- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi seyran elbi
-
1 günde iki ertesi gün hapı içtim çok fazla yan etkisi oldu çok çabuk acıkıyorum baş dönmesi de oluyo bu normal mi veya geçic
Evet korktum çünküNeden yani? Ne amaçla? Hangi bilgine dayanarak yaptın bunu? Vajina üzerine sperm geldi diye mi yaptın bunu cidden?
Bunu yapmaya devam edersen istesen de çocuğun olmayabilir. Korktuğun seyleri yapma.Evet korktum çünkü
Bidaha tövbe zaten şuan gebe olmadığımdan emin olmam yeter bana dersimi aldımBunu yapmaya devam edersen istesen de çocuğun olmayabilir. Korktuğun seyleri yapma.
Ahh ahhh bı bak ertesi gün konularına, tövbe eden üzerine kaç konu daha acıyor, en son kürtaj nasıl yaptıracağını soruyorlar yine de yapmaya devam ediyorlar, neyse, herkesin kendi tercihiBidaha tövbe zaten şuan gebe olmadığımdan emin olmam yeter bana dersimi aldım
Abla senin de dilin çok acı valla ya aslında haklısın herkesin kendi tercihi ama her insan da aynı değildir hatalar ders almak için varlarAhh ahhh bı bak ertesi gün konularına, tövbe eden üzerine kaç konu daha acıyor, en son kürtaj nasıl yaptıracağını soruyorlar yine de yapmaya devam ediyorlar, neyse, herkesin kendi tercihi