erva147'nin diyet günlüğü...

günaydınnnn =)
yarım saat önce uyandım. limonlu su içtim bir bardak.
yarım yeşil elma yedim.
şimdilik bu kadar.
brazda egzersz yapıcam hihoyyyt

tatlım bu kadar abartma bu durumu yani her an tartılırsan psikolojik olarak batarsın yani üzülme ama bu böledir haftada 1 kez tartılman ideal olacaktır her zaman ayrıca yemekten hemen sonra tartılma haliyle mideyi dolduruyorsun daha sindirmeden hatalı bi durum yaptıgın...iftarda çok yemek aslında her ne kadar insan dikkat etsede buna yenik düşüyor..o yüzden iftarda 3-4 bardak su iç öncelikle...sonra bir kase çorba ile karnını doyurabilirsin aradan 2 saat sonra elma 1-2 saat sonra yine bi porsiyon meyve tüketebilirsin...aksam yemeginde haslanmıs tavukta yiyebilirsin ama abartma...salata veya yogurt ile beraber dene...yagsız yogurt tavsiye ederim göbek bölgesi yagları için faydallı...

tartılmıyorum artık canım haftaya cuma tartılcam yerimseniben

iftar çok tehlikeli yaa önünde bir sürü çeşit yemek yani karnım doysa bile gözüm doymuyor.ama iftardan önve kendime kçk bir servis tabagı hazrlıcam.sadce onu yicem.herşeyden az az koyucam.dün köfte vardı işte 2 adet yedim kalktım masadan.a.s

şimide küçük çerez tabagına küçük domates, 3-4 küp peynir acı pul biber koydum yedim.
** acı metabolizmayı hızlandrıyormuş.her yemekte kullanıcam artık.

şimdilik bu kadar yersem akşm üstü yarım kalan yeşil elmamı yerim.
direniiyorum irademle dolaptaki nefis yemekleri yemicemmm! sositososito

günaydn canımm =) bende sbh limonlu suu ve nesfit yedm az önce de 2kaşık yoğurt yedm de bnm karnım çok şiş yaa tuvlte çkamıyrmm =(

canım kuru kayısı falan ye o zman. bu arada bişey ögrendim yogrt ve pul biber karıştıp yemek yag yakıyomuş.lıght yogurt alıp denesem mi ki sırnaşık şey

kabızlık değildir inş yaa ama kuru kayısı iyi geliyor kabızlığa canım yada süt iç olurmu.
deniycem zaten severim ikisinde kötükedihüso

bana diyene bakk aklinialirimsmile
yaa canım yiyorum akşama menümü hazrladım çılbır yapıcam.yagsız tuzsuz oluyor zaten.
üzerine yogurt ve pul biber ohhh =D
yanlz ekmeği kestim hamur yemiycem artık.
suyunu içiyorsun dimi.bnm 1.5 ltre oldu şimdi.

ben de cnım ya hamur fln yok =) ohh afiyet olsn bklm çılbır nası bşi oluo cnm blmiorm =)
bnmde bi bçuk 2 olmustr yaa..ben de denym baklm yoğrtla kırmızı biberi =)

çılbır çok hafif canım netten bak tarifine resimlerine bnce.
bn gene de anlatim tencereye su koy yarısına kadar içine 1 yumurta kır kapagnı yarım kapat.
5 dk sonra yumrta pişmş olucak.yag tuz yok.haşlama yumurta gbi değil.bildiğin tavada yumurta gbi.
ama suda pişiyor bu yzden çok hafif.
süzgeçle al yumurtayı.
tabaga yogurt koy azcık, üzerine yumurtayı koy, azcıkda pul biber ek ohhh
dene bak gerçkten hafiff ve lezeetli zemuszemus

hem mutlu hem sinirlym eyvahedigeldismile
yemekte neler yedimm çok gbi gelcek ama yedim napim
çok azcık karım kase şehriye çorbası
çılbır.- yag tuz yok -
avcum kadar pide! işte pideye kızıom ama sıcak ve yumuşacktı dayanamadım pek boshayallersmile

ve son olark 2 tatlı kaşığı tahin yedim....!

ama seviniyorum ucuz atlattım gene çok yemedim masada makarna patates yemegi falan vardı
hiç pas vermedim.inş dahada kontrollü olcam zemuszemus

sadce bamya mı ? kız bamya gbi olcan yakında lmaz:
ama napim bundan sonra odamda mı yesem ne yaaa masada yiynce olmuyor kaydirigubbakcemile3

ayy olym hyatmmm bunu yynce klo olarak geri dönüo de yme annem de bna pide verdi amaaa ymedmmm =) sdce bamya yedm ama şimdi bi meyve fln ymeyi dşünüorm blmyrm bklmm

Tmm bida öle dicem sizi gdi kilolar sizi :roflol:
kayısı ye kayısı
canım varsa yeşil elma ye muz karpuz kavun yeme şeker oaranları yüksek onların

slm cnm bn bugün orucum.sahurda 1dilim kızrmış ekmk yedim
k fleks haşlama yumurta peynr domts yedimz azcık.
çok gbi ama napim orucum

ya kayısı yiyemiyorsan bile meyve suyunu iç canım.yada dedim ya süt iç ve sakın acı yeme!
yeni aklıma geldi acı kabızlık yapar.su ve meyve suyu falan tüket tmm mı

iftarıda açtımm ooh =)
yagz tuzsuz sebze çorbası yarım kase
2kaşık pilav
sulu köfte yemeği vardı.2 adet köfte attım tabagıma suyu falan yok yani
LİGHT yogrt yedim bi kaç kaşık bu kadar ekmek yokk

selammmm :)

ilk önce dün dayanamadım tartıya çıktım 65.4 çıktımmmmm opuyorumnanaktan
Başlangıç kilom 66.6 Falandı.küsüratı hep değişiyordu da

Nasıl oldu derseniz şöle özetliyebilirim : kahvaltıyı yada sahuru güçlü yaptım.(çok değil ama hepsinden)
domats,peynr,yumurta,azcık ekmek,hatta tahin bile yedim azcık.

ama akşamm ekmk yemeyi bıraktım.sulu yemeklerden uzak durdum.
meseka sulu köfte vardı.onu yesem ekmk bandrcam falan
ama tabagıma 2 köfte aldım öle kurtuldum
mutlaka günde 3 ltre su içtim.

vee mutlaka hergün 10 dakika da olsa mekik,kalça basen harektleri yaptım.
şimdilik böle kızlar.
sanıırım TÜLİN ŞAHİN demişti ; kahvaltımı güçlü yaparım akşama dogru yediklerim azalır.yani iyi bir
kahvaltı sonra az bir öglen ve ara ögünler sonrada çok hafif akşm yemeği.yani giderek düşürüyoruz tepmpoyu yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…