- Konu Sahibi lucifer...
-
Ebusssss ben de ertesi gün hapı kullanmama ragmen şu anda hamileyim.ilacın bebeğin üzerinde bi etkisi oldu mu bilgi verebilirmisin çok endişeli ve merak içerisindeyimarkadaslar ben ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile kaldım suan hamileyim
Ben hayretler icerisinde okuyorum yazdiklarinizi size soyle bir aciklama yapayim belki ndden hamile.kaldim sorunuza cevap olur.Daha once cok kez ertesi gun hapi kullandim markasi Norlevo idi ve cok etkili bir hapti.1.kizima dogum yaptiktan itibaren dogum kontrol hapina basladim fakat hergun ayni saatte aksatmamama ragmen 10 ay sonra 2.cocuguma hamile kaldigimi ogrendigimde kriz gecirdimMerhabalar konuyu çok önce açmışsınız ama şuan bende ella kullandım ve hamileyim bebeğinizi dünyaya getirdinizmi ?
Anladım cvbnız için teşekkür ederim yalnız ben ertesi gün hapı kullandığımda başka ilaç kullanmadım .nasıl oldu bilmiyorum ama şuan korkum ilacın fetusun üzerinde ne gibi olumsuz etki yapacağı.Ben hayretler icerisinde okuyorum yazdiklarinizi size soyle bir aciklama yapayim belki ndden hamile.kaldim sorunuza cevap olur.Daha once cok kez ertesi gun hapi kullandim markasi Norlevo idi ve cok etkili bir hapti.1.kizima dogum yaptiktan itibaren dogum kontrol hapina basladim fakat hergun ayni saatte aksatmamama ragmen 10 ay sonra 2.cocuguma hamile kaldigimi ogrendigimde kriz gecirdimsonradan ogrendim ki dogum ko trol hapi ertesi gun hapi gibi gebeligi onleyici haplarla baska ilac icince hapin etkisini 0 a indiriyormus ki ben dogumkontrol hapi ile ayni saat hatta ayni dk da antibiyotik kullaniyordum bu yuzden hap etki etmemis.yan etkisine gelince kizimda dogumkontrol hapinin verdigi hormona bagli cikinti vardi ve 6 aya kadar dr %100 erkek olduguna emindi 6.ay kobtrolunde ogrendik kiz oldugunu dogdugunda klitorisi hala disari cikikti zamanla duzeldi
Dr unuza danistiniz mi ben hamileligimi bilmeden apranax antibiyotik.kullandim yetmedi 7 defa ro tgene girdim 8 yasinda sapasaglam masallah ciddi bir etkesi oldugunu sanmiyorum bendeki etkisi cinsiyet konusundaydiAnladım cvbnız için teşekkür ederim yalnız ben ertesi gün hapı kullandığımda başka ilaç kullanmadım .nasıl oldu bilmiyorum ama şuan korkum ilacın fetusun üzerinde ne gibi olumsuz etki yapacağı.
Cevabınız için teşekkür ederim.doktoruma sordum net olmamakla birlikte eğer zaten etki ederse bebeğin gelişimi durar dedi.bende şuanda çok tedirginim ilaç kullanımları ilk üç ay bebekte anomaliye sebep olabilir diye bu ilaçta x grubundan olduğu için şüpheli yani bilseydim etki etmeyeceğini hiç kullanmazdım zaten.Dr unuza danistiniz mi ben hamileligimi bilmeden apranax antibiyotik.kullandim yetmedi 7 defa ro tgene girdim 8 yasinda sapasaglam masallah ciddi bir etkesi oldugunu sanmiyorum bendeki etkisi cinsiyet konusundaydi
Kizlar merhaba.Supheli iliskimden sonra ertesi gun hapi aldim.Dun bi test yaptim adetime 2 gun var onuda yanlislikla ovulasyon testi almisim silik cizgi cikti.Sonra farkedince testin ovulasyon oldugunu, gidip bi gebelik testi aldim.2. cizgi cok silik ama var.Hamile olabilirmiyim? Olursam da bu ertesi gun hapi dis gebelik gibi sorunlara yol acarmi? lutfen acil cvpppp
Ella markasinda sorun var bence defalarca norlevo kullandim hic sorun yasamadimArkadaşım onunla hamile kaldı iki tane içtiği halde . Ella diye bir marka
Ebusssss ben de ertesi gün hapı kullanmama ragmen şu anda hamileyim.ilacın bebeğin üzerinde bi etkisi oldu mu bilgi verebilirmisin çok endişeli ve merak içerisindeyim
Peki doğum yaptımı bebeğin durumu nasıl?Arkadaşım onunla hamile kaldı iki tane içtiği halde . Ella diye bir marka
Peki doğum yaptımı bebeğin durumu nasıl?
Bebeği aldırdıPeki doğum yaptımı bebeğin durumu nasıl?
Peki doğum yaptımı bebeğin durumu nasıl?
Teşekkür ederim .Endişe etmeyin bence Allah ol derse olur kötü düşünmeyin bu şekilde hamile olup sağlıklı bebek doğuran çok kişi var
öncelikle nasıl olurda yanlışlıkla gebelik yerine ovülasyon testi aldınız ona takıldım ben, eczane size yanlış vermiş olamaz herhalde :)Kizlar merhaba.Supheli iliskimden sonra ertesi gun hapi aldim.Dun bi test yaptim adetime 2 gun var onuda yanlislikla ovulasyon testi almisim silik cizgi cikti.Sonra farkedince testin ovulasyon oldugunu, gidip bi gebelik testi aldim.2. cizgi cok silik ama var.Hamile olabilirmiyim? Olursam da bu ertesi gun hapi dis gebelik gibi sorunlara yol acarmi? lutfen acil cvpppp
öncelikle nasıl olurda yanlışlıkla gebelik yerine ovülasyon testi aldınız ona takıldım ben, eczane size yanlış vermiş olamaz herhalde :)
gebelik testlerinde normal şartlarda silik ikinci çizgi bile hamileliktir çoğu zaman ancak içtiğiniz ertesi gün hapıda buna yol açmış olabilir.
bir kaç hgün bekleyip yeniden gebelik testi yapın bence
Ahahha aynen sonradan farkettim onu ben, yazmış bulundum is isten geçti,:)Konu 2011 de açılmış :) konu sahibi hamile kalmışsa çocuğu 9 yaşındadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?