Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkErtesi gün hapına ragmen hamile kaldım
Merhabalar hayırlı olsun bebeğiniz bende adetime birgün kala nasılsa adet olacagik diye korunmadik sonra ertesi gün yinede neolu neolmaz diyerek ertes hap aldığım 22saat sonraydı içtiğim.fakat hala adet olamadım 4gun geçti..bebek olursa dye korkuyorum bunilac zarar verirmi acaba
Merhabalar hayırlı olsun bebeğiniz bende adetime birgün kala nasılsa adet olacagik diye korunmadik sonra ertesi gün yinede neolu neolmaz diyerek ertes hap aldığım 22saat sonraydı içtiğim.fakat hala adet olamadım 4gun geçti..bebek olursa dye korkuyorum bunilac zarar verirmi acaba
Ertesi gun haplari, dollenme olustuktan sonra etki edemiyor yani hamileligi sonlandirma gibi bir etkisi vs yok diye biliyorum. Dollenme olustuysa bir etkisi olmaz paniklemeyin ama tabii bir doktora danismaniz daha dogru olur.