Ervus'un yeni evi

çok çook güzel bir ev ferah ... sımsıcakk çok modern döşenmiş. rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin arkadaşımmmm

eşyalar güzel,ev güzel,ferah...
çok beğendim...
bi ara biz de ginzayı düşünüyoduk sonra vazgeçtik...
ama şimdi görünce yine heveslendim :90:
güle güle,huzurla oturun inşallah...

Canım evin HARİKA olmuş tek kelimeyle..Allah nazarlardan saklasın..Bakmaya doyamadım doğrusu Birde sanırım komşuyuz Beykentteki residancelarda oturuyosun galiba?

ÇOK HOŞ Bİ EV ÇOK BEĞENDİM TARZIMIZ ÇOK BENZİYO BENİMDE SALONUM BEYAZ.. BEYAZ KOLTUKLAR GÜZEL OLUYO AMA ÇABUK KİRLENİO O BİRAZ SORUN OLUYO..GÜLE GÜLE OTUR EVİN ÇOK MODERN DÖŞENMİŞ ABARTIDAN UZAK GÖZ YORMUYO

Eviniz çok hoş cidden..Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin..sanırım evle birlikte eşyalar da yenilenmiş..ev eşya hepsi toplam olarak ortalama ne kadara mal oldu acaba bi sakıncası yoksa..

Canım sendem. Beykenttesın ben gınzadayım sen nerede oturuyorsun canlarım aynayı efane avızeden aldım

hayalımdekı ev desemkocaman salon cok cıcış cocuk odası genış mutfak harıka manzarazevk ıle döşenmış aşk yuvası
daha ne olsun
harıka bayıldım resmen

cnm evin çok güzel renk tonlarına bayıldım zevklerimiz çok yakın güle güle oturun

zevkle döşenmiş çok güzel bir ev.
güle güle oturun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…