....Eee açta yatılmıyorbi fasılda akşam yeriz artık ...Sonra kilo veremiyorum diyorum...Hele kar tatilinde çocuklarla beraber , hepten ipin ucu kaçtı benim 72 yi gördüm tartıda....71 den 72 valla önlem almam lazım acill
![]()
Menülerimiz aynıymış bugünbugün bizdede çorba,makarna ve dolma var.ben kendime zeytinyağlı pırasa yaptım,çorba ve pırasa yedim.diğerlerinden yemedim.yanında da yoğurt yedim.
canım aniden bırakınca oluyor inanki.ben ki o kiloya çıkmış insanım yemekten.protein koyunca yerine tok tutuyor zaten.Menülerimiz aynıymış bugünCanım ben makarna ve ekmeksiz yani karbonhidratsız doyduğumu hissetmiyorum....Sorun orda zaten biliyorum da şimdilik çözümleyemiyorum
![]()
kilo vermeyi çok istiyorum ama 4 hafta çok dikkatli yapmıştım ve epey de güzel gidiyordu.bu hafta doymuş hissedemiyorum kendimi.yine karbaonhidratlardan yasaklıları abartmadım ama çok fazla yedim bu hafta.kendimi hafiflemiş görmek çok istediğim birşey aslında.canım ben bugün hedefime ulaşanlardanım
63.5 tan 55.8 e düştüm
ve cuma zayıflama takımı sayesınde yaptım bunu
her ne kadar verdıgım kılo cok olmasa da hedefıme ulastım ve artık daha da mutlu bı ınsanım
su an yasadıgım duyguları yasamak içim kılo vermelısın ve bu gercekten tarıf edılemez bı duygu
Canm arada olur boyle olumsuz dusunceler ama at kafandan bir an oncekilo vermeyi çok istiyorum ama 4 hafta çok dikkatli yapmıştım ve epey de güzel gidiyordu.bu hafta doymuş hissedemiyorum kendimi.yine karbaonhidratlardan yasaklıları abartmadım ama çok fazla yedim bu hafta.kendimi hafiflemiş görmek çok istediğim birşey aslında.
rkmek ,hamurişi yemedim zaten ama kuruyemişi fazla kaçırdım.meyvayı abarttım.yemek bir tabak yerine fazladan yedim.Bu da bi bilgi olarak kalsinEki Görüntüle 1380784