Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 16 saat sonra bu ilacı kullandım nişanlım halime gülüyo ben seni böyle bir riske atarmıyım bu imkansız diyo sırf dediğim gibi rahatlamak adına aldım bu ilacı ama böyle derin bi pişmanlık acı yaşamadım hayatımdaregl durumu geçen ay 18 i 19 u gibi olmuştum nisanın, düzenlidir genelde benim, normal şartlarda 3 4 güne olmalıyım bu arada ilacın hiç bir yan etkisini görmedim ne bulantı ne kusma yada baş dönmesi yapmadı bu hap ne zaman kanama yapıyor alındıktan belirli bi saat sonra mı bir hafta sonramı ya öyle çok şey okudum ki artık neye inancağımı bilmiyorum diyelim hap 1 hafta sonra kanama yapıyor bende regl olucam hangi kanama nasıl anlıcam bunu?? (saçmalıyo bile olabilirim sorularımda kusura bakmayı ilk kez olduğu için bu konuda birşey bilmiyorum lütfen aydınlatın )
![]()
dr geçen hafta yani 21 inde yumurtan var olgunlaşmış demişti bu ne demek
Merhaba ben de ella kullandim hicbir temas yok.. genital bolgemde olmucak sekilde bi bosalma omustu bu yuzden kullandim 2 gunfurde normalin ustunde kasiklarim ozellikle sol yumurtam ağrıyor. Deminde koyu kahverengi kan gibi biseu gelmis sizxe bu adetmidir. Zaten gelmeden once ikinci testi yaptirdim erken gebelik testi ikiside negatif cikti .. bu arada yine korunmali oluyoruz geri cekiliyor hemen sizce bi risk varmi gebelik adina ( herhangi bir birlesme yok) kizim hala. Ella kullanali 10 gunu geçtirica ederim hayatım...adet olduğunda yazarmısın merak ettim ne yaptın acaba...
Yüksek ihtimalle yok.Merhaba. Ben 23 temmuzda nişanlımla anal ilişki bile sayılmayacak şekilde ilişkiye girdim. Vajina dışına birkaç damla sperm gelmiş olabilir korkusuyla 2 saat geçmeden ella ertesi gün hapı kullandım. 3 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü adet sancısı falan da çektim sanırım adet oldum. Ancak kanamam diğer kanamalarıma göre az miktardaydı. Size sorum, hamile kalma riskim var mı ? Lütfen cevap verin
Yani tam anlamıyla bir birleşme olmadı. Tamamen de boşalmadı ben boşaldığını fark ettiğim an doğruldum anüs kısmına spermin geldiğini söylüyor. Yine de ella kullandım. Zaten adet olmama yakın bir zamandı. Çünkü ilişkiyi yaşadığımız gün adet sancılarım başlamıştı. Hamile kalmam dimi çok korkuyorumYüksek ihtimalle yok.
Kalmazsınız da sonucuna katlanamayacağınız şeyler yapmayın.Yani tam anlamıyla bir birleşme olmadı. Tamamen de boşalmadı ben boşaldığını fark ettiğim an doğruldum anüs kısmına spermin geldiğini söylüyor. Yine de ella kullandım. Zaten adet olmama yakın bir zamandı. Çünkü ilişkiyi yaşadığımız gün adet sancılarım başlamıştı. Hamile kalmam dimi çok korkuyorum
Haklısınız. İlk defa böyle bir şey başıma geldi.. Elladan 3 gün sonra olan kanama adet kanamasıdır dimi yani hamilelik olmayacaktır değil mi ? Kusura bakmayın çok korkuyorum sorabileceğim tek yer burası oldu nolur. Rahatsız ediyorum ama lütfen rahatlayacağımKalmazsınız da sonucuna katlanamayacağınız şeyler yapmayın.
Vajina içine boşalma olmadıysa hamile kalınabilir mi pes yani..2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum olmuyor.korkmayın vajina içine boşalma olmadıysa olmazArkadaşlar lütfen yardımcı olun. Anal ilişkiden 2 saat sonra ella kullandım 3 gün sonra adet oldum. Benim hala hamile kalma riskim var mı ? anal ilişki bile olmadı tam olarak boşalma olmadı.. lütfen yardımcı olun. Sadece anüs dışına birkaç damla boşalma oldu. Vajina içine falan girme veya boşalma olmadı. Hamile kalma riskim var mııı ????