• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı

Kızlar bu arada çok güzel bir site keşfim oldu bu tarz konularda aklınıza takılanları direkt uzmanlara sorabileceğiniz tamam bence ezcacı olduğum için bilgim var ama bir uzman değilim tabii mutlaka bakın başkalarının sorularının cevaplarını da görebiliyorsunuz https://ertesigun.com nöbetçi ezcaneleri bile gösteriyor site baya faydalı
Ben bu siteyi bayadır biliyorum da önermek hiç aklıma gelmedi bak 😅 kafam duruyor bazen

Estağfirullah canım ya insanız aklımıza gelmeyebiliyor herşey her zaman ben gördüm paylaştım işte
Çok da iyi ettin biliyor musun ben baya şey gördüm ertesigun.com sitesinden cidden ara ara girip uzmana danış kısmını okurum hatta sorulanm soru ve cevapları insan hep birşeyler öğreniyor

Evet evet öyleymiş doktorumla da konuştum sonrasında ben ama tabii doğum kontrol yönetimi olmadığı için o kısma başka plan yaptık
En güzeli acil durum için bu zaten sadece ama güzelliği yılda 12 kere bile alsan her ay bir kere bir sıkıntısı olmuyor ne hormonlarda ne başka bişide baya bir testi araştırması yapılmıştı zamanında takip etmiştim bende

En güzeli acil durum için bu zaten sadece ama güzelliği yılda 12 kere bile alsan her ay bir kere bir sıkıntısı olmuyor ne hormonlarda ne başka bişide baya bir testi araştırması yapılmıştı zamanında takip etmiştim bende
Çok önemli bence bu tarz testlerin kontrollerin yapılması insanın ilaca olan güveni artıyor insanın

Back
X