Öğlen ne yedin?
öğlen ızgara tavuk + salata yedim canım ara öğün olarakda yoğurt yedim 2 tanede kuru kayısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen ne yedin?
öğlen ızgara tavuk + salata yedim canım ara öğün olarakda yoğurt yedim 2 tanede kuru kayısı
Vaaay, çok güzel olmuş. Tamam akşama çorba+ yeşil salata ekmek yok. Ne kursuna gidiyorsun?
tamam canım. zaten akşamları ekmek yemiyorum. sadece sabah yiyorum.
Kuran kursu canım. kuranı öğrendim şimdide tecviti gösteriyorlar. bayramdan sonra baya ara vermiştim bu akşam başlıyorum tekrardan.
Aferin sana. Ne kadar devam edecek kurs, her akşam mı?
Aferin sana. Ne kadar devam edecek kurs, her akşam mı?
cuma cumartesi pazar yok canım diğer günler iş çıkışları yarım saat 45 dk falan sürüyor. bayramdan önce 3ay gitmiştim. sürekli devam edeceğim canım kurandan sonra dini bilgi öğreticekler inşallah.
Güzel, fakat her akşam geç yemek yiyemezsin. Nasıl organize edeceksin?
işte onu bilmiyorum öğlen güçlü yiyip akşamları sadece çorba içsem nasıl olur? yada sadece salata?
işten çıkmadan önce olabilir evet. yatılı kuran kursuna gittiğim için orada 10 gibi yatıyorlar hocalar pek müsait olmuyo o yüzden 8 çeyrekde çıkmış oluyorum yurttan yoksa yiyip gitsem daha iyi olacak. ozaman işte yiyim benİşten çıkmadan önce ya da işten çıkıp yeyip kursa gitsen? Dışarıda yiyeceksin mecburen.
işten çıkmadan önce olabilir evet. yatılı kuran kursuna gittiğim için orada 10 gibi yatıyorlar hocalar pek müsait olmuyo o yüzden 8 çeyrekde çıkmış oluyorum yurttan yoksa yiyip gitsem daha iyi olacak. ozaman işte yiyim ben![]()
Hafta sonu neden kurs olmuyor?
canım onlar cuma akşamı ailelerinin yanına gidiyorlarmış hafta sonu yurt kapalı oluyor o yüzden. pazar günüde gece geliyorlar pazartesi açık oluyo. Normalde kuran kursu yeri değil yurt yatılı kuran yurdu ben kuran öğrenmek istediğim için gittim konuştum kabul ettiler öğretiriz dediler. yoksa yatılı orası
Hımmmm, anladım. O zaman yapacak bir şey yok.
işte yerim ben yaa sorun olmaz 6 buçuğa doğru yerim 7de çıkıyorum zaten. evet mali müşavir yanında çalışıyorum. bende mali müşavir sınavını kazandım stajımı görüyorum suanda 2 yıl sonra kendi büromu açacağım inşallah.
Ne güzel, artık daha ziyade bağımsız denetim şirketleri müşavirlerin işini yapacak gibi. Bir kaç müşavir bir araya gelip bağımsız denetim şirketi de kurabilirsiniz.
evet o açıdan çok iyi olacak. benim erkek kardeşim var oda muhasebe okuyor. lise sonda suanda onunla birlikte büro açıp ilerletmeyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı![]()
İnşaallah. Çevreni geniş tutman gerekiyor. Neyse şeker, ben çıkıyorum şimdilik Yemeğimi yiyeyim. Sonra görüşürüz![]()