- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Çok güzel olmuş,dikkat çekiciSağolun canımyöresel olduğu için otantik olsun istedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş,dikkat çekiciSağolun canımyöresel olduğu için otantik olsun istedim
![]()
Kıskanç tolin gelmişvay arkadaş biriside sponsorum tolin yazsa dişimi kırıcam hep nevoş hep nevoş
şakaaaaa
ellerinize saglık yarışmada basarılaaaarrr![]()
Çok teşekkür ederim canımEfsercim, ellerine emeğine sağlık, çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim canım
![]()
Bu yaşadıklarından sonra nevoş hakk ettivay arkadaş biriside sponsorum tolin yazsa dişimi kırıcam hep nevoş hep nevoş
şakaaaaa
ellerinize saglık yarışmada basarılaaaarrr![]()
Bizim aramıza diyet bile giremedi kankam bak burdayımKıskanç tolin gelmişEfser benim kankadır biliyor musun
Bak biri daha çıktı listeye yazılacak
![]()
liste cok kabarık sayende nevoşşKıskanç tolin gelmişEfser benim kankadır biliyor musun
Bak biri daha çıktı listeye yazılacak
![]()
Çok sağol hemşomÇok güzel olmuş,dikkat çekici![]()
Ellerine sağlık HemşomBizim aramıza diyet bile giremedi kankam bak burdayım![]()
Benim çevre bayağı kalabalık galiba yaz yaz bitmiyorliste cok kabarık sayende nevoşş![]()
Tuzunu bile bilmiyorum NevoşEllerine sağlık HemşomBu çorba erişte hariç diyete uyar
![]()
Ama birazcık tadına baksaydınTuzunu bile bilmiyorum Nevoşçoğunu kayınvaldeye yolladım
![]()
Sağol canımEfser nefis görünüyor nefis.İyiki katılmışsın güzel bir çorba öğrendik.Eline sağlık.Başarılar dilerim canım.
![]()
Valla koşturmaktan bugün aklıma gelmedi desem iyiki gelmediAma birazcık tadına baksaydınBen olsam dayanamazdım
Kayınvalide bayram etmiştir![]()
Allah kolaylık versin sen iyi alışmışsın diyeteValla koşturmaktan bugün aklıma gelmedi desem iyiki gelmedibilmem bizim gelinin yine antin kuntin işleri der o şimdi
afiyet olsun onada
![]()
Alıştım NevoşAllah kolaylık versin sen iyi alışmışsın diyete
Afiyet olsun![]()
Emeklerinin karşılığını alıyorsun önemli olan oAlıştım Nevoşkulaklarımdan yakında maydanoz ağaçı çıkakacak
![]()