Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Merhaba kızlar bende 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite teşhisi konuldu bize de özelde 2 aşılama yapıldım ama tutmadı bunyamin beye gittim bi dahaki ay tüp bebek yapılacak fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz sadece muayene için 122tl ödedik her gidişte ödeme yapılacak mı bide 400 lira dedi bünyamin bey tüp bebek için ilaçlarla birlikte mi yoksa ayrı mi bilgi verirseniz sevinirim
Tabii ki ilaclarla birlikte degil
İlaclar 4 bin civari tutuyor ama eger raporla tedavi olacaksaniz 750 lira falan oduyorsunuz ilaclara.430 da hastaneye odemistik biz
Muayene icin ucret de odemiceksiniz buarada

Arkadaslar merhaba bende tup bebek tedavisini dusunuyorum erzurumdayim buharayi dusunuyorum varmi,tavsiye eden
Halihazirda orada yasiyorsaniz bosbosuna dunyanin parasini vermeyin ozellere.Gidin arastirmada yaptirin tedavinizi en azindan gereksiz bosuna hicbir uygulama yapilmiyor o konuda iciniz rahat olsun
Sadece biraz fazla kalabalik muayeneler sıkıntılı geciyo oyizden bekleme suresi falan

Arkadaşlar bende yeni katıldım gruba 4 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım hepsinde olumsuz sonuç alınca tüp bebeğe karar verdik 14 Aralık'ta transferim yapıldı şimdi ikizlerime hamileyim sakın ümidinizi yitirmeyin doktorumuz Yakup kumtepeydi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Bende tup bebek yaptirmayi dusunuyorum 3.5 yillik evliyiz 2 yildir cocuk duusnuyrz olmadi.
Rahim filmi, yumurta buyutme, asilama derken hic biri sonuc vermedi. Esimin sonuclari iyi bende 2 cmlik cikolata kisti var doktor bundan bisey olmaz dedi sizce tutma ihtimali nedir

Arkadaşlar bende yeni katıldım gruba 4 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım hepsinde olumsuz sonuç alınca tüp bebeğe karar verdik 14 Aralık'ta transferim yapıldı şimdi ikizlerime hamileyim sakın ümidinizi yitirmeyin doktorumuz Yakup kumtepeydi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Yakup hoca Memorial Şişli hastanesine gitti diye duydum doğrumu acaba sizin bi bilginiz varmı ? Bide erzurumda şifa ve aziziyeden başka tup bebek merkezi yokmu benim yakında tayimin o tarafa yapılacak panik oldum yakup hocanın gittiğini duyunca başka nereye gidebilirim Trabzon'a mi gitsem bilemedim

Merhaba e rzuruma bi yakınının yanina na gelmiştim orada meşhur bir aktar varmış bebeğim olmuyor ona götürdüler bana ot karışımı macun ve fitil gibi bişey verdi bebek olması için fitilin içinde ne var sordum söylemedi ama orda çok unluymus ve bir çok kişiye derman olmuş verdiklerini aldım ama kullanmadım açıkçası korkuyorum fitili kullanmaktan bilen varsa bana yardımcı olur musunuz oraya giden birileri varmı ya da çevrenizde duyduğunuz lütfen bana yardımcı olun gerçekten güvenilir birimi

Tüp bebek fiyati erzumda ne kadar bilgi verir misiniz ? Raporuz yaptircam

Merhaba e rzuruma bi yakınının yanina na gelmiştim orada meşhur bir aktar varmış bebeğim olmuyor ona götürdüler bana ot karışımı macun ve fitil gibi bişey verdi bebek olması için fitilin içinde ne var sordum söylemedi ama orda çok unluymus ve bir çok kişiye derman olmuş verdiklerini aldım ama kullanmadım açıkçası korkuyorum fitili kullanmaktan bilen varsa bana yardımcı olur musunuz oraya giden birileri varmı ya da çevrenizde duyduğunuz lütfen bana yardımcı olun gerçekten güvenilir birimi
Can'ım bende gıttım ona. Fıtılı kullanmadım. Cesaret edemezdim . Çok kotu görünüyordu. Dıgerı ıse baharatlı bal karışımı. Mesın macunu tadında. Onur'da çok yıyemedım. Insallah sana sıra olur

