- 11 Kasım 2015
- 217
- 94
- 48
- 34
- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.401
Amin canım inşallah hayırlısı yla bebeğini kucağına alırsınYa sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah hayırlısı yla bebeğini kucağına alırsınYa sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Merhaba canım,Kızlar herkese merhaba.
32.haftadayım buradaki doktorum coraspini bırak dedi ve hafif düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı bende.
Bu haftalarda bırakmak lazımmış yoksa bebeğin kalbine zarar verirmiş Allah korusun.
Siz ne zamana kadar kullandınız. Bilginiz var mı
korkma doktorlar gereğini yaparlar mevlam yazmışsa doğar bebeğin. endişe edip üzme kendini eksik bişey vardır, ilaçla düzelir doktorun sözünü dinle ihmal etme mutlaka. rabbim sana bağışlasın evladınıGeçmiş olsun canım hayırlı olsun benim bilgim yok ama pıhtılaşmadan dolayi bırak demiştir bence benimde dün gece kanamam oldu banada Caspirini bırak dedi bende korkuyorum
benim yaşım ileri biraz endometriozis hastasıyım ameliyat oldum kendiliğinden olmayınca tüp denedik ilki kimyasal oldu ikinci durdu çok şükür. rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah . darısı tüm bekleyenlere inşallahK
Kesinlikle inşallah yakup hoca ile ilk tül bebek denememizi eylül sonu gibi başlatıcaz.bakalım ne olur rabbim isteyen herkese hayırlısı ile verir inşallah içinde bizede.canım sen yaptordın mı yeni mi başlıyorsun benim yumurta tembelliği bi kimyasal gebelin yaşadım doktorum normal de olur ama zor dedi tüp bebek önerdi
Amin canm inşallah Cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalımAmin canım inşallah hayırlısı yla bebeğini kucağına alırsın
Şükür az kaldı canım :) gittikçe ağır oluyorsun yürürken otururken eğilirken iş yaparken çok zorlanıyosun. Bide yaz sıcağı denk geldi bana resmen yandım :)Merhaba canım,
Ben 25. Haftaya kadar kullanacakmışım.
Bence öğleden sonra Erzurum’u ara en iyi hemşireler yönlendirir.
Ben arayıp sordum Necmiye abla ,senin ilk gebelik ve düşük yok değil mi dedi bende evet giyince 25 te bırak dedi.
Kontrollere gittiğim doktor ise 20. Haftada bırakırsın demişti.
Ben Necmiye ablanın dediğini yapacağım
Maşallah Doğuma bişey kalmamış
Bize ileride hamilelikte neler oluyor biraz anlatır mısın?
Bide sende gece uyurken hem sağa hem sola mı uyuyorsun?(Ben öyle yapıyorum da))
Evet canım erkekŞükür az kaldı canım :) gittikçe ağır oluyorsun yürürken otururken eğilirken iş yaparken çok zorlanıyosun. Bide yaz sıcağı denk geldi bana resmen yandım :)
Yatıyodum canm hatta ben çok deli yatarım bazen sabah uyandığımda çok sağa dönmüş yada çok sola dönmüş uyumuşum bebiş resmen tekmeliyor galiba sıkışıyor :))))
Hatta ilk zamanlar yüz üstü bile yatmışlığım vardır :)
Bebek hareketleri artıyo 2 haftada bir kontrol oluyor ay çok heyecanlı bu kısım. Alışveriş yaptık kıyafetlerine bakıp bakıp içim gidiyor. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sen nasılsın bulantılar geçti mi bebiş hareketleri başladı mı Erkekti demi canm
İnşallah hayiıtlısı ile sağlıkla alırsın yavrunu kucağına rabbim istryen herkese nasip eder inşallah içinde bizede çok zor gerçektenbenim yaşım ileri biraz endometriozis hastasıyım ameliyat oldum kendiliğinden olmayınca tüp denedik ilki kimyasal oldu ikinci durdu çok şükür. rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah . darısı tüm bekleyenlere inşallah
sadece doktor ve hemşire oluyor, bide anestezi uzman oluyor. korkacak bişey yok uyuyup uyandığında herşey bitmiş oluyor.temizlik kısmı biraz can sıkıcı sadeceKızlar yumurta toplamı işlemi nasıl oluyor kesinlikle uyuytuyorlar mı necmiye hemşiremi giriyor doktorla beraber bide embriyolog lab. İle aynı odada mı toplama yapıyorlar
evet tezmizlik biraz stres yapıyor bakalım ne olur inşşallah işe yarar barisadece doktor ve hemşire oluyor, bide anestezi uzman oluyor. korkacak bişey yok uyuyup uyandığında herşey bitmiş oluyor.temizlik kısmı biraz can sıkıcı sadece![]()
Maşallah canm sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallahEvet canım erkek
Ben daha hissedemiyorum hareketlerini :-/
20. Haftaya girdik yeni.Bulantılarım hayatımı etkileyecek boyuttan çıktı şükür,sadece sabahları kalktığımda safra çıkıyor.Sanırım bu Doğuma kadar devam edecek
Ben bir yandan KPSS çalışıyorum Doğum olmadan konuları bitirmeye çalışıyorum bir yandan da işe başlayacağım haftaya bakalım nasıl olacak.
Ama hareket iyidir diye düşünüyorum
Alışverişi bizde 6. Ay bitince yapacağız kısmet olursa inşallah
Onun dışında şikayetim yok çok şükür
Canım sen aşıları kaçıncı haftada oldun?
Bide doktorun normal doğum için herhangi bir şey söyledi mi yoksa son hafta mı belli oluyor ?
Benim Doğuma çok var başladım bendeMaşallah canm sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallah
Tetenoz aşısını ilkini 25 haziranda 22 haftalıkken vuruldum İkincisi bir ay sonra 25 temmuzda vurduk.
Sağlık ocağından arıyorlar zaten kayıt yaptıysan.
Yok canm birsey demedi haftaya kontrolum var gidince soracam normