ERVUSUN evine hogeldiniz

Bütün odaların çok güzel. Oğlunun odası ayrı bi güzel.
Allah ağıztadıyla oturmayı nasip etsin. :Saruboceq:

Canım evin gerçekten çok güzel bebişinin odasına bayıldım ama fotoğraflar neden bulanık çıkmış makinada mı problem vardı?

bu evin resimlerine daha net ve anlaşılır şekilde bakmayı çok isterdiim.
güle güle otur canım...

hepinize çok teşekkür ederim canlarım makinemin şarjı yoktu çekemedim cep telefonumla çektim
bukadar çıktı kusurum bkmayın düzgün resim çekmey e çalışırım

canım evin çok güzel en çok da oğlunun odasını sevdim inşallah benimde evimde bigün öyle bir oda olur
allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin evinizde canım

canım evınin her odası ayrı güzel sade vu huzurlu bi havası var.prensin odasıda harıka maşallah nazar değmesin...sağlıkla huzurla dolu bir ömür gecirmenız dileğiyle

evının her odası bırbırınden guzel ve zevkle dosenmıs ıyı gunlerde oturun.balkonda cok guzel bu arada yazın bızım ıcınde kahve ıcın balkonunuzda:)

çok güzelmiş eviniz çok ferah ve yorucu olmayan bir şekilde döşenmiş ...allah ailenizle,bebeğinizle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah....

Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ..
gule gule oturun a.s.

muhtesem bisey tek kelimeyle allah güle güle oturmayi nasip etsin banada öyle bi ev nasip etsin cünkü berbat bi evde yasiyorum.

öyle deme canum ya ev olsunda çamurdan olsun dışarda kalanları düşün allah kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…