Ertes72 (ertesi gün hapı)kullanip hamile kalan varmı?

Sansli03

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
34
10
1
29
Ertes72 kullandım iliskinin sabahinda.hamile kalmisim.doktor ertes72 hapin x kategorisi bi ilac oldugunu ve cocukta anomoli olabileceğini söyledi.bebeğe zarar vermis olabilir dedi.kızlar nolur yardimci olun.varmi başina gelen.cok korkuyorum cocuguma bisey olur diye.nolur bilgisi olan yazsın

Merhaba bende 13 subat iliski yasadim esimle 14 de öglen 1 debertes72 ictim. kondom yirtilmasi sonucu icime bosaldi hatta ertesi gun aksam 5de kondomun buyuj bir kismj icimde kalmis oldugunu farkkettim ustelik regli takvimine gore yuksek gebelik oldugu gun gözükuyordu sizce ilacin faydasi olmusmudur. Birde ilaci ictikten sonra kasik agrisi herhangi birsey yasadinizmi bide iliski yasandiginda reglime 14 gun vardi sizin de öylemiydi acaba

Benim reglime 6 gün vardi.sizin yumurtlama döneminize denk gelmis galiba tamda.13.saatte kullandim ise yaramadi.sizinkinide koruyuculugu zor gibi geliyo bana.varmi bi gelisme sizde

Benim reglime 6 gün vardi.sizin yumurtlama döneminize denk gelmis galiba tamda.13.saatte kullandim ise yaramadi.sizinkinide koruyuculugu zor gibi geliyo bana.varmi bi gelisme sizde
Merhaba ben suan yerlesme kanamasi nasil birsey diye bakiyordum. Dun afedersiniz yine esimle birliktelik yasadik sonra kasik agrisi vr bel agrim oldu yarim saat oncede pembe bir kan geldi rwglime uc gun var erken gebelik testi yapmistim dün negatif cikti sanirim erken regli oluyorum devami gelmezse 3 gun sonra birdaha test yapicam ben sanmiyorum ya degilimdir sanirim cocuk yapmak icin okadar ugrasan varki o yumurtlama gunude belki yumurtlama olmamistir

Allah hakkinizda hayirlisini versin.kanamaniz ne kadar oldu?o haplar kahverengi kanama yapiyo genelde.siz yinede başka ilaç filan kullanmayin.hamile iseniz zarar verir bebege.pisman olursunuz.adet sökturucu agri kesici kullanmayin derim ben

kaç haftalık peki? doktor ultrasonda keseyi ve bebeği gördü mü? zaten bir problem var ise kontrollerde çıkıyor hemen endişelenmeyin kontrollerinizi aksatmayın

kasıkta batmalar gebelik işaretidir ama test yaptırmadan emin olamazsınız

kaç haftalık peki? doktor ultrasonda keseyi ve bebeği gördü mü? zaten bir problem var ise kontrollerde çıkıyor hemen endişelenmeyin kontrollerinizi aksatmayın
11 haftalik.sali gunu kontrolum vardi.cok saglikli dedi dr.cok sukur Allaha

Allah hakkinizda hayirlisini versin.kanamaniz ne kadar oldu?o haplar kahverengi kanama yapiyo genelde.siz yinede başka ilaç filan kullanmayin.hamile iseniz zarar verir bebege.pisman olursunuz.adet sökturucu agri kesici kullanmayin derim ben
Merhaba regli olmusum hamile degilim ama ikinci ogluma hamile kaldigimda gec dollenme olmustu uc kere gebelik twsti yaptim cikmamisti dr muayenesinde ultrasonda bakmksti neden rwgli olmuyorum diye sonrasinda d.kontrol hapi vermisti 1 kutj bitirp yine olmadim sonra regli sokturucu verdi o kutuyada bitrdim yine olmamistim meger hamileymisim ictigim bunilaclar idrari etkiledigi icin sonucu gorememistim ama saglikli bor sekilde geldi dunyaya simdi 4 yasinda cok sukur rabbim isteyen herkese versin iki tane yeter bana

Yavrularimiz saglikli olsunda gerisi olur gider.benimde iki kizim var 3.yü bir sure sonra dusunuyoduk ama Rabbim bu zamana nasip etmis.hayirlisiyla saglikli sihhatli dogsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…