• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Erzincan Çorbası ( Sponsorum Kk'nin En Marifetli Aşçısı Nevoş)

Ellerine emeğine sağlık kuzum:KK60: en sevdiğim çorbalardandır :kk77:yarışmada başarılar dilerim:KK36:
Sağol ablaçığım teşekkür ederim :KK68:
Ellerinize sağlık harika görünüyor. Yarışmada başarılar. :)

Bu çorbayı salçasız, yoğurtlu yapıyorum bende. Bunu da deneyeceğim inşaallah.
Çok teşkkür ederim canım umarım beğenirsin

Mmmmmmmm nefissssss ellerin dert görmesin yarışmada başarılar dilerim Efser:KK66: anne tarafım Erzincan'lıdır, o yüzden bu çorba bizde çok sık pişer, özellikle kışın ve Ramazan aylarında vazgeçilmezimizdir, bu çorba farklı şekillerde de ikram ediliyor bizde, orjinalinde domates biber, dereotu ve maydanoz vardır, yoğurdu da yumurtayla çırparlar ama biz orjinalini pek yapmayız, direkt nohut vb koymadan evde açma erişteyle yaparız, yoğurdunu da sarımsaklı yapar, servis esnasında kaselere birer kaşık sarımsaklı yoğurt üzerine çorba şeklinde ikram ederiz, sarımsağı seviyorsanız sarımsaklı yoğurtlusunu da deneyin o da lezzetli oluyor.
Seni burda görmek çok güzel ablaçığım ve orjilan halini birinci ağızdan dinlemek dahada güzel eminim çok daha güzeldir bende yaparken sarmısaklı yoğurdu düşünmedim değil.Mutlaka deniyeceğim çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için
Efser ablacım ellerine emeğine sağlık... mükemmel görünüyor :KK9: başarılar dilerim:KK71:
Sağol canım teşekkür ederim :KK60:

Ellerinize, emeğinize sağlık, muhteşem görünüyor:KK68:
Mutlaka deneyeceğim tarifinizi.
Yarışmada başarılar dilerim:KK36:
Çok teşekkür ederim :KK36:

Arkadaşımın annesinin kulakları çınlasın ilk onda yemiştim çok mükemmel bir tarif:)
Ellerinize , emeğinize sağlık ..
Bol şanslar .
Sağolun teşekkür ederim :KK36:

elınıze saglık yarısmada basarılmar dılerım:KK68:
Canım çok teşekkür ederim

Eline saglik Efsercim, yarismada basarilar dilerim:KK68:
sağol canım:KK15:

Efsercim ellerine sağlık emekli çok güzel bir çorba:KK19:
Teşekkür ederim canım :KK60: :KK68:

Son düzenleme:
kesinlikle çok lezzetli görünüyor bizde yaparız bu çorbayı epey doyurucudur, ana yemek olarak bile yenir, ellerinize sağlık:kk77:

çok güzel olmuşş,ellerinize saglık..:KK68: başka tariflerinize de baktım.. çok marifetlisiniz maşallah :nazar:

Çok güzel görünüyor. Yalnız yemekte çorba böyleyse ana yemek nasıldır acaba?:kk77::kk77:
Ben bu çorbayı yemeğe yaparsam eğer diğer yemeklere geçecek vakti bulamam.:KK53:

Back
X