• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erva147'nin Diyet Günlüğü

evet tatlım ben de evde yapılan çaylarda şeker kullanmıyorum ama dışarıda içtiklerim genelde çok koyu oluyo ben de atıyorum içine bi tatlandırıcı, yalnız splenda kullanıyorum zaten o da aspartam ve sakarin içermiyo, yine de en sağlıklısının steviya bitkisinden yapılan steviyalar olduğu söyleniyo onu da yeni aldım gnc den toz halinde 100 paket şeklinde satılıyo evde tatlı yapımında kullanıcam, en doğalı oymuş,bakalım...bi de tuürkiyede hindiba kökünden yapılan steviyalar var, ama bana inandırıcı gelmiyo

bende alayım ozaman eczanede falanmı satılıyor canım.

ben daha güvenilir olacağını düşündüğümden "GNC live well" diye bi marka var kendi ürünlerini satıyo sadece, sporcu ürünleri satar genelde internetten de satış yapıolar kendi siteleri üzerinden... 100 poşetlik kutu 29 lira sanırım ama çok ama çok tatlandırıyomuş, 1 poşetten 4-5 çay bardağı çıkıyomuş :46:epey gider zaten...

evet kızlarrrrr yazıyorum menülerimiiii

sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
yağsız peynir
1 domates
1 biber

ara;
1 adet şeftali

öğlen;
1 tabak çorba + salata

ara;
yoğurt + 1 adet yeşilelma

akşam; (biraz önce yedim)

ızgara köfte + salata + lıght kola :8::8::8::8::8:

Waytt begendm menünü eksik birşey yok herşy tam kıvamında. sanırım tam olarak otrmuş menün bu oldu :9:

nere kaçtın cadıııı:27:

kocaya :9: :9:

kızlar bgnkü menüm :

sabh : 2 bardak su
omlet
az domats
az peynir
çay

öğle : barbunya yemeği + yoğurt

ara : nescfe içtimm :9:

akşm : yok . bu seferde akşammı çaldılar :9: acıkmadım millet yemedim yemem de tok hissediyorum baya.

sporm yok ama yürüyş yaptım 1 saat kadr. hımmm suyu az içtm ya 1.5 ltre kadar :(

kızlr ben yarın kaçar :9: yarimle afyona gidiyorum pazartesi akşamı dönücem. o zaman görüşrz artık merk etmeyin.
not : kaçamaksz inann çok zor. ama elimden geleni yapıcam :(

ben daha güvenilir olacağını düşündüğümden "GNC live well" diye bi marka var kendi ürünlerini satıyo sadece, sporcu ürünleri satar genelde internetten de satış yapıolar kendi siteleri üzerinden... 100 poşetlik kutu 29 lira sanırım ama çok ama çok tatlandırıyomuş, 1 poşetten 4-5 çay bardağı çıkıyomuş :46:epey gider zaten...

araştırıyım ozaman canım kilo falan yapmaz herhalde

leynn gener nerde bu millet :20:

ben gene gidemedm yaa :( yarın kesn gitcem ama inş hep aksilik çıkyo:9:
serappp gel artıkk:4:

kızlar bi blogda görmüştüm süt tozu kıvam arttırmak adına çok ii bizim gibi dukancılar için... :46:yalnız bulmak biraz sıkıntı koskoca carrefour da sadece bi tane kalmış onu da ben aldım, tabi abartıp çok kullanmamak lazım...

kızlar bi denk gelemiyoruz ama ben yine de bildirim yapayım, nası gidiyo 100er gramlar bilemiyorum ama bugün 57,3 ü gördüm umarım bu cumaya 56 lı rakamlarla bildirim yapabilirim, şimdilik hedefim bu...:44:

Evet cerencim bi denk gelemedik yaa. 1 gnlük tatil hemde halltmemz gerekn işler var o yzden gidcez.
valla bnm gtmiyo takıldım kaldım yaa şişlik olmaya başladı gene neden anlamadım bakalm 63 ü örmk istym bn artk ya :(

Evet cerencim bi denk gelemedik yaa. 1 gnlük tatil hemde halltmemz gerekn işler var o yzden gidcez.
valla bnm gtmiyo takıldım kaldım yaa şişlik olmaya başladı gene neden anlamadım bakalm 63 ü örmk istym bn artk ya :(

sen dukancıydın demi, yumruk harekatını duydun mu?

Back
X