• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhab

nisayy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
2
1
1
Bi gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla kendimizi tatmin ederken erkek arkadaşım vajinama boşaldı çok az hemen ıslak mendil ve peçeteyle temizledim hamile kalma riskim olur mu ertesi günü hapı kullanmayı düşünüyorum etkisi olur mu bu arada bakireyimm gerçekten bilenler cevap versinn çok stresliyiz ikimizde 😢

Bi gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla kendimizi tatmin ederken erkek arkadaşım vajinama boşaldı çok az hemen ıslak mendil ve peçeteyle temizledim hamile kalma riskim olur mu ertesi günü hapı kullanmayı düşünüyorum etkisi olur mu bu arada bakireyimm gerçekten bilenler cevap versinn çok stresliyiz ikimizde 😢
Allah analı babalı büyütsün 😆😆🤗🤗🤗

Bakireligini belirtmene gerek yok. Yumurtlama dönemiyse ertesi gün hapı almanın anlamı da yok.

Bakireligini belirtmene gerek yok. Yumurtlama dönemiyse ertesi gün hapı almanın anlamı da yok.
Sorun şu en son reglim 21 Ağustosta oldum yani 45 gündür regli olmuyorum bundan önce bişey yaşamadık bu ilk defa böyle bişey başımıza geldi

Back
X