Tüp Bebek Merkezleri erzurum araştırma hastanesinde tüpbebek tedavisi görenler buraya

nergiz84

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
26
4
8
Erzincan
arkadaşlar iki tüp bebek tedavim için büyük şehirlerde çare aradım olmadı. bunlardan biride Anatolia tüp bebek merkeziydi. olmayınca olmuyormuş.pahalı merkez büyük merkez hikaye sanki. bu işler nasip...şimdi artık 3.tüp bebek tedavisi için erzuruma gitmeyi düşünüyorum.orda tedavi görenler ortam hakkında , doktorlar hakkında bilgi verebilirler mi? tecrübelerinizi paylaşın lütfen....

Son düzenleme:
kimse yokmu arkadaşlar lütfen .....Erzurum araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi görmüş, görmekte veya görecek olan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz....özellikle yakum kumtepeyle ilgili....

Son düzenleme:
Merhaba ben varım ama sifada Hümeyra hanima oldum. Şuan 13 haftalik ikiz gebeyim. Hümeyra hanim gibi bi Dr hiç tanimadim. Güler yüzlü ilgili seni anlayan biri. Onunda tüp bebekle olmuş bebekleri. Hastanede çok iyi mahrumiyet çok önemli. Hemşireler tüp bebekte çalışanlar filan herkes çok iyi Allah razı olsun. Bi kere hepsi bayandi. Bende senin gibi Anatolia Dada tedavi gördüm 3 kez ilkinden bir çocuğum oldu ama sonraki iki sefer de hayal kırıklığı. 4. Sefer burda deneyelim dedik. Iyi ki böyle yapmışım. Anatolia ya ile karsilanmiyacak kadar ilgi ve alaka var burda ve de merhamet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konular ilgili oldukları bölüme açılmalı.
Tüp bebek merkezleri başlığına taşıyorum buradan devam edebilirsiniz.

Merhaba ben varım ama sifada Hümeyra hanima oldum. Şuan 13 haftalik ikiz gebeyim. Hümeyra hanim gibi bi Dr hiç tanimadim. Güler yüzlü ilgili seni anlayan biri. Onunda tüp bebekle olmuş bebekleri. Hastanede çok iyi mahrumiyet çok önemli. Hemşireler tüp bebekte çalışanlar filan herkes çok iyi Allah razı olsun. Bi kere hepsi bayandi. Bende senin gibi Anatolia Dada tedavi gördüm 3 kez ilkinden bir çocuğum oldu ama sonraki iki sefer de hayal kırıklığı. 4. Sefer burda deneyelim dedik. Iyi ki böyle yapmışım. Anatolia ya ile karsilanmiyacak kadar ilgi ve alaka var burda ve de merhamet

Konu biraz geride kalmiş
Ben de Erzurum araştirmada tedavi olacagim nasipsee
Olanlar dr onerilerini ve tedavi sureclerini paylasirlarsa bizim icin de iyi olur

Son düzenleme:
Back
X