Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Asilama da adetin 2 .günü gittiğinde doktor sana asilama baslamaya karar verirse o gun ilaclari alip kullanamya basliyorusn hemen hemen 11.12 Günü adetin asilama yapiliyor ama o sürede 1 gun durup 1 gun yumurta takibine gidiyorsun

Canım merhaba öncelikle hayırdı olsun sürecin.bende aşılama surecindeyim şuan bünyamin beye bende güveniyorum inş hayırlı sonuçlar alırız bende 2 saatlik yoldan geliyorum zor oluyor tabi ama ne yapalım sen nerden geliyorsun

Canım merhaba öncelikle hayırdı olsun sürecin.bende aşılama surecindeyim şuan bünyamin beye bende güveniyorum inş hayırlı sonuçlar alırız bende 2 saatlik yoldan geliyorum zor oluyor tabi ama ne yapalım sen nerden geliyorsun
İnşallah canım sağol ben vandan geldim uzak olduğu için Erzurum da kalıyorum.ctesi ilk kontrolum var inşallah güzel ve sağlıklı bir şekilde büyüyordur yumoslar

Eşim catlatma iğnesi vurunca izine çıkıp gelicek.yanliz yabancı bir şehir sıkıcı biraz ama olsun.carsida kalıyorum allahtan çevreyi öğrenmeye çalışıyorum.bir şekilde zaman geçiriyorum işte.bu konuları da yaşamayan anlayamıyor o yüzden burdan beni anlayan insanlar la konuşmak ıı geliyor

Eşim catlatma iğnesi vurunca izine çıkıp gelicek.yanliz yabancı bir şehir sıkıcı biraz ama olsun.carsida kalıyorum allahtan çevreyi öğrenmeye çalışıyorum.bir şekilde zaman geçiriyorum işte.bu konuları da yaşamayan anlayamıyor o yüzden burdan beni anlayan insanlar la konuşmak ıı geliyor
Hmm tabi zor olur bende ilcesinden geliyorum erzurum ama 2 saat sürüyor benim de yarın kontrolüm var sabah gelicem inşallah. Karşılaşırız belki peki van da yokmutdu yapan tüp bebek

kelebek19 teşekkür ederim. şimdi bizim ilk aşılamamız olacak. sizdekiler neden tutmadı onunla ilgili bilgi veriyorlar mı ?
hsg filmini de çektirdikten sonra başlayacağız aşılama ya . sizin sorununuz neydi ? aşılamanın olamaması neye bağlı oluyor ?

Umarım karşılaşırız maalesef vandan tüp bebek merkezi yok araştırdım
Ben merkezdeyim arkadaşlar inşalalh çabalarımız boşa gitmez hepimizin. bende önce bir hsg filimini çektirip başlayacağım. Siz tüp bebek mi yoksa aşılama mi yapılıyor şu an?

kelebek19 teşekkür ederim. şimdi bizim ilk aşılamamız olacak. sizdekiler neden tutmadı onunla ilgili bilgi veriyorlar mı ?
hsg filmini de çektirdikten sonra başlayacağız aşılama ya . sizin sorununuz neydi ? aşılamanın olamaması neye bağlı oluyor ?
Doktora sormadim neden olmadi diye çünkü bende polikistik over var 3. Asilamadada esimin sperm sayisihareketi daha azdi ( zaten normaldede onlarda azlilk var) zaten asilamalarda cok fazla ihtimal vermiyorlar % 15 20 tutma olasılığı nirmal iliskiden pek fark yok sadece spermler yıkanmış ve direk veriliyor olmask. Hersey nasip canim vakti gelmişse oluyor.

Slm canım bende narkoz almadan cektirdim 1 2 saniye bi ağrı oluyor ama hemen geçiyor toplamda 5 dk belki daha az sürüyor film çekilmesi sonrasında ağrı hissetmiyorsun çok korkulacak bişi yok ysni

bende ekim dörtte bünyamin beye gittim hsg istedi üniversite 7 aralığa gün verdi.Bende yarın kars üniversiteye gidicem hsg çekilmek için cok teşekkür ederim yorum beni rahatlattı biraz .

kızlar meraba. ben yeni üye oldum. önümüzdeki ay bizde erzurumda tüp bebek yaptıracaz. tecrübeli arkadaşlarıma sormak istediğim bikaç soru var. yardımcı olursanız cok sevinirim. biz ağrıda yaşıyoruz. tüp bebek tedavisinin ilk aşamaları olan iğne tedavisi için erzurumda kalmamız gerekiyomu.

kızlar meraba. ben yeni üye oldum. önümüzdeki ay bizde erzurumda tüp bebek yaptıracaz. tecrübeli arkadaşlarıma sormak istediğim bikaç soru var. yardımcı olursanız cok sevinirim. biz ağrıda yaşıyoruz. tüp bebek tedavisinin ilk aşamaları olan iğne tedavisi için erzurumda kalmamız gerekiyomu.
Tüp bebek yapacak doktoruna bağlı kabul ederse ağrıda iğnelerini yaparsın takibini yaptırırsin toplama işlemi için gidersin. Ben de martta yaptırcam 2. Tüp bebek tedavisine van da yim van da takibini yaptırıp ankara da toplama işlemi için gidicem

Tüp bebek yapacak doktoruna bağlı kabul ederse ağrıda iğnelerini yaparsın takibini yaptırırsin toplama işlemi için gidersin. Ben de martta yaptırcam 2. Tüp bebek tedavisine van da yim van da takibini yaptırıp ankara da toplama işlemi için gidicem
teşekkür ederim cevap verdiğin için.Allah yardımcın olsun inşallah bu defa olur. benimde ilk denemem olacak. peki ortalama kaç gün sürer

teşekkür ederim cevap verdiğin için.Allah yardımcın olsun inşallah bu defa olur. benimde ilk denemem olacak. peki ortalama kaç gün sürer
Şöyle söyleyim adetin 3. Günü iğnelere başlıyorsun. Ortalama 12. Günü çatlama iğneni yapıyorsun 36 saat sonra Dr toplama için sana saat veriyor. Çatlama iğneni yaptıktan sonra Erzuruma geçebilirsin bu arada doktorun Erzurum da ki doktorla irtibat halinde oluyor. Yumurta toplandiktan sonra artık embriyolarin gelişimine bağlı 2. 3. 5. Gün artık nasıl ilerlerse ona göre transfer ediyor. Tabi bu söylediğim günler bir iki gün fark edebilir. Siz de sorun neydi

teşekkür ederim... benim eşimde sıkıntı var.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Benim de eşimde sıkıntı var dikkat edin kullanılan yöntemlere zor bi süreç eşimde sperm dna hasarı çıktı Kaan aydosa gidiyor tedavi için. Bizde iyi bi klinik arıyorum Novarti düşünüyorum sperm seçimi çok önemli ilk denemede 8 embriyodan 2 si 3. Güne gelebildi

Bünyamin hocanın oyle bir işe girecegini pek sanmıyorum cok yogun ve telefonla zor ulasılıyor ama yine de sorun bi.Agrıda sezgin beye takiplerinizi yaptırabilirsiniz ölçümde en iyi cihazlar onda var suan.Su yasam hastanesindeki profa gitme de naparsan yap arkadasım :)
Sana ozelden mesajına cevaben yazdım benim gibi iki gune bir git gel yapman sorun degilse oyle yap tedavinin gidişatı için daha iyi olur diye dusunuyorum

Back
X