Ertesi gün hapı için geç mi kaldım

Sewee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
58
7
1
merhaba arkadaşlar konu ile ilgili hiçbir bilgim yok bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim erkek arkadaşım ilişki sırasında dışarıya boşaldığı halde en fazla 2 gün aksayan adet dönemim 4 gün oldu hiçbir adet belirtim dahi Yok dün kan testi yaptırdım değer 6 çıktı doktor adetin 1 hafta içerisinde gelmezse tekrar test yaptıralım dedi sizce gebelik söz konusu mu ertesi gün hapı için geç kaldım galiba ama gebeliği önleyecek başka birşey var mı ne yapmalıyım teşekkürler

merhaba arkadaşlar konu ile ilgili hiçbir bilgim yok bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim erkek arkadaşım ilişki sırasında dışarıya boşaldığı halde en fazla 2 gün aksayan adet dönemim 4 gün oldu hiçbir adet belirtim dahi Yok dün kan testi yaptırdım değer 6 çıktı doktor adetin 1 hafta içerisinde gelmezse tekrar test yaptıralım dedi sizce gebelik söz konusu mu ertesi gün hapı için geç kaldım galiba ama gebeliği önleyecek başka birşey var mı ne yapmalıyım teşekkürler

Ertesi sabah hapı ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınmalı diye biliyorum

Peki şuan için gebeliği önleyecek yapılacak birşey var mı ertesi gün hapına benzer

Bence en kısa zamanda doktora gidin.Gebeliğin en erken dönemlerinde ilk önce ilaç veriyorlar eğer gebelik sonlanmassa o zaman bebeği aldırmanız lazım

Ve kan testinde 6 çıkmış. 5 ve üzeri gebelik var demek.1 hafta sonra tekrar gittiğinizde büyük ihtimalle değer artacaktır

0-1 hafta 5 ve 50 arasındaymış.Sizin 5 olduğuna göre büyük ihtimalle çok yeni
Screenshot_20180118-194817.webp

İnşallah adet olursun da tekrar teste falan gerek kalmaz cnm. Aslında 1 hafta beklemene gerek yok değer 2 günde 2 kat katlanıyor hamilelik varsa.Değer düşmüşse boşuna stres yapmamış olursun.Evde yapılan testlerden yaptın mı ?

İnşallah adet olursun da tekrar teste falan gerek kalmaz cnm. Aslında 1 hafta beklemene gerek yok değer 2 günde 2 kat katlanıyor hamilelik varsa.Değer düşmüşse boşuna stres yapmamış olursun.Evde yapılan testlerden yaptın mı ?
Yaptım negatif çıktı ama 1 hafta 10 gün olduğu için çıkmayabilir diye düşündüm kan kesin sonuç verir dedim hemşire arkadaşım ve arkadaşımın doktoru ile görüştüm değer düşük ama gebelik var dediler kafam çok karıştı bi jinekoloji doktoru gebelik YOk stres yaptığı için adet görmüyor dedi kafam çok karıştı yarın tekrar test yapıcam

Yaptım negatif çıktı ama 1 hafta 10 gün olduğu için çıkmayabilir diye düşündüm kan kesin sonuç verir dedim hemşire arkadaşım ve arkadaşımın doktoru ile görüştüm değer düşük ama gebelik var dediler kafam çok karıştı bi jinekoloji doktoru gebelik YOk stres yaptığı için adet görmüyor dedi kafam çok karıştı yarın tekrar test yapıcam

Sonuç inşallah istediğin gibi çıkar

6 demek hamilesin demek ama bu kadar kısa sürede hamile kaldığın testte belli olmaz. Bu daha önceki bir ilişkiden gebe kaldın demek. Sakın saçma sapan ilaç içme bebeğin özürlü olur

6 demek hamilesin demek ama bu kadar kısa sürede hamile kaldığın testte belli olmaz. Bu daha önceki bir ilişkiden gebe kaldın demek. Sakın saçma sapan ilaç içme bebeğin özürlü olur
Haklısın yarın tekrar test yapmak en mantıklısı teşekkür ederim

Şuan çocuk istemiyorum.İlişki sonrası 15 saat sonra ertes72 hapı kullandım. Bu arada doğurgan dönemimdeyim ertesi gün çok küçük bir kanama gördüm iğne ucu kadar sürekli hasta olmuş hissi ve küçük miğde sancıları bugün üçüncü gün henüz bir kanama olmadı kadın doğum uzmanına görümdüm sol yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi bir hafta beklememiz gerektiğini henüz birşeyin belli olmadığını söyledi hapın %100 etkisinin olmadığını söyledi kanamamın olduğunu sordu. Var mı başından böyle birşey geçen bilgi sahibi olan

Back
X