Erzurum da Mustafa Sıtkı Gözeler

Bende oldum arkadaşlar<<< Mbaraka Ahmet Ljohiy>>> yaptı doktorum şahane bi insan çok tatlı ve eli çok hafıf hıc tarıf etmedm sanimiyetine güvendim ve sonuctan çok memnunum bende gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :)

Csn Canımm nasıl geçti amelşyatın çok geçmiş olsun

Gribim yeni bitmişti ama hala ilthap vardı ve bu yuzden tamponumu değişmesi dışında hıç bir sıkıntım olmadı canım doktorum Mbaraka Ahmet harıka bi insan gün geçtikce dahada otryo şekli çok memnunum.

Çok sevindimmm canımmm yeni hallerinden de ekle olur mu,maşallah

Arkadaslar burun ameliyati esnasinda tomografi sonucunu istiyorlar mi ben ankarada cektirmistim cd m kirildi yarin ameliyat olucam ne yapicam bilmiyorum

Yarın iyi haberlerinizu verin inşallah burnunuZn şu anki hali nasil
Burnumda egrilik var ve burun etlerim büyük burnumun sekli normal büyük de değil kucukte ama sol tarafi sagdan büyük asiri bi egrilik olmamasina ragmen hiç nefes alamiyorum ilac kullanmadan bide alerjim var tabi

Burnumda egrilik var ve burun etlerim büyük burnumun sekli normal büyük de değil kucukte ama sol tarafi sagdan büyük asiri bi egrilik olmamasina ragmen hiç nefes alamiyorum ilac kullanmadan bide alerjim var tabi
Simdiden çok geçmiş olsun ins çok iyi geçer şikayetleriniz gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…