ertesi gun hapina ragmen hamile kalan varmi??

ertesi günü hapının işe yaramadığı bir durum hiç duymadım ama bu tür hapları sık kullanmak ileride hamile kalma şansını azaltabilir.

Merhabalar konuyu çok önce açmışsınız ama şuan bende ella kullandım ve hamileyim bebeğinizi dünyaya getirdinizmi ?

Merhabalar konuyu çok önce açmışsınız ama şuan bende ella kullandım ve hamileyim bebeğinizi dünyaya getirdinizmi ?
Ben hayretler icerisinde okuyorum yazdiklarinizi size soyle bir aciklama yapayim belki ndden hamile.kaldim sorunuza cevap olur.Daha once cok kez ertesi gun hapi kullandim markasi Norlevo idi ve cok etkili bir hapti.1.kizima dogum yaptiktan itibaren dogum kontrol hapina basladim fakat hergun ayni saatte aksatmamama ragmen 10 ay sonra 2.cocuguma hamile kaldigimi ogrendigimde kriz gecirdim sonradan ogrendim ki dogum ko trol hapi ertesi gun hapi gibi gebeligi onleyici haplarla baska ilac icince hapin etkisini 0 a indiriyormus ki ben dogumkontrol hapi ile ayni saat hatta ayni dk da antibiyotik kullaniyordum bu yuzden hap etki etmemis.yan etkisine gelince kizimda dogumkontrol hapinin verdigi hormona bagli cikinti vardi ve 6 aya kadar dr %100 erkek olduguna emindi 6.ay kobtrolunde ogrendik kiz oldugunu dogdugunda klitorisi hala disari cikikti zamanla duzeldi

Anladım cvbnız için teşekkür ederim yalnız ben ertesi gün hapı kullandığımda başka ilaç kullanmadım .nasıl oldu bilmiyorum ama şuan korkum ilacın fetusun üzerinde ne gibi olumsuz etki yapacağı.

Dr unuza danistiniz mi ben hamileligimi bilmeden apranax antibiyotik.kullandim yetmedi 7 defa ro tgene girdim 8 yasinda sapasaglam masallah ciddi bir etkesi oldugunu sanmiyorum bendeki etkisi cinsiyet konusundaydi

Dr unuza danistiniz mi ben hamileligimi bilmeden apranax antibiyotik.kullandim yetmedi 7 defa ro tgene girdim 8 yasinda sapasaglam masallah ciddi bir etkesi oldugunu sanmiyorum bendeki etkisi cinsiyet konusundaydi
Cevabınız için teşekkür ederim.doktoruma sordum net olmamakla birlikte eğer zaten etki ederse bebeğin gelişimi durar dedi.bende şuanda çok tedirginim ilaç kullanımları ilk üç ay bebekte anomaliye sebep olabilir diye bu ilaçta x grubundan olduğu için şüpheli yani bilseydim etki etmeyeceğini hiç kullanmazdım zaten.

Arkadaşım onunla hamile kaldı iki tane içtiği halde . Ella diye bir marka

Arkadaslar sevgilimle iliskiye girdik kondom icimde kaldi korkudan ertesi gun hapi kullandim yarim saat icinde ama ustunden 1 bucuk 2 hafta gecti suan ara ara koyu kahve kanamalar meydana geliyor adetime 11 12 gun var bi bilgisi olan varmi hamilemiyim acaba ilsc etkisinde ara aara kanama yaziyor ama bilemiyorum bilen varmi

öncelikle nasıl olurda yanlışlıkla gebelik yerine ovülasyon testi aldınız ona takıldım ben, eczane size yanlış vermiş olamaz herhalde :)

gebelik testlerinde normal şartlarda silik ikinci çizgi bile hamileliktir çoğu zaman ancak içtiğiniz ertesi gün hapıda buna yol açmış olabilir.

bir kaç hgün bekleyip yeniden gebelik testi yapın bence

Konu 2011 de açılmış :) konu sahibi hamile kalmışsa çocuğu 9 yaşındadır

ben de ella ertesi gün hapı kullanmama rağmen hamile kaldım.dün öğrendim, şuan 5haftalıkmış. çok endişeliyim. sorun yaşayan var mı lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…