- Konu Sahibi kaptanelif
Sormak istediğin ne olursa biz buradayız canımCok tsk ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormak istediğin ne olursa biz buradayız canımCok tsk ederim
Yazdim canim tesekkur ederim simdidenSormak istediğin ne olursa biz buradayız canım![]()
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah. Bende bünyamin hocanın hastasıyım canım ama benim sorun eşimde canım sperm azlığı hareketliliği düşük canım bizde tüp yaptık iki kere tutmadıKizlar iyi aksamlar ben yeni üyeyim ben yaklasik 5yildir cikolata kistiyle ugrasiyo th m gecen yil ameliyat oldum malesef yine gebelik olmadi bunyamin beyin hastasiyim asilama dedi yapmadim tup bebek istedim nedense hep engel cikti visanne verdi 1ay sonra gel basliycaz dedi tam hersey tamam basliycaz kan tahlilimde tsh yuksek cikti iki aydirda ilac kullaniyorum aimdi degerim dustu Allah izin verirse adetimi bekliyorum gitmek icin ins bukez baslar tedaviye kizlar size sorum varmi aranizda cikolata kisti olupta tup yapan bunyamin beyde
Bende 3yildir bunyamin hocaya surekli geliyorum amin tesekkur ederim.Rabbime şukurler olsunki benim 1kizim var 8yasinda o normal yollardan oldu zaten cikolata kistimde ozaman yoktu 4yildirda istiyorum olmuyor basarisiz bi asilama (metin ingecte yapmistim )ameliyattan sonra basarisiz bi igne tedavisi.varmi aranizda raporsuz tup bebek yaptiran nekadar ucret odediniZÇok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah. Bende bünyamin hocanın hastasıyım canım ama benim sorun eşimde canım sperm azlığı hareketliliği düşük canım bizde tüp yaptık iki kere tutmadı![]()
Canım hamile değil misin test yaptın mı ?Arkadaşlar size bir şey diyecem ben hsg çektirdim ama adet olmadım hsgden sonra adet gecikmesi yaşayan oldumu
Bir arkadaş yaptırmışti 5 bin tutmuştu canımBende 3yildir bunyamin hocaya surekli geliyorum amin tesekkur ederim.Rabbime şukurler olsunki benim 1kizim var 8yasinda o normal yollardan oldu zaten cikolata kistimde ozaman yoktu 4yildirda istiyorum olmuyor basarisiz bi asilama (metin ingecte yapmistim )ameliyattan sonra basarisiz bi igne tedavisi.varmi aranizda raporsuz tup bebek yaptiran nekadar ucret odediniZ
Merhaba canım ben çikolata kisti hastasıyım, yakup hoca benim dr um..çikolata kistinde yakup hoca bir numaradır, bende temmuzda aşırı ağrı nedeniyle öğrendim, gittiğimizde yumurtalıklarda 2 kst vardı kanser değeri 470 mi neydi, crp 170 yakup hoca tüp bebek dedi ama senin hayatın söz konusu dedi, başka hastaneye gitsen bana kanser der hemen ameliyata alırlar dedi ama bana güven öyle değil dedi, beni 5 gün hastanede yatırıp enfeksiyonu düşürdüler, tabi benim vücut yumurta üretmiyomuş fsh 14 lerdeydi, troid tavandı, sonra bana doğum kontrol hapı verdi ancak benim kistler küçülme yerine büyüdü ve 3 tane oldular, en son ekimde geldik 3 devasa kistim vardı 6.5, 5.5, 4.8 bana tüp bebek veya ameliyat dedi ama ameliyat taraftarı degildi çünkü rezervim çok azdı bizde tüp dedik, beni lucrin 375 depotla 2 ay menapoza soktu, daha sonra geldiğimde kistlerin 5, 5, 2.2 cm e düştüğünü gördük, hemen yumurta büyütme ilaçlarına başladık, çok şükür kistler büyümedi, 12 ye yakın yumurtam vardı, toplamaya girerken çok büyük riskimiz vardı iğne kisti delerse hayati riskim vardı tabi yakup hoca öyle bişe olmicak dedi, 9 yumurta almışlar 7 si olgun 4 döllendi bi tane geriden gelen vardı, kist bizi çok zorladı ama başardık dedi :) yumurtalarımın ikisi kaliteliymiş 3.gün transferim oldu, diğer ikisi geriden gelsede kaliteli dediler va 4.gün onları dondurduk, kistlerim ne kadar büyük bilmiyorum sormadım ama tüp bebeğimiz tuttu ilk denememizdi, daha keseyi ve kalp atışını duymadım inşallah Rabbim onları görmeyi duymayıda nasip eder..darısı başına olsun sormak istediğin varsa cvplarım yine canımBende 3yildir bunyamin hocaya surekli geliyorum amin tesekkur ederim.Rabbime şukurler olsunki benim 1kizim var 8yasinda o normal yollardan oldu zaten cikolata kistimde ozaman yoktu 4yildirda istiyorum olmuyor basarisiz bi asilama (metin ingecte yapmistim )ameliyattan sonra basarisiz bi igne tedavisi.varmi aranizda raporsuz tup bebek yaptiran nekadar ucret odediniZ
Canm ben iki yıl önce çektirdim ama gecikme olmadı günümde adet oldum .Kızlar hiç hsg çektiren yokmu
Tesekkur ederim umut oldunuz ins kalp atisini ve keseyide gorursunuzbenim ameliyat olmadan önce sagda 6 solda 6 yumurtam vardi heriki yumurtaligimdada 3.5 cm cikolata kisti vardi ben bunyamin hocaya ilk gittigimde hemen ameleyat dedi ameliat sirasinda o gorunen 3.5 cm kistim 6cm cikti soldakini aldi saga karismadi.sukur 1.5 yil oldu tekrarlamadi benim soldan ameliyat oldugum icin yumurtam 4 de dustu ama 2ay once gittigimde bana sol tarafin temiz 6af sag tarafinda da 6af dedi sagda cikolata kistim 20mm dusmus dedi 1kutu visanne icmistim.sanirim visanne benim tsh yukseltti 2aydirda o engel ama sukur si.di 2.3 dustu ilac ictim.ins bende yaptigimda tutar.ben 3 yildir bunyamin beyde tedavi oldugum icin doktorumuda degismek istemiyorum cok kisi bana yakuo beyi tavsiye etti ama ben hep diyorum Rabbim nasio ettikten sonra onlarda vesile.5bin iyiymis ben cok arastirdim baska illerde cok pahali.Bu arada benim raporsuz 4.500 tuttu tedavim
7 gönde evde gebelik test yaptım negatif çıktıCanm ben iki yıl önce çektirdim ama gecikme olmadı günümde adet oldum .
Sen hamile değil misin
Kaç günün geçiyor canm7 gönde evde gebelik test yaptım negatif çıktı
10 gün oldu adet sancısı çektim olmadımKaç günün geçiyor canm
İnşallah bebiş vardır ama bilmiyorum ki 10 günde çok olmuş10 gün oldu adet sancısı çektim olmadım
İşallah rabim hepimize nasip eder çok sitresliyim bu ay tedaviye başlayacaz âdet olmuyorum tes tede negatif çıktı kafam
Rabim hayirli etsin isalahCanim sen adet olduğun günümü hesapladın yoksa hsg cektirdigin günümü hesapladınBende bu ay başladım tüp bebek için geçen ay hsg çektirdim sadece 2 gün gecikme yaptı bende. Senin baya gecikmiş. Streste etkilemiş olabilir ama yinede bi kan versen iyi olur gibi canım