ertesi gün hapından sonraki 2. regl

nureyl_344598

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
14
3
1
24
merhabalar 8 ocakta korunarak ilişki yaşadım ama yırtılma gibi bir söz konusu olduğu için 1 saat sonra ertesi gün hapı kullandım haptan 1 hafta sonra ara kanama yasadım neredeyse 6 gün sürdü şubat ayında reglim 16 gün gecikti şubatın 16.sında regl oldum yoğun bir şekilde reglden ve yumurtalama dönemi dışında 2 keza korunarak ilişki yaşadım ve ikisinde de eminim hiç bir sıkıntı çıkmadı bu ay reglim yine gecikti karnım felaket ağrıyor ama yine gelen giden yok sizce sebebi nedir bilgilendirir misiniz

ertesi gün hapından sonra aylarca adet düzensizliği yaşayan arkadaşım vardı. ilaçtan dolayı olabilir.

arkadaşımın adeti düzene giremeden hamile kaldı :) bu ay kaç gün gecikti adetin? 1 hafta falansa doktor normal bu kadar gecikme olabilir diyor. biraz daha geciktikten sonra doktora gidebilirsin. ama doktora ertesi gün hapı içtiğini mutlaka söyle.

arkadaşımın adeti düzene giremeden hamile kaldı :) bu ay kaç gün gecikti adetin? 1 hafta falansa doktor normal bu kadar gecikme olabilir diyor. biraz daha geciktikten sonra doktora gidebilirsin. ama doktora ertesi gün hapı içtiğini mutlaka söyle.
hamile kalma gibi bir durumum yok benim hem korundum hem yumurtalama dönemi dışındaydı zaten yırtılma gibi bir şey olsa test verirdim ya da hap alırdım ama neden böyle oldu bilmiyorum

ben hamilesiniz demedim zaten. adet düzensizliği için bile gitseniz doktor 1 haftalık gecikmenin normal olduğunu söylüyor. 1 haftadan fazla geciktiyse doktora gidin adet düzensizliğim var diyin.

Back
X