Ertesi gün hapı içip hamile kaldım riskler nelerdir acaba

hatice buse kaya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
18
8
18
29
Ertesi gün hapı içip yine hamime kaldım kesinlikle istemiyordum ama olan oldu şimdi doktor riskli gebelik bakması lazım ve dış gebelik riskin yüksek dedi böyle bişey yaşayan var mı acaba

Ertesi gün hapı içip yine hamime kaldım kesinlikle istemiyordum ama olan oldu şimdi doktor riskli gebelik bakması lazım ve dış gebelik riskin yüksek dedi böyle bişey yaşayan var mı acaba
Merhaba bende bugün öğrendim. Riskli dedi takip edeceğiz perinatologa yönlendiririm dedi. 6hafta 1 gün kalp atışı bile duyduk. Rahimde kese bebek göründü. Sizde nasıl dış gebelik ihtimali dedi? Rahimde kese ve bebek oluşmuşmu?

Yok sadece kese şuan bakalım gözükmemişti o yüzden şimdi o risk kalktı kese göründü bana da aynı şeyi dediler riskli gebelik bakması lazım diye

ben de aynı durumdayım ve inanılmaz korkuyorum var mıymış tisk bir sorun yaşadınız mı? çok hafif pembe leke geliyor ben hayatımda böyle stres yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…