ERVUSUN evine hogeldiniz

evin herşeyiyle harika gerçekten
avatardaki de sensin sanırım sende çok güzelsin yerimseniben

herşey çok güzel ama bebek odasına bayıldım hatta gördüğüm en güzel erkek bebek odası(en güzel kız bebek odası kızkardeşimin evindeyerimseniben) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,sende huzurla sağlıkla otur inşallah güzel evinde

çok beğendim valla çok zevkli döşenmiş. her yerini beğendim evin. Allah bir ömür boyu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

vuslatcım evin çok güzelmiş hele bebek odasıyla balkona bayıldım.)))) canım sevdiklerinle beraber ömür boyu mutlu bir yuvanız olur inşallah..

Canım evin çok hoş Doruk'un odasına bayıldım Allah'ım bizim evdeki çocuk odasını Doruğun odasının pembe rengini nasip etsin.

sağolun kızlar hepiniz evinizde güle güle oturun inşallahhhhhhhhhhh

cnm çok şık,güzel ve sevimli bi evin var..agız tadıyla oturmayı nasip etsin allahım...

Zevle döşenmiş çok güzel bir ev pırıl pırıl ferah
Allah ağız tadıyla otumak nasip etsin doruğuda öperim Şeniz

huzurlu ve sağlıklı günlerde yaşayın evinizde...
Sanırım yerler laminant..Çoook güzel görünüyorlar...Ben temizliğini merak ettim

Çok güzel bir ev ama diğer arkadaşlarında dediği gibi net değil iyi günlerde oturun mutlu huzurlu bir yuvanız olsuna.s.a.s.a.s.a.s.

güle güle oturun canım çok hoş evin..oğluşunuda öpüyorum çok tatlı maşallah..odasıda öylee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…