Ertes 72 Kullanımı ve sonrası

gulremziye

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
24
6
286
Antalya
Merhaba, başıma ilk defa geldiği için ve kendi tecrübemi anlatmak için açtım başlığı. Belki başkasına da faydası olur. Adetimden sonraki 13.gün birliktelik oldu ve prezervatif yırtıldı. İlk defa başımıza böyle bir şey geldi. Bir saat içinde ertesi gün hapı kullandım. Bu konuda da tecrübe sahibi olmadığımdan eczacı Ertes 72 verdi. Bende ciddi bir yan etki olmadı açıkçası, belki halsizlik ve biraz baş ağrısı.Keşke biraz araştırma yapsaydım diyorum sanki Ela daha etkili gibi. Neyse bugün beraberliğin üzerinden 1 hafta geçti yani son adet tarihimden itibaren 20. günümdeyim. 25-26 günde bir adet oluyorum. İlk eary predictor testimi yaptım. Sonuç negatif. Test için çok erken olmuş olabilir, 2-3 günde bir tekrarlamayı düşünüyorum. Benzer tecrübeleri olanlar varsa yazabilirler.

3’er gün arayla 2 kez test yaptım sonuç negatif. Ancak regl belirtisi de yok. Ertes72 bende ara kanama yapmadı.

26.günümde 3.testimi yaptım. 27’de regl oldum. Kolay hamile kalan biri olduğum için bu tecrübemi yazmak istedim. Ertes 72 1.saatte almıştım. Bende ciddi bir yan etkiye sebep olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…