• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERVUSUN evine hogeldiniz

[Bu fotolar soyle bı 7-8 mx lık bır makınayla cekılecektı kı bomba olurdu :*
Cok hos ve zevklı bır evınız var Rabbım hayırla huzurla oturmanızı nasıp etsın canım..
Mınıke de hayırlı uzun omurler dılerım:*

evinin her yeri çok güzel ve çok modernn
mutfağın şahane bayılıyorum böyle mutfaklara
salonun çok hoşş
banyon zaten çok şirin turuncuuu tam benim sevdiğim renklerrr
minik yarvunun odasınıda ççook beğendim cıvıl cııvılll(RABBİM uzun sağlıklı sizlerle geçireceği ömür nasip etsin)
yatak odanda çok tarz yaniii
oturma odansa çok ferah çok güzel bi rengi var

evinizden huzur eksik olmasın inşlh canım

Son düzenleme:
offf bayildim.... Allah huzur icinde yasatsin :ecrin_bebek: dorugu da öpersen benim yerime mutlu olurum Şeniz.

Hersey gönlünce olsun canim kaydirigubbakcemile5

canım resimler soluk çıkmasına rahmen gene evinin güzelliği o solukluğu yenmiş. Sağlıkla huzurla oturun inşallah..

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
allahım hepinize daha iyilerini versin dorukta sizi öper:)

evin çok modern ve zevkli döşenmiş evin her karesi her yeri çok güzel ama ben özellikle bebişinin odasını çok beğendim çok tatlı çok sıcak rabbim çocuğunuzla sağlıklı uzun ömürler versin a.s.

Kendine özgü klas bir evin var.. Bebişin odası çok cici olmuş..
Allah mutluluğunuzu bozmasın.
:nazar::nazar:

çok güzel bı evın var cnm dekoru falan çok harıka renk uyumlu bı baska harıka
mutlulukla oturun ınşŞeniz

bencede evin çok güzel allah herkeze bir ev nasip etsin inşalllah saglıklı ve mutlulukla oturmak nasip etsin

canım evin çok güzel güle güle mutlu günlerde oturman dileğiyleeeeeeee

ya arkadasım evin harika bende yaza haziran ayında evlencem...bende mekanizmalı katlanabilir perde istiyom...
kullanışlımı nasıl yıkanıyor ya bana tavsiye etmediler sence nasıl fikir verirmisin özel msj at ama sonra bi daha bulamıyom sayfayı yazdığını okuyamıyorum..özel atarmısın canm tşk ederimmm..muckss

sitedeki en güzel evlerden biri mutlulukla oturmanızı dilerim. sadece bir eleştirim var banyo daha farklı bi renk olabilirdi daha şık dururdu sevgiler...

Back
X