merhabalar bu konu hakkında yazılmış çok fazla şey var ama içimi rahatlatamıyorum okuyup araştırdıkça daha kötü oluyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. reglim 3 haziranda bitti ve 10unda erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik. içime boşaldı maalesef ilk kez böyle bir şey yaptığım için iliski bittikten sonra bir süre algılayamadım yaklaşık 10dakika oturup bekledim o şekilde sonra temizlenip ertes72 kullandım maksimum bir saat içerisinde. kullandıktan iki gün sonra iki gün arayla kahverengi lekelenmeler oldu. döngüm kısadır 3 haftadan fazla sürmüyor ve ayın 24ünde regl olmam gerekiyordu üç günlük bir gecikme var. genel olarak her zamanki gibi hissediyorum arada rahmimde ağrı diyemeyeceğim hareketlenmeler hissediyorum bağırsak hareketine benziyor nasıl anlatsam bilemedim.. göğüslerimde hassasiyet var. ertesi gün hapı sebebiyle gecikme olabileceğinin farkındayım yine de beklemekten daha zoru yok yarın gebelik testi almayı düşünüyorum. nedense hamile kalma ihtimalim çok yüksek gibi geliyor hapa ragmen. ailemin yanındayım önümüzdeki birkaç ay ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. yargılayacak ahlak bekçiliği yapacak kimseye tahammülüm yok psikolojik olarak iyi bir durumda değilim anlayışlı olursanız sevinirim. bu konuda deneyimi bilgisi olan paylaşsın lütfen.