Gerçekten öyle çok iyi bir site tavsiye ederim kullanmayı şiddetle bilinçlenmek lazım kesinlikleAaa çok iyi siteymiş bu ya keşke daha önce görseydim uzmana danış kısmındaki eski sorulan sorulardan bile bir sürü şey öğrendim siteye girer girmz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyle çok iyi bir site tavsiye ederim kullanmayı şiddetle bilinçlenmek lazım kesinlikleAaa çok iyi siteymiş bu ya keşke daha önce görseydim uzmana danış kısmındaki eski sorulan sorulardan bile bir sürü şey öğrendim siteye girer girmz
Ben bu siteyi bayadır biliyorum da önermek hiç aklıma gelmedi bakKızlar bu arada çok güzel bir site keşfim oldu bu tarz konularda aklınıza takılanları direkt uzmanlara sorabileceğiniz tamam bence ezcacı olduğum için bilgim var ama bir uzman değilim tabii mutlaka bakın başkalarının sorularının cevaplarını da görebiliyorsunuz https://ertesigun.com nöbetçi ezcaneleri bile gösteriyor site baya faydalı
Estağfirullah canım ya insanız aklımıza gelmeyebiliyor herşey her zaman ben gördüm paylaştım işteBen bu siteyi bayadır biliyorum da önermek hiç aklıma gelmedi bakkafam duruyor bazen
Çok da iyi ettin biliyor musun ben baya şey gördüm ertesigun.com sitesinden cidden ara ara girip uzmana danış kısmını okurum hatta sorulanm soru ve cevapları insan hep birşeyler öğreniyorEstağfirullah canım ya insanız aklımıza gelmeyebiliyor herşey her zaman ben gördüm paylaştım işte
Ben dediğim gibi yeni keşfettim ama bayıldım siteye eczaneye gelen hanımlara bile bahesdip duruyorum bakın mutlaka diyeÇok da iyi ettin biliyor musun ben baya şey gördüm ertesigun.com sitesinden cidden ara ara girip uzmana danış kısmını okurum hatta sorulanm soru ve cevapları insan hep birşeyler öğreniyor
Yani direkt yer imlerime ekledim ben şahsen çok sağ olun cidden faydalı bir site bulmuş oldumBen dediğim gibi yeni keşfettim ama bayıldım siteye eczaneye gelen hanımlara bile bahesdip duruyorum bakın mutlaka diye![]()
Ya post sahibi iyiki açtı şu başlığı hem bende soruma cevap buldum hemde sayenizde baya bilinçlenmiş oldum bu siteyede bakıcamBen dediğim gibi yeni keşfettim ama bayıldım siteye eczaneye gelen hanımlara bile bahesdip duruyorum bakın mutlaka diye![]()
Sen geciktim demiştin en son sıkıntı olmadı di mi?Ya post sahibi iyiki açtı şu başlığı hem bende soruma cevap buldum hemde sayenizde baya bilinçlenmiş oldum bu siteyede bakıcam
Yok yok yazdıktan bir gün sonra oldum adet ella da bi yan etki yapmadı baya memnun kaldım yaniSen geciktim demiştin en son sıkıntı olmadı di mi?
Bir yan etkisi yok zaten öyle ahış şahım çok nadir bulantı vs olan duydum anlık o daYok yok yazdıktan bir gün sonra oldum adet ella da bi yan etki yapmadı baya memnun kaldım yani
Evet evet öyleymiş doktorumla da konuştum sonrasında ben ama tabii doğum kontrol yönetimi olmadığı için o kısma başka plan yaptıkBir yan etkisi yok zaten öyle ahış şahım çok nadir bulantı vs olan duydum anlık o da
En güzeli acil durum için bu zaten sadece ama güzelliği yılda 12 kere bile alsan her ay bir kere bir sıkıntısı olmuyor ne hormonlarda ne başka bişide baya bir testi araştırması yapılmıştı zamanında takip etmiştim bendeEvet evet öyleymiş doktorumla da konuştum sonrasında ben ama tabii doğum kontrol yönetimi olmadığı için o kısma başka plan yaptık
Çok önemli bence bu tarz testlerin kontrollerin yapılması insanın ilaca olan güveni artıyor insanınEn güzeli acil durum için bu zaten sadece ama güzelliği yılda 12 kere bile alsan her ay bir kere bir sıkıntısı olmuyor ne hormonlarda ne başka bişide baya bir testi araştırması yapılmıştı zamanında takip etmiştim bende
Sonuna kadar katılıyorum sana bu konudaÇok önemli bence bu tarz testlerin kontrollerin yapılması insanın ilaca olan güveni artıyor insanın
Ya eczacıydın sen di mi? Ben ella almıştım ya tekrar almak zorunda kaldım eczada da sormaya utandım bir ay arayla alınca sıkıntı olur mu? Bilgin var mı?Sonuna kadar katılıyorum sana bu konuda![]()
Sıkıntı olacak bir durum yok ama normal korunma yöntemi gibi düşünme lütfenYa eczacıydın sen di mi? Ben ella almıştım ya tekrar almak zorunda kaldım eczada da sormaya utandım bir ay arayla alınca sıkıntı olur mu? Bilgin var mı?
Yok yok korunuyoruz da sıkıntı oldu işte üst üste gelir ya zaten geldiği zaman hep öyle oldu resmenSıkıntı olacak bir durum yok ama normal korunma yöntemi gibi düşünme lütfen
Merak etme ella hormon içermediği için bir ay arayla falan almakta sıkıntı yok ama dikkatli olun siz yine de tabiiYok yok korunuyoruz da sıkıntı oldu işte üst üste gelir ya zaten geldiği zaman hep öyle oldu resmen
Bu kadar yakın zamanlı alınabiliyor mu cidden ella ya bilmiyordum hiç?Merak etme ella hormon içermediği için bir ay arayla falan almakta sıkıntı yok ama dikkatli olun siz yine de tabii
Evet alınabiliyor ama buna güvenip doğum kontrolü bırakmamak lazımBu kadar yakın zamanlı alınabiliyor mu cidden ella ya bilmiyordum hiç?