Yakup hoca Memorial Şişli hastanesine gitti diye duydum doğrumu acaba sizin bi bilginiz varmı ? Bide erzurumda şifa ve aziziyeden başka tup bebek merkezi yokmu benim yakında tayimin o tarafa yapılacak panik oldum yakup hocanın gittiğini duyunca başka nereye gidebilirim Trabzon'a mi gitsem bilemedim
Evet Yakup hoca Şişli memorıal da artık . Veb sayfasından da teyıt edebılırsınız

Can'ım bende gıttım ona. Fıtılı kullanmadım. Cesaret edemezdim . Çok kotu görünüyordu. Dıgerı ıse baharatlı bal karışımı. Mesın macunu tadında. Onur'da çok yıyemedım. Insallah sana sıra olur

Bende hiç birini yapmadım fitilin kokusu çok kötü macun da belki psikolojik ama aynı fitil gibi kokuyo ama bi yandan da kullanmakta geliyor içimden ama korkuyorum acaba hiç kullanan oldu mu fitilin içinde ne var diye sordum kuyruk yağı var dedi kadın erzurumlu olup hiç kullanan yok mu acaba

Merhaba iki defa olumsuz tupbebek denemesinden bir yil sonra psikolojik olarak kendimi hazirlayip yeniden tedaviye basliyorum onumuzdeki hafta gorusmek icinn gidecegim tek korkum rahim filmi insallah bu defa bebegimi kucagima alabilirim...

Bu ay tedaviye baslayann var mi aranizdaa

Kızlar uzun zaman kimse yazmamış.bende erzurum da tüp bebeğe baslayacam yakında.aranızda bu yakınlarda yaptıranlar var mi ..lutfn cvp...

selam arkadaşlar.şimdi erzurum araştırmada tedaviyi bizde düşünüyoruzda.bünyamin beyin ismini duydum.ona tedavi olmaya karar verdik ama bu konuda hiç bi bilgimiz yok randevuyu nasıl yapacağız ve izleyeceğimiz adımlar nelerdlr acaba?

Kızlar lütfen tecrübeli olanlar yardım edin Bünyamin beyle tedaviye baslayacagim sizler neler yaşadınız memnun musunuz

kaptanelif kaptanelif merhaba hala erzurumdamisiniz acaba bebeginiz oldumu merak ettim . Arkadslar bndr 1 asilamami 2015 mayista buharada yaptrdim diger 2 asilamami bünyamin bey yapti biri ekim 2015 digeri kasimda bn kasimdada izne ayrildigim icin pes pese yaptrdim ki rapor icin elimde belge olsun ondan sonra bana hsg cektr dedi ben hala ne hsg cektrdim nrde tedaviye baslaycak ceaareti bulamiyorum doktorumdan memnundum gayet guzel.ilgi alaka temizlik düzen gitmek isteyenlere tavsiye ederim bende insallah bi cesaretimi toplarsam tüp bebeknicin baslayacagim kendimde kadin dogum hastanesinde calisyorum

kaptanelif kaptanelif merhaba hala erzurumdamisiniz acaba bebeginiz oldumu merak ettim . Arkadslar bndr 1 asilamami 2015 mayista buharada yaptrdim diger 2 asilamami bünyamin bey yapti biri ekim 2015 digeri kasimda bn kasimdada izne ayrildigim icin pes pese yaptrdim ki rapor icin elimde belge olsun ondan sonra bana hsg cektr dedi ben hala ne hsg cektrdim nrde tedaviye baslaycak ceaareti bulamiyorum doktorumdan memnundum gayet guzel.ilgi alaka temizlik düzen gitmek isteyenlere tavsiye ederim bende insallah bi cesaretimi toplarsam tüp bebeknicin baslayacagim kendimde kadin dogum hastanesinde calisyorum

Mrb canım tedaviye başladın mı bende bu ay düşünüyordum ama Bünyamın bey haftaya izne ayrılıyormus bayramdan sonraya kaldı artık

Back
X