ERVUSUN evine hogeldiniz

canım oğlanın odası muhteşemmiş nerden aldınız takımı sorabilir miyim?:)))))))))))))))

tabi sorabilirsin beka mobilyaadan canım maskodada var avcılardan aldık biz ama

Evin çok güzel canım , huzurla , mutlulukla , sağlıkla oturun inşallah :))
Birşey sormak istiyorum , banyo dolabın çok güzel , bizde banyomuzu yeniliyoruz ve senin dolabın çok hoşuma gitti, sormak istediğim lavaboyu koyduğunuz dolabın etrafı mobilya mı?? nasıl temizliyorsun ?? suya dayanıklı mı??
Bilgi verirsen çok sevinirim

mobilya canım lake denilen malzeme
ben bazen ıslak bezle bazen ahşam temizliyciyle temizliyorum ama memnumun tavsiye ederim lake mobilyayı

Ervuscum İstanbul'un neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Avcılar'da oturan bir arkadaşımın eviyle mutfağın ve banyon koridorun evin oda düzeni falan aynı. Tepe İnşaat yaptığı apartmanlardan birinde oturuyor olmalısın, düzen ve tasarımlar birebir aynı yerimseniben
Güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah.
Bebeğinin odasını çok beğendim nereden aldın? Beka'dan almışsın mobilyalarını ama beşiğini ve aksesuarları nereden aldın sakıncası yoksa bilgi verir misin? Gerçekten çok beğendim.

Son düzenleme:
bende avcılarda oturuyorum canım ama tepe inşaatın yaptığı evde değil
bekadan aldım odanın tümünü oyuncaklar ve perde hariç rafı falan bekanın

Fotograflar bulanik olmasina ragmen evinin güzelligi
cok belli.Cok hos dösemissin.Güle güle oturun.

siyah beyaz karolara bayılıyorum çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. mutluluklar:)

her detay çok güzel, hiç göz yormuyor sade ama bir o kadar da şık, huzur mutluluk içinde oturman dileğiyle a.s.

Canım evin harika çok zevklisin belli ama oğluşunun odasına bayıldımm doğrusu iyi günlerde mutlulukla otur canımmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…