• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erva147'nin Diyet Günlüğü

cnm motivsyon kaybldu evet bnde kaybolmamsı içn hiç çaba sarfetmedim aferin bana :50:
içinde oldgm durumu nasıl anlatım bilmiyorum ki. yavaş yavaş tekrar toplamaya çalışcam inş .
sanırım başlangç kiloma geri döndüm. ha şunuda söyliyim suyu bile günde 1 bardak içmeye başladım. unutuyorum çünkü.
Buda çok şişkinlik olmasına neden oluyor...
serapcm sende 65 i görmşsn tebrk ederim :)

TSK ederim canım. Motive olmak yerine ani yasamak istemissin anlaşılan. Kilo bildirimini yaparsan cezanı tespit ederiz canım. Öpüyorum :55:

Merhaba Birdy. Verdiğin kilolar için tebrik ederim. Grupta 3 kişi dukan diyeti yapıyorduk. Fakat bir süre sonra vücudumuzdaki asit birikimi bizi korkuttu ve dukan diyetinden vazgeçtik. Kendin için uygun bir beslenme sistemi seçmeni tavsiye ederim.
Nasıl bir asit birikimi oldu peki ? yani etkileri neler oldu, nasıl anladınız ? :44:

Nasıl bir asit birikimi oldu peki ? yani etkileri neler oldu, nasıl anladınız ? :44:

Asit birikimi testlerle anlaşılabilir. Proteinin sindirimi sonucu üre, ürik asit oluşur. Bu normal bir durum. Vücudumuz sindirim sonucu açığa çıkan üreyi böbreklerden idrarla birlikte atar. Yoğun protein tüketimi sonucu asit oluşumu artar. Böbrekler bu kadar asiti atamayabilir. Bunun sonucunda kilo kaybı olsa bile vücut yağ oranında artış, kemiklerden kalsiyum eksilmesi görülebilir. Vücudumuz asiti kandan ve diğer vücut sıvılarından uzaklaştırmak için LDL üretip asiti paketleyip deri altında depolar ya da kemiklerden kalsiyumu alarak asiti paketler ve böbreklerden atmaya çalışır ki bu da böbrek taşı oluşumuna sebep olabilir. Diğer sonuç ise gut hastalığı olabilir. Bol su tüketmek asit atılımını kolaylaştırabilir ancak vücudu alkali hale getirmek için proteinin yanı sıra bol sebze de tüketmek gerekir...

Günaydın Kızlar. Dün eve geç döndüğümüz için menümü yazamadım. Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 dl. eti form etimek
30 gr.yağsız beyaz peynir
1 tk labne
1 yumurta
domates

Ara:
1 Kutu çilekli probiyotik yoğurt
2 ceviz

Öğle:
Tavuklu salata
1/2 dl. ekmek

Akşam:
2 kalem pirz.
3 ad. fırınlanmış elma dl. patates
Mevsim salata

Dün yediklerim...

Kahvaltı:
1 yumurta
1 dl. Eti form etimek
1dilim yağsız peynir
1/2 domates

Öğle :
Yagsiz kimyadan tava
1 büyük bardak ayran
1/2 dl. Çavdar ekmek

Ara:
Hurma, ceviz ve kakao dan olusan 3 top tatlı

Aksam:
1 su bardağı eriste
Yağsız yoğurt

Gece:
1 çay bard. Sütlu kahve

Son düzenleme:
bu benim burdaki 2.günlüğüm ve inş son günlüğüm olur :) :42:
artık gerçekten sıkıldım her sene her sene bu kilolarla ugraşmaktan. her hafta başlamaktan. bir kere yapayım tam yapayım diyorum.
ve bu sefer çok inançlıyım bırakmıycam zayıflayana kadar çekemem bn böle ömrümn sonuna kadar gencim bn daha hem :):17:

evettt diyete başlama tarihim :05.09.2012
başlangıç kilom : 66.6
bgünkü kilom :65.1
hedef: 56

bu kafanızı karıştrmasın. bn dukan diyeti yapıyorum :) atak evresindeyim ve bu evrede hızlı bir başlangıç oluyor bunu sabah görmş oldum tartıda. tabiki ödem atıyoruuz daha çok.birde karbnhdrat ve yag alımı olmadgı için vuct kendi yaglarını yakıyor. :51:

işte böylee bana katılmk isteyen arkadaşlar memnunytle beklerim çnkü ne kadar çok moralimiz ve destegmz olursa o kadar hırsımz irademz oluyor.
:7:belki ara ara foto paylaşımıda yapmayı düşünüyorum bakalm :)

arkadaşlar bgün itibari ile bu topikte kaynaşmamz açısından daha makbul olacagı için yeterli sayıya ulaştıgımızı düşünüyorum.. lakin belki istekte bulunulursa 1 kşi daha alabilirz..

