Ozan kuduban plastik cerrah mı yoksa kbb ci mi acaba?? Sizde morarma fazla olmadı mı,ameliyat surecinizi biraz anlatabilir misinizMustafa sitkiya amelyat olan arkadaslarim var eli agir cok morluk oluyor. sekli guzel cirkin degil ama sanki herkese ayni burun modelini yapiyor tek tip yani. ben erzurum da ozan kuduban a oldum cok memnunum
Yaa sizin adınıza çok sevindim foto varsa özelden atabilir misiniz ? Tampon kullanmadı derken silikon muydu hiç mi takmadı ? Bir de ozan bey in ilgisi nasıldı yani güler yuzluluğu vsOzan bey kbbci. cok degisik bir estetik istiyosan gitme ama burnundaki kusurlar gitsin ve dogal bir burnun olsun istiyosan kesinlikle git. ben gordugum cogu arkarasima gore cok daha az morardim ozan beye amelyat olan baskalari da oyle diyor eli hafiftir. durumuna gore dort gune kadar hastanede kalabilirsin ben iki gune cikmistim. zaten amelyattan uc dort gun sonra burnumu bi acip gosterdi geri sardi bir haftaya tamamen cikardi. kapali burun amelyati yapiyor yani dikis izi icerde tampon kullanmiyor ve dikisleri almiyor, dikislerim dort aya kendiliginden dustu.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız içinn bende deviasyon eğrilik de var hem de kemer var,mustafa beyi de epey onermişlerdi ama sizin söylediklerinizi de düşüneceğim,sanırım yaz erteleyeceğim bu gidişle ;((tampon hic kullanmiyor. ilgisi tamamen sana bagli aslinda. sana basta ozel zaman ayirip sorularini cevaplamaz, gleryuzlu de davranmaz ama eger ona tamamen guvendigini hissederse cok yardimci olur o zaman guler yuzlu olmaya baslar. eger tedirgin davranip onun yapacagi isten emin olmazsan sinirlenebilir. ben burnumun sadece sirt kemigini duzelttirdim ucunu hic elletmedim sen neresini yaptirmak istiyosan orayi yapiyor
arkadaşlar Erzurum'da Mustafa bey e ameliyat olan var mı veya Erzurum da başka bir doktora? Görüş ve önerilerinizi alabilir miyim ?[/QUOT
canım amelyat oldun mu bende erzurumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?