Ne zaman test yapmam lazım adetime bir hafta var daha ama içim hiç rahat değilIliskiden sonraki 48 saat icerisinde almaniz lazim. Adeti bazen geciktirir ara kanama yapabilir. Etki ettiginiyse ancak bir sure sonra yapacaginiz gebelik testiyle anlasilabilir.
Ictiniz mi ertesi gun hapini ilk 24 saatte ictiyseniz yuzde doksan dokuz koruma saglamistir korkmayin adetinizi bekleyin once. Adetiniz gelmezse test yaparsiniz.Ne zaman test yapmam lazım adetime bir hafta var daha ama içim hiç rahat değil
ErtNe zaman test yapmam lazım adetime bir hafta var daha ama içim hiç rahat değil
Sürekli kullanmıyorum daha yeni kullanacagim ilişkiye gireli daha 24 saat olmadı ben sadece yan etkilerinden korktum ve etki etmemesindenIctiniz mi ertesi gun hapini ilk 24 saatte ictiyseniz yuzde doksan dokuz koruma saglamistir korkmayin adetinizi bekleyin once. Adetiniz gelmezse test yaparsiniz.
Cok fazla bir yan etkisi olmaz. Tabi bunyeden bunyeye de degisebilir. Mide bulantisi adet gecikmesi ara kanama yapabilir. Hemen icin daha fazla beklemeyin ne kadar erken icerseniz etkisi daha cok olur. Etki etmemesinden korksanizda iliskiden sonra yapabileceginiz baska bir onlem yok.Ert
Sürekli kullanmıyorum daha yeni kullanacagim ilişkiye gireli daha 24 saat olmadı ben sadece yan etkilerinden korktum ve etki etmemesinden
Sakın içmeyin. Hormonları alt üst ediyor ve bu ilacın Avrupa’da yılda 2 defadan fazlasının yasaklandığını duymuştum. Ayrıca korunmasız ilişkiden sonra alındığını biliyorum adete 1 hafta kalmasıyla bağdaştıramadım?Ertesi günü hapı hakkında bilgi alabilirmiyim adetime 1 hafta var şimdi kullansam geciktirir mi yoksa erkene mi olur ertesi günü hapı yan etkisi kaç gün sürer ve etki ettiğini nerden anlarım
Korunmasiz iliski yasamis zaten konu sahibi. Icmesinde hamile kalma durumu mu olussun. Bu seferde kurtaj yaptirmak zorunda kalabilir.Sakın içmeyin. Hormonları alt üst ediyor ve bu ilacın Avrupa’da yılda 2 defadan fazlasının yasaklandığını duymuştum. Ayrıca korunmasız ilişkiden sonra alındığını biliyorum adete 1 hafta kalmasıyla bağdaştıramadım?
Korunmasız ilişki hakkında tarih saat vermeyince anlayamadım. Ayrıca adetine 1 hafta varken gebelik riski zaten yok adeti düzenliyse. Çünkü gebelik riski yok. Boşu boşuna düzenini bozmasın diye dedikKorunmasiz iliski yasamis zaten konu sahibi. Icmesinde hamile kalma durumu mu olussun. Bu seferde kurtaj yaptirmak zorunda kalabilir.
Gebelik riski hep vardir. Adetliyken bile hamile kalinabiliyormus diye okudum. Cunku sperm bir sure etkin kalabiliyormus. Tabi bunlar yerine duzgun bir korunma yontemi secmeliydi konu sahibi.Korunmasız ilişki hakkında tarih saat vermeyince anlayamadım. Ayrıca adetine 1 hafta varken gebelik riski zaten yok adeti düzenliyse. Çünkü gebelik riski yok. Boşu boşuna düzenini bozmasın diye dedik
Size cikismis gibi olmusum kusura bakmayin lutfen.Korunmasız ilişki hakkında tarih saat vermeyince anlayamadım. Ayrıca adetine 1 hafta varken gebelik riski zaten yok adeti düzenliyse. Çünkü gebelik riski yok. Boşu boşuna düzenini bozmasın diye dedik
Ben kullandım hapı bir sıkıntı olmaz değil mi şimdi yaGebelik riski hep vardir. Adetliyken bile hamile kalinabiliyormus diye okudum. Cunku sperm bir sure etkin kalabiliyormus. Tabi bunlar yerine duzgun bir korunma yontemi secmeliydi konu sahibi.
Gebelik riski hep yoktur. Keşke olsa da 10 aydır ovülasyon günümü tutturup da hamile kalabilsemGebelik riski hep vardir. Adetliyken bile hamile kalinabiliyormus diye okudum. Cunku sperm bir sure etkin kalabiliyormus. Tabi bunlar yerine duzgun bir korunma yontemi secmeliydi konu sahibi.
Yok estağfurullah hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruzSize cikismis gibi olmusum kusura bakmayin lutfen.
Sikintidan kastiniz gebelikse olmaz. Bazi yan etkiler olabilir. Tekrar kullanmamaya bakin.Ben kullandım hapı
Ben kullandım hapı bir sıkıntı olmaz değil mi şimdi ya
InsAllah hamile kalip saglicakla kucaginiza alirsiniz. Benim oyle bir durumum olmadigi icin pek ovulasyon felan bilmiyorum. Sadece olabildigince korunmaya calisiyorum.Gebelik riski hep yoktur. Keşke olsa da 10 aydır ovülasyon günümü tutturup da hamile kalabilsemadeti düzenliyse beklenen adetin 14 gün öncesi yumurtlama günüdür. Hatta ondan bir iki gün öncesi ve bir iki gün sonrası.. adetime 1 hafta var diyor yani yumurtlama günü çoktan geçmiş. Adeti düzensizse her zaman risk vardır tabi
Aynen gebelik ne gibi yan etkisi olur ki acabaSikintidan kastiniz gebelikse olmaz. Bazi yan etkiler olabilir. Tekrar kullanmamaya bakin.
Adetim düzenli sadece nadir 5 gün falan gecikiyorInsAllah hamile kalip saglicakla kucaginiza alirsiniz. Benim oyle bir durumum olmadigi icin pek ovulasyon felan bilmiyorum. Sadece olabildigince korunmaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?