- 17 Ağustos 2011
- 24.629
- 155.081
- 798
Arkadaslar yumurtlamam daga gerceklesmemiş ne bebeginden bahsediyorsunuz oyle bir tepki vermişsiniz ki sanki kurtaj olmak istiyorum gibi davraniyorsunuz.
Erkek bebek konusuna gelince insanin gönlünden gecen birseyi istemek ne zamandan beri yadirganir olmus anlamiş degilim kiz cocuk isteyen insanlara da boyle tepko gosteritormusunuz acaba
Yoo ben çok çok acil ihtiyacınız yoksa almayın demek istemiştim. Çünkü gerçekten çok ağır bir ilaç.Evli olmasan hapi icsen normal diyorsun ama arkadaşı erkek bebek istedigi icin yadirgiyorsun pek bi ahlakliiiiiii. Kizin karninda kiz bebek varda aldirmak istiyor gibi karga gibi ustune çullamışsınız.. asil bitmeyen siz ve sizin gibiler. Gorelim bakalim 2 ayni cinsiyetten cocugunuz varsa ve siz 3uyu farkli cinsiyet istemeyecekmisiniz??? O biyoloji calis diyen arkadasa da dunyaca ünlü bilim adamlarinin cinsiyet konusunda sadece babadan gelen spermle degil annenin vajeninin ortamınında etkili oldugunu anlatsin biri yada arastirsinatip tutmak saldirmak cok kolay. Hem cinslerinize bukadar kin ve nefret duymanayi biraz anlamaya calismanizi tavsiye ederim başarabilirseniz......
Mesela ilk sayfalarda yazmışlar, yumurtlama döneminde kullanan arkadaşta bu sebeple dış gebelik oluşmuş. Benim yakın çevremde de ayni ay icinde iki kere hap alan bir arkadaşım bu konu yüzünden epey sıkıntı çekmişti. 28 günde bir gelen saat gibi adet döngüsü aylarca duzensizleşmisti.
Zaten öyle ağır bir ilaç ki 6 ayda bir defa en fazla almak gerekiyor, yılda 2den çok tavsiye etmiyorlar.
Yani bekar olursunuz, bir anda gelişir birşeyler ...sonu kürtaja varacak birşeyler yaşamaktansa hap içip sorun yaşamak çok daha akıl karı.
Ama siz zaten halihazırda bebek istiyirmussunuz. Bu süreçte böyle ağır bir hap kullanmak akıl karı mi? Bence degil
*İkinci mesaja not: evet bence evli olmayan birisinin ilişki yaşamasi benim ahlak anlayisima ters bir durum degil, eğer karşı taraf da evli değilse. Yine de korunmak gerekir ama dünyanın binbir türlü hali var. O nedenle eğer gebelik ihtimali olacak bir durum ortaya çıkarsa hap kullanarak en başından o ihtimali yok etmek tek akıl kârı sey.
Son düzenleme: