- Konu Sahibi kaptanelif
kaptanelif............ orda mısın?? gel de sohbet edelim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bızımkı tüp oldugundan sat tarıhını yazmayacaksın. asıl sat tarıhını yazdıgında döllenme gunu farklı oluyor cunku. bızımkını dollenme gunune gore ayarlamak gerek. benım sat 29agustos. ama enınkı ıle benımı aynı muhtemel dogum tarıhını 03/06/2014 olarak yaz ben ayarladım bu cıktı cunku. aynı nasıl olsa:)evet okudum ben de ama benim tarihim senden farklı mı acaba benim SAT 28 ağustos benimde en önemli farklılık kasıklarımda olan ara ara batma bugün midem de bulandı ama bu tamamen saatlerce yemek yemeyi unutmamdan muhtemelen![]()
hayır canım dondurmadık bız bızımkıler uygun degılmıs. bu arada ılacın etkısı dedıklerı catlatma ıgnesı olsa gerek. asılamalarda catlatmadan 14 gun sonra yapabılıyordun. bu durumda bızım pazar catlatmanın 14. gunu oluyor zzaten . pazartesınyapmamam ıcın bır sebep kalmıyor ıstebenim evin karşısında 2 tane eczane var :) ama ilaçların etkisi ile pozitif çıkma sonra değer düşme olaylarını burda çok okudum o yüzden sabretmeye çalışıyorum... şu saatten sonra olduysa oldu yoksa 3 tane donmuş var bi de onlarla denerim hayırlısı sen dondurdun mu
kaptanelif............ orda mısın?? gel de sohbet edelim...![]()
hayır canım dondurmadık bız bızımkıler uygun degılmıs. bu arada ılacın etkısı dedıklerı catlatma ıgnesı olsa gerek. asılamalarda catlatmadan 14 gun sonra yapabılıyordun. bu durumda bızım pazar catlatmanın 14. gunu oluyor zzaten . pazartesınyapmamam ıcın bır sebep kalmıyor ıste
ben geldım sen yoksun![]()
anladım pazartesi sen yap bi bakalım ben muhtemelen okulda olurum ... şu progestanlar var ya onlar etki eder diye düşündüm ben. çünkü aşılamam da crinone jel vermişlerdi o da progestan içeriyordu forumlarda test sonucunu etkiliyor diye okumuştum. ben malum iğnesini yaptırıyorum şimdi de gidip bugünkünü yaptıracağım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin... ben bazen cok ümitleniyorum oldu diye bazen de korkuyorum ya yoksa diye sen neler hissediyorsun?
benım ıgnem yok sadece ılaç oda fıtıl .... sadece sabırsızım ben ya
hapı şimdi fitil olarak kullanıyorsunuz demi? vallahi sabretmek en zoruymuş gerçekten ama yapacak birsey yok... transferden sonra benim arkadaşım var ya bir hikaye yazmıştı bak...
yıllar sonra güzel bir genç kızla yakışıklı bir genç tanışırlar evlenme kararı ile ailelerinin yanına giderler. aileler tanışır muhabbet muhabbeti açar anlaşılırki bu gençler yıllar önce aynı gün aynı hastanede tüp bebek ile annelerinin göbüşlerine konan elif le esra hanımların coçukları...
o gün bize bu hayali kurdu kim bilir belki bir gün olur ne dersin?![]()
ayyyy masallah ne guzel olmus.:) hakımızda hayırlısı olsun. bugun nette o kadar sayfa okudum kı neller varmıs cok sukur bıze transfer yapıldı ve beklıyoruz onu bıle goremeyen cokmus. canım dıkkat et kendıne dınlen yat. ben hıc kalkmadım o gunden berı bılıyor musun....
gerçekten mi inanamıyorum maşallah sana... ben cuma cumaretsi pazar dinlendim o da hep yatmadım ayaklarımı uzatıp oturduğum da oldu pazartesi zaten işe başladım... ben de 8. ve 9. gün idrar testi yapanları okudum ve yapmamaya karar verdim :) ben çabuk etkilenirim şimdi bebişim benimle olur ve negatif çıkarsa bebişimi üzmeyeyim boşuna demi
günaydın nasılsın bu gün ben iyice sıkıldım beklemeden cuma günü de dersim yoktu evde kalınca iyice bu konuyu düşünür oldum hersseyin hayırlısı sen yarın kan testi sonucunu mutlaka yaz bak güzel haberlerini bekliyorum....![]()
günaydın nasılsın bu gün ben iyice sıkıldım beklemeden cuma günü de dersim yoktu evde kalınca iyice bu konuyu düşünür oldum hersseyin hayırlısı sen yarın kan testi sonucunu mutlaka yaz bak güzel haberlerini bekliyorum....![]()
onlıne gorunuyorsdun umarım gorursun bu notu gel sohbet edelım bıraz....
ınsallah yazarım tabı. ben o gunden berı bırak evı aynı odanın ıcınde patladım. butun gun kk yı okudum durdum umut olsun bana dıye ... hakkımızdas hasyırlısı ama en zoru beklemekmıs galıba. 12 gune dayanamadık 9 ay nasıl beklıycem ben bu sabırsızlıkla bılemıyorum :)
sana gerçekten inanamıyorum sabrına hayran kaldım ben yatamadım ama ne yapayım tutacağı varsa tutmuştur demi vicdan azabı yaptım şimdi
ya ne yapayım benden yana bırsey olmasın da tek rabbım hakkımızda hayırlı olanı nasıp eder ınsallah. merakla beklıyorum. sabah erkenden ıdrar testı yapcam evde :) sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı gorurum ınsallah... sonrada kan testıne gıtcem. sonuc ogleden sonrs cıkar. bende o zamana kadar beklıycem ıste... yarın 10 gunden sonra dısarı cıkacam bıde:) sakın vıcdan falan yapma benım ımkanım vardı bakaınımda vardı yattım tenbellık ıste :) rabbımın elınde emrınde olan bırsey... ınsallah senden de hayırlı hberler alırız. sonuc pozıtıf olursa bence salıyı bekleme. sende hemen yarın acılde falan yaptır:)
bilmem salı günü de çarşamba sabahta dersim yok... bakalım bir ara yapacağım ben de :) karnımın alt kısmına kramp giriyor... ne bileyim merakla bekliyorum tek tesellim donmuş embriyolarım olmazsa iğne ve opu olmadan daha kolayca bir kez daha denerim diye... ne bileyim ilk günler vücudum bebişimi tutmak için elinden geleni yapacaktır deyip daha umutlu bakıyordum sonuca, vakit yaklaştıkça korku bastı hayırlısı artık... ben akşama senin kan sonucunu anca öğrenirim sanırım ama merakla güzel haberlerini bekliyorum... hep derler yaa insan hamile olunca hissediyor diye işte bu beni düşündürüyor benim his dünyam allak bullak....
merhaba esracım.
sonucları aldım negatıf cıktı :) ınsallah senden alırız guzel haberı ... lutfen buraya yaz emı... alıntı olarak yaz kı farkına varayım... ben sıl bastan baslayacagım tedavıye artık. bakalım adet olayım yıne gıderım....
Moralinizi bozmayın inşallah Rabbim sonunda kucağımıza çocuklarımızı almamızı nasip eder.merhaba esracım.
sonucları aldım negatıf cıktı :) ınsallah senden alırız guzel haberı ... lutfen buraya yaz emı... alıntı olarak yaz kı farkına varayım... ben sıl bastan baslayacagım tedavıye artık. bakalım adet olayım yıne gıderım....