çok iyi canım ya.
bende şimdi ;
1 tabak çorba
1 tavuk ızgara
1 ızgara köfte
1 tane domates yedim.
birazdan sade kahve içeceğim.
Afiyet olsun canım, iyi gidiyorsun.
işşte geldim burdayıım
bugünkü menüm: seyir evreme başladım bu arada
sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
dukan krebi(1 yemek kaşığı yulaf kepeğinden)
yarım domates, yarım salatalık, 2 tatlı kaşığı kadar lor ve biraz light ton balığından oluşan salata=gayet doyurucuydu
çok küçük beyaz peynir
yeşil çay
öğle:bunu es geçmek durumunda kaldım bugün, doğru değil biliyorum öğün atlamak ama aralarda kahve çay falan içtim
akşam:
1 patlıcan,1 kabak,yarım soğan, az domates rendesi ve 2 tavuk göğüs etinden haşlama yemek(2 kişilik oldu biraz arttı kalanı yarın saf protein günü olduğundan çarşambaya artık)
1 yemek kaşığı yulaf kepeği,yeteri kadar tatlandırıcı, 1 tatlı kaşığı gül suyu(süper bi koku ve tat veriyo, doğal gül suyu kullanınca tabi), 1 yumurta sarısı(sarılar arttı epey sadece sarı kullandım) yeteri kadar sütten muhallebi=kesin deneyin tatlı krizlerine birebir![]()
Öğleyi göz ardı edersek güzel bir menü afiyet olsun canım.
Kızlarrrrrrrrrrrrhepinzden özr diliyorum haber vermedgm için. sabh 8.45 otobsyle denizliye gtmk zorunda kaldım.ani bişey oldgu içn de sabh nete grp haber veremedm. yarım saat oldu eve geleli.
baya bi hasta oldum grip sanırım bunum akıo bogazm agrıo üşüyom
nese geçmişi okudum ne kadar kaynatmşnz gül ve serapbeni de unutmamşnz
size bir haberim varr :) bi elbise aldım siyah mini. veeee 38 beden..................!
koltuk altı azıck sıktı ve basenlerim azıcık daha belli oldu. ama elbise süper yarın inş foto çekip koyarım elbisemle.
menüme gelince :
denizliye vardığmda cafede kahvaltı tabagı aldık. domts salatlk haşlama yumurta krem peynr yedim. 2 bardk çay.
akşm 5 gbi ızgara tavuk + ayran
başkada bişy yemedim. 4 şişe falan su btrdgmi sanıyorum.
NOT : krem peynr lıght değildi.. kendime 25 mekik 30 da hulolop çevrme cezası veriyorum kabulmu millet.
Hoş geldin sevgili cadı :) Öncelikle geçmiş olsun. Havalar değişiyor atık. Hepimizin dikkat etmesi lazım çünkü bu diyet işi bağışıklık sistemimizi ister istemez düşürüyor.
Yeni elbisene en kısa sürede raht rahat sığabilmeni
Menüne gelince seferi olduğun için eksik öğününü görmezden geliyorum. Sanırım Denizli'de öğleni çalmışlar