- 29 Ocak 2015
- 25
- 0
- 3
- 35
Canımm nasıl geçti amelşyatın çok geçmiş olsunBende oldum arkadaşlar<<< Mbaraka Ahmet Ljohiy>>> yaptı doktorum şahane bi insan çok tatlı ve eli çok hafıf hıc tarıf etmedm sanimiyetine güvendim ve sonuctan çok memnunum bende gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :)
Çok sevindimmm canımmm yeni hallerinden de ekle olur mu,maşallahGribim yeni bitmişti ama hala ilthap vardı ve bu yuzden tamponumu değişmesi dışında hıç bir sıkıntım olmadı canım doktorum Mbaraka Ahmet harıka bi insan gün geçtikce dahada otryo şekli çok memnunum.
plastik cerrah bölge eğitim de murat emsan tavsiye ederimErzurumda kbb/plastik cerrah hangi doktoru onerirsiniz?
Benim hıc bir fikrim yok maalesef:/ mustafa bey e mi olacaksinizArkadaslar burun ameliyati esnasinda tomografi sonucunu istiyorlar mi ben ankarada cektirmistim cd m kirildi yarin ameliyat olucam ne yapicam bilmiyorum
Hayir ozan beye olucam yarinBenim hıc bir fikrim yok maalesef:/ mustafa bey e mi olacaksiniz
Hayir ozan beye olucam yarin
Doktorunuza sorun mutlaka ins istediğiniz gibi geçer ozan kuduban mi ?ne yapicam bilmiyorum
Evet ozan kuduban şu an tek istegim tomografiyi istemesi bendenDoktorunuza sorun mutlaka ins istediğiniz gibi geçer ozan kuduban mi ?
Yarın iyi haberlerinizu verin inşallah burnunuZn şu anki hali nasilE
Evet ozan kuduban şu an tek istegim tomografiyi istemesi benden
Burnumda egrilik var ve burun etlerim büyük burnumun sekli normal büyük de değil kucukte ama sol tarafi sagdan büyük asiri bi egrilik olmamasina ragmen hiç nefes alamiyorum ilac kullanmadan bide alerjim var tabiYarın iyi haberlerinizu verin inşallah burnunuZn şu anki hali nasil
Simdiden çok geçmiş olsun ins çok iyi geçer şikayetleriniz giderBurnumda egrilik var ve burun etlerim büyük burnumun sekli normal büyük de değil kucukte ama sol tarafi sagdan büyük asiri bi egrilik olmamasina ragmen hiç nefes alamiyorum ilac kullanmadan bide alerjim var tabi
Teşekkür ederim insallah: )Simdiden çok geçmiş olsun ins çok iyi geçer şikayetleriniz gider
Ameliyat oldunuz mu?Çok teşekkür ederim
Ozan Bey'e ne kadar ucretle ameliyat oldunuz acaba?Hayir ozan beye olucam yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?