• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Erzurum da aşılama yaptıranlar?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

beteray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.333
535
123
43
nerede yaptırdınız nereyi tavsiye edersiniz?2. aşılamamı nerde yaptırmalıyım sizce

merhabalar.mesajını görünce cevap vermek istedim.ben de gecen ay asılama yaptırdım.sperm analizini buharada yaptırdık.asılamayı da karsısındaki arastırma hastanesinde yaptırdık.aslında analizi de hastane yapacaktı ama malzemeleri eksik cıktı asılama günü.stres yaptık bunu duyunca bundanmıdır nedir tutmadı.nasip.buharanın sperm analiz cihazları cok iyi.ama üniverste hastaneleri okadar iyi degil.ayrıca buharada 550 tl asılama ücreti sadece analiz 400tl

Başlıgı okumamıştım ama buda bilgi olarak kalsın. Devlet hastanesinde yaptıra bilirsen daha ekonomik olur.

Merhaba,

Ben aşılamamı Zeyneğ Kamil hastanesinde yaptırdım. Rapor çıkarttıgım için ilaçların bir kısmını ödedim. Geri kalan işlemler için ücret ödemedim.

Kötü tarafı:

Araştırma hastanesi oldugu için her seferinde başka bir doktor (Asistan) seninle ilgileniyor.
Sorularına net cevap alamıyorsun çok kalabalık.

İyi Tarafı:

Bu işlemlerden ayrıca para almayacakları için sadece gerekli testleri istiyorlar.
SGK güvencen var ise birçok testin ve tahlilin ücretsiz ayrıca bir ücret ödemiyorsun.
İşe yaramayan tedavilerle oyalamayıp hemen gerekli olan tedaviye başlıyorlar.
Sülkülasyon çok fazla oldugu için bu işte uzmanlaşmışlar.

Bana olan maliyet 5 kutu Gonol 1 çatlatma ignesi sonrası için 1 kutu jel ve 1 paket ilaç 650 TL civarında bir ücret ödedim.

Şimdi ben beklemedeyim cuma günü kan tahlili yaptırmam gerekli ama ben biraz daha beklicem ..

Son düzenleme:
Back
X