bizim ismimiz "SON EKİP" olsun :) inş bu son diyet topiğimz olur ve diyet başarı öykülerine taşınıriz :46:

KURALLAR
1. En önemli kuralımız. KENDİMİZE VE ARKADAŞLARIMIZA İNANMAK / İNANDIRMAK..asla diye birşey yoktur.Herks gbi bizde başarabilirz istedikten ve azmettikten sonra. burda kendimize ve arkadaşlarımıza çok iş düşüyor. Lütfen birbirimize destek olalım.yoksa sıkılıp bırakıyor kaçamaklar yapıyoruz.ve herşy yeniden başlıyor.benm için değil kendiniz için bu SON kez dur diyin bu işe ve bu kilo mevzusu bu topikle SON bulsun...

2.her üye hergün yorum yapmak zorundadır. özel nedenler ve istisnalar hariç.yorumlarında kendi menülerini paylaşmalı ve arkadşlarının menülerine yorum yapmalıdır... unutmayın yapılan her yorum daha da gaza getiirir moral veriri...

3. her CUMA kilo bildirim günüdür. Cuma bildiremiycek olan olursa perşembeden bildirsin.

4.eğer ki kaçamak yaptık veya yapıcak olursak imkan varsa önce buraya yazalım lütfen.. gerektirdiği şekilde ya kaçamaktan caydırıcak gaz verilsin yada o kaçamağın yerine başka alternatif sunulsun. amaç kaçamakları minumuma indrmak..

veee son olarakkk .........kaçamak yapan herkes en uygun cezaya mahkum edilir :47:

SON EKİP :
  • serap : başlangıç kilosu :68.3 hedef kilosu :60 /dukan diyeti
    gül : başlangıç kilosu :56 hedef kilosu :48 / normal diyet
    kalporganik : başlangıç kilosu :59.6 hedef kilosu 54 / dukan diyeti
    erva : başlangıç kilosu :66.6 hedef kilosu :56 / dukan diyeti
Ay canım yazdıklarını okumak resmen! Çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Son olmayınca bir sürü yalan başlangıçlar oluyor. Bende bıktım 9 senedir kilo vermeye çalışıyorum. Kendimi çooook mutsuz hissediyorum düşününce 9 senem hibe olmuş. Bugün diyette 3. günüm sabır ve azimle devam etmek hedefim. Bu sürecin uzun bir süreç olacağını kendime kabul ettirmeye çalışıyorum. Bu şekilde düşünmek çok önemli

kızlar uzun bir süre yazamadığım için üzgünüm sanırım kimse kalmamış. tatilim boyunca sıkı bir diyet ve spor sayesinde şuan tam 49 kilodayım bu kiloyu korumaya çalışacağımmmm artık tek bir sloganım var.. sağlıklı beslenme + spor....

kızlar uzun bir süre yazamadığım için üzgünüm sanırım kimse kalmamış. tatilim boyunca sıkı bir diyet ve spor sayesinde şuan tam 49 kilodayım bu kiloyu korumaya çalışacağımmmm artık tek bir sloganım var.. sağlıklı beslenme + spor....

Tebrikler canım, hem hedefini yakaladığın için hem de sağlıklı yasamı seçtiğin için.
Gecmisi okuduysan göreceksin, bir süredir kendi kendime konuştuğum için artık yazmamaya karar verdim :51:
Görüşmek üzere :54:

hayal kırıklığına nasıl başlanır ki ???
sanırım çok diycek birşy yok aramızadan tek hedefine ulaşn gül sanırım. tebrk ederm arkadaşım. bırakmadın ve istedgni aldın. umarımm ki tekrar kilo almaz bu sorunları yaşamazsın. :)

girdgn zamn mümknse foto koyablr msn ?

bana gelince kilo aldm tabki başlangç kiilomdaym :( en kısa zaman da tekrar yazıcam buraya gelişmeleri

Back
X