çok güzel olmuş canım evin valla bende bayldım.Acı kahverengini çok bğenerim hep.Her ton olmuş maşallah.Beyaz takımlarında güzelmiş.Hele girişini çok beğendim cidden.Ayna falan süper olmuş Balkonunda güzel .Allah güle güle sağlıkla oturmk nasip etsin.Darısıda bizim gibi kiralarda sürünenlerin başına bir ev versin :):)
bayıldım evinize
bütün detaylar çok güzel
bu arada oturduğunuz yer benim çok beğendiğim evlerden biri
komşu sayılırım size ben migros tarafındayım
huzur ve sağlıkla oturun inş
evin cok guzell bayildim gercekten ayni zevkteyizz hele o salondaki tasli ayna falan nerden aldin sakincasi yoksa bendee isterimm bizde tasinacaz insllah gule gule otur
şunu bir kere daha anladım duvar kağıtları eve müthiş hava katıyor..evin gerçekten güzel...eşyalar ve aksesuarlar ,renkler süper ...biz de şu an ev içi yaptırıyoruz ve duvar kağıdında karar kıldım artık cok hoş duruyor..
güle güle otur
MasaAllah, tam hayallerimdeki gibi bir ev. Evin dosenmeside elbette cok onemli fakat evin kendiside cok guzel. Yani duvar kagitlari, yerler, mutfak, banyo cok sik yapilmis. Sizde cok hos dosemissiniz. Ortaya boyle harika bir ev cikmis. Tr ye donersek, insallah bizede boyle bir ev nasip olur. Elbette, herseyin hayirlisi diyelim. Insallah yeni eviniz sizin ve aileniz icin hayirli olur, huzurlu, mutlu gunler nasip eder Rabbim insallah...