• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ertesi gün hapına ragmen hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demek ki 5 6 ağustosta korunmasız ilişki uğuru/totemi gibi birşey oldu bu kadar denk gelince 😂
Tebrikler kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
Bizlere de dua edin inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun 💜
Benim de 6 ağıstosta yumurtlama dönemimdi ilişki oldu tuttu mu acaba sizinki çıktıysa benimkinde çıkar o zaman 😂😍 bu arada tebrikler 🎈

Herkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
16 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Ama özelikle konuyu açmak istedim bu tür haplara güvenmeyin.
Kan sonucunu bekliyorum merakla benim arkadaşım ve kuzenim de ertesi gün hapı içmesine rağmen gebe kaldı süpriz bebekler geldi🥰

Benim de son adet tarihim 23 temmuz :) sanırım yumurtlama gününde ella pek etki etmiyor :) oğlum daha küçük 15 aylık o yüzden ertesi gün hapı kullanmıştım bize de çok süpriz oldu. Dilerim çok sağlıklı gebeliklerimiz olur :) bana da sağlık ocağı sonucun yarın akşam çıkar deyince dayanamadım şimdi özele gidiyorum kan vermeye 🙈
Kan sonucunuz çıktı mı? Benim daha çıkmadı :)

Yeni çıktı özelde yaptırdığım 18.8 çıktı bata 2 gün kala inşallah düzenli artar da sağlıklı bir gebelik yaşarım ya darısı başınıza 😍
Acaba hormonlar mı testi pozitif yaptı diye düşünüyordum sizin sonucunuz görünce sevindim :) Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Benim bata 9 gün kala nasıl bu kadar net çıkar onu anlamadım. Acaba bir önceki ayda hamile kalıp üstüne görme mi oldu :) kafamda deli sorular :)

Acaba hormonlar mı testi pozitif yaptı diye düşünüyordum sizin sonucunuz görünce sevindim :) Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Benim bata 9 gün kala nasıl bu kadar net çıkar onu anlamadım. Acaba bir önceki ayda hamile kalıp üstüne görme mi oldu :) kafamda deli sorular :)
belki yumurtlamanız bu ay beklediğinizden erken gerçekleşmiştir ve bu sebeple döllenme de sandığınızdan erken olmuştur. hocalar döllenmeden 10 gün sonra beta hcg artıyor diyor. 5 ağustosta gebe kaldıysanız gayet yeterli bir süre artması için :) sizin de sonucunuzu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar gelecek :)

Kan sonucum daha çıkmadı ama bugün farklı marka ile tekrar test yaptım sonuç bu

Eklentiler

• 16292830048214272536193107449764.webp
    16292830048214272536193107449764.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 305
Herkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
16 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Ama özelikle konuyu açmak istedim bu tür haplara güvenmeyin.
Hamilelik süreciniz nasıl gecti acaba.ben de ertesi gun hapı aldım hamilelikten korkuyorum ertesi gün hapına ragmen hamile kalıp bebegin saglıgını olumsuz etkilemesinden korkuyorum.

Hamilelik süreciniz nasıl gecti acaba.ben de ertesi gun hapı aldım hamilelikten korkuyorum ertesi gün hapına ragmen hamile kalıp bebegin saglıgını olumsuz etkilemesinden korkuyorum.
Dogum yapmadım 7 haftalık hamileyim. Şuanda da düşük riskim var ama bu haptan olmuştur diyemiyoruz.

Back
X