• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erva147'nin Diyet Günlüğü

Ervacım, cadılık yapma :)) Bence dukan tariflerine bir göz at, damak tadına uygun bir atıştırmalık bulup pişirebilirsin kendin için. Bak günah bizden gitti, alternatifini peşin peşin söyledim :9:

Tebrik ederim canım. Hem kilo kaybın hem de iraden için.

Bu arada GÜL : haftada 1 gün uyuyayım diyebilirsin ama bu sistemine zarar verir. En azından 10 gibi uyanıp, 10.30 gibi kahvaltını yaparsan daha iyi olabilir.

tamam canım artık 10 buçukta ayaktayım pazarları da :10:

canlarımmmmmmm günaydınnnnnnn. arabam bozulduğu için işe yürüyerek geldım (yarım saat sürdü) e buda benim işime geldi tabi:9:

sabah;

1 bardak yağsız süt
1 adet salatalık
biraz maydanoz
1 adet domates

şimdide Form plus limonlu ÇAY içiyorum. Çay kızlar çay çay :D aman yanlış anlaşılmasın:9:

kızlar şöle birşey getiriyorum.herkes her cuma bir hedef koyucak. haftaya cumada hedefine ulaşp ulaşılmadgna bakılcak .
yani bu cuma diyelim ben 64 kilo tartıldım.burda bildirimimi yaparken " 64 kilo çıktım haftaya cuma ki hedefim 63.5 " dcem.
bunu yapmamzdaki amaç gözümzde verilcek olan rakamların büyümemesi az az vermk içn hırs yapmak gayret etmek.
hedef 10 olunca sıkılıyoruz. ama hedef 1 olunca heyecan hırs yaparz ve böyle daha iyi gayretle vericeğimzi düşünüyorum...

süper fikir canım o zaman benim cumaya hedefim 53 kilo olmak :46:

Günaydın Kızlar, önce dünkü menümü yazayım:

Sabah erken saatte 40 dk. fitness

Kahvaltı:
1 dilim dukan ekmeği
1 yumurta
yağsız beyaz peynir
1 light karper

Öğle:
yağsız yoğurt
1 dilim dukan ekmeği

Ara:
Light kefir

Akşam:
Tavuk ızgara
yağsız yoğurt

Gece
laktozsuz süt

Şimdiye kadar belirtmedim ama yazayım:
günde mutlaka 2lt. su, 1-2 şişe maden suyu ve 4 fincan kadar karanfil ve tarçınla demlediğim yeşil çay içiyorum.

canım süpersin menünü çok beğendim. ve sabah spor yapman mükemmel çok hoşuma gitti. Keşke bende uyumak yerine spor yapsaydım ya:26::43:

canım süpersin menünü çok beğendim. ve sabah spor yapman mükemmel çok hoşuma gitti. Keşke bende uyumak yerine spor yapsaydım ya:26::43:

Tsk ederim. Üzülme haftaya sen de erken uyanırsın. Ama şunu gördüm, kaç gündür sporu aksattığım için kilom yerinde sayıyordu. Bu sabah eksilme gördüm. Demek ki spor şart :21:

Tsk ederim. Üzülme haftaya sen de erken uyanırsın. Ama şunu gördüm, kaç gündür sporu aksattığım için kilom yerinde sayıyordu. Bu sabah eksilme gördüm. Demek ki spor şart :21:

kesinlikle spor şart. Ben pazar günü spor yapamadım malesef o yüzden içimde huzursuzluk var kendimi suçlu hissediyorum. Allahtan sabah yürüdüm. akşamda yürüyeceğim eve giderken sonra evdede 1 saat spor yapıp kurtaracağım pazarı inşallah:25:

canlarımmmmmmm günaydınnnnnnn. arabam bozulduğu için işe yürüyerek geldım (yarım saat sürdü) e buda benim işime geldi tabi:9:

sabah;

1 bardak yağsız süt
1 adet salatalık
biraz maydanoz
1 adet domates

şimdide Form plus limonlu ÇAY içiyorum. Çay kızlar çay çay :D aman yanlış anlaşılmasın:9:

Yürüyüş iyi olmuş:) Kahvaltı da fena sayılmaz. Ama neden ekmek yok? 1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği yiyebilirdin. 1dl = 25 gr.

Yapmaya çalıştığın diyet sistemini açıklar mısın? Ben senin nasıl bir sistemde ilerlediğini bilmiyorum.

Ah bende bir bilsem zaten bir an önce kilo vermek istiyorum :25: ben normalde ekmek görünce dayanamam bi oturuşta yarımdan fazla yiyorum o yüzden ekmek yemek istemiyorum. artık sabahları normal kahvaltı yapıorum öğlenleri sebze yemeği akşamda çorba+ salata önceki gibi değil yani arkadaşlar kızdı o yüzden düzelttim diyetimi herşeyden azar azar yiyorum artık ekmek hariç

Ah bende bir bilsem zaten bir an önce kilo vermek istiyorum :25: ben normalde ekmek görünce dayanamam bi oturuşta yarımdan fazla yiyorum o yüzden ekmek yemek istemiyorum. artık sabahları normal kahvaltı yapıorum öğlenleri sebze yemeği akşamda çorba+ salata önceki gibi değil yani arkadaşlar kızdı o yüzden düzelttim diyetimi herşeyden azar azar yiyorum artık ekmek hariç

Kararsızlığını tahmin etmiştim :) Bence günde bir kaç dilim ekmek yiyebilirsin. Sabah kahvaltısında doymazsan akşama kadar atıştıracak bir şeyler ararsın. Akşam çorba+salata, öğle sebze tmm da proteini ne zaman alacaksın? Sana öneride bulunabilir miyim?

Kararsızlığını tahmin etmiştim :) Bence günde bir kaç dilim ekmek yiyebilirsin. Sabah kahvaltısında doymazsan akşama kadar atıştıracak bir şeyler ararsın. Akşam çorba+salata, öğle sebze tmm da proteini ne zaman alacaksın? Sana öneride bulunabilir miyim?

tabiki çok iyi olur. arada kaldım çünkü ne yapacağımı şaşırdım yol gösterirsen çok sevinirim:16:

Kahvaltı: her sabah farklı besinlerle kahvaltı. böylece metabolizma şaşırıyor.
1- 1 kase light yoğurt+1 meyve+ 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi +toz tarçın
2- 1 dilim esmer ekmek+1 dilim yağsız peynir+domates,salatalık+yeşillik+ 3 zeytin
3- 1 dilim esmer ekmek+1 yumurtalı +domates,salatalık+yeşillik+ 3 zeytin
(doymam dersen 1 er dilim daha ekmek ekleyip 2dilim peynir ve 1 yumurta+1 dilim peynir yapabilirsin)

Ara:
Sade kahve+2 ceviz+2 kayısı

Öğle:
Sebze yemeği (1/2 kg sebze için 1 yemek kaşığı yağ) Doyana kadar yiyebilirsin,sınır yok.
yoğurt
Salata

Ara:
1meyve+1 çy bardağı yağsız süt ya da
1 bardak ayran + çeyrek simit ya da
1 dl. ekmek+ yağsız peynir+ yeşil çay

Akşam:
2 gün balık+salata
2 gün tavuk+ salata
2 gün ızgara + salata
1 gün sebze+yoğurt+salata

Bol su+ yeşil çay
Yeşil çayı aktardan alıyorum. 2 çay fincanı kaynar su için:1/2 tatlı kaşığı yeşil çayı 2-3 ad. karanfil ve bir parça tarçınla demliyorum.
Akşam plates.

Kahvaltı: her sabah farklı besinlerle kahvaltı. böylece metabolizma şaşırıyor.
1- 1 kase light yoğurt+1 meyve+ 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi +toz tarçın
2- 1 dilim esmer ekmek+1 dilim yağsız peynir+domates,salatalık+yeşillik+ 3 zeytin
3- 1 dilim esmer ekmek+1 yumurtalı +domates,salatalık+yeşillik+ 3 zeytin
(doymam dersen 1 er dilim daha ekmek ekleyip 2dilim peynir ve 1 yumurta+1 dilim peynir yapabilirsin)

Ara:
Sade kahve+2 ceviz+2 kayısı

Öğle:
Sebze yemeği (1/2 kg sebze için 1 yemek kaşığı yağ) Doyana kadar yiyebilirsin,sınır yok.
yoğurt
Salata

Ara:
1meyve+1 çy bardağı yağsız süt ya da
1 bardak ayran + çeyrek simit ya da
1 dl. ekmek+ yağsız peynir+ yeşil çay

Akşam:
2 gün balık+salata
2 gün tavuk+ salata
2 gün ızgara + salata
1 gün sebze+yoğurt+salata

Bol su+ yeşil çay
Yeşil çayı aktardan alıyorum. 2 çay fincanı kaynar su için:1/2 tatlı kaşığı yeşil çayı 2-3 ad. karanfil ve bir parça tarçınla demliyorum.
Akşam plates.

canım bu süpermiş yarın sabahtan itibaren başlıyorum. çok teşekkür ederim. yazıyı çıktı olarak aldım bu diyetle devam edeceğim:16:

canım bu süpermiş yarın sabahtan itibaren başlıyorum. çok teşekkür ederim. yazıyı çıktı olarak aldım bu diyetle devam edeceğim:16:

Rica ederim, umarım senin için faydalı olur. Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirebilirsin. Bunu da not olrak belirteyim.

Rica ederim, umarım senin için faydalı olur. Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirebilirsin. Bunu da not olrak belirteyim.

kesinlikle faydalı olacağına inanıyorum yemekler süper. ara ara yerlerini değiştiriim ozman canım yarın başlıyorum bu diyete. esmer ekmek derken paket olarak dilimli satılıyormu?

kesinlikle faydalı olacağına inanıyorum yemekler süper. ara ara yerlerini değiştiriim ozman canım yarın başlıyorum bu diyete. esmer ekmek derken paket olarak dilimli satılıyormu?

Esmer ekmekten kastım tam buğday ya da çavdar ekmeği. İstanbul'da yaşıyorsun sanırım, halk ekmeğin dilimli ekmeklerinden alabilirsin. Ama dilimleri tartma imkanın varsa tartarak ye, dilim ağırlıkları fazla oluyor genelde. Ya da yakınındaki bir fırından alıp dilimletebilirsin.

Esmer ekmekten kastım tam buğday ya da çavdar ekmeği. İstanbul'da yaşıyorsun sanırım, halk ekmeğin dilimli ekmeklerinden alabilirsin. Ama dilimleri tartma imkanın varsa tartarak ye, dilim ağırlıkları fazla oluyor genelde. Ya da yakınındaki bir fırından alıp dilimletebilirsin.

Evet canım istanbulda yaşıyorum. Bizim marktte vardı sanırım tam buğday ekmeği paket halinde gramı üzerinde yazıyor iş çıkışı alırım ozaman

Back
X