- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Hapın icinde 72 saat emzirmemenizi oneriyoruz diyo ama inanin mama aldm ek gidada veriyorum ne uyuyo ne duruyo agliyo surekli meme istiyoHapi hemen aldiysaniz hamile kalma sansiniz cok düsük. Lakin bunu da belirtiyim: o ilacmar büyük hormon bombasi. Onun icin emziren bayanlara emzirmemeleri söylenir burda cünkü sütten bebege gecebilir. Hapin kullanmam kagitinda ne yaziyor?
Kizlar merhaba lafı uzatmadan direk anlatcam benim kucuk bebegim var dun gece esimle iliskiye girdik ve iliskiden yarim saat sonra falan prezervatifin yırtılmis oldugunu farkettik delikmiş gorunce hemen ertesi gun hapi aldi geldi yani iliskiden 2 saat sonra hapi hemen yuttum hamile kalma ihtimalim olabilirmi kullananlar yazabilirmi. Birde bebegm emiyo doktora sordum bitanesi emzirebilirsin dedi bitaneside 2 gun emzirme dedi bebegmde mama icmiyo iciremedim bu konudada bilgisi olanlar yardmci olabilirmisiniz
Evet cok cabuk aldim hapi ama yinede korkuyorummemzirmeyi bilemem ama hemen hapı alarak çok iyi etmişsin.
Malesef yok sagacak kadarda sutum yok zaten bebek emzikce geliyoduBebeği sakın emzırme.
Şuan bunyen bıle alt ust olucak.
Dolapta yedek sutun falan yokmu?
Doktorumda 2 gun emzirme dedi ama cocugu durduramiyorum kesnlikle mama icmiyo agliyo susturamadimgeçen aynı soru vardı. iki dün sağıp atmıştı bi üye sütünü. eczacılar daha iyi bilir aslında, telefonla bile sorabilirsiniz.
Evet cok cabuk aldim hapi ama yinede korkuyorumm
Insallah dediginiz gibi olur yoktur birsey daha sorabilirmiyim icim rahat etmesi icin gebelik testini iliskiden kac gun sonra yapabiliyoruz bilginiz varmine kadar çabuk alırsan o kadar etkili oluyo. kısa zamanda da almışsın. bunlar yüzde yüzü hiçbir zaman garanti etmez ama sen yüzde yüze oldukça yakın bir ihtimaldesin korkma o nedenle
Insallah dediginiz gibi olur yoktur birsey daha sorabilirmiyim icim rahat etmesi icin gebelik testini iliskiden kac gun sonra yapabiliyoruz bilginiz varmi
Güvenmeyin şu prezervatiflere..Yazmayı bile bilmiyorum çünkü hiç kullanmadık
Cok sagolun tesekkur ederm yardiminiz icinşu anki hamileliği öğrenme yöntemlerinin hiçbirisi, 15 günden öncesinde sağlıklı sonuç vermiyor. yaklaşık 15 gün beklemelisiniz. hatta 15 günden daha sonra da bir ara bakarsanız iyi olur bence...
Cok sagolun tesekkur ederm yardiminiz icin
ee korunmak icap ederse napıyorsunuz? :))
Valla canım eşim içime boşalmıyordu korunduğumuz dönemde hiç gol yemedik, bebiş istediğimizde de bu sefer bebiş olmadı derken becerdik yaptık
çok sıkıntı... hiç önerilmeyen korunma yöntemi... =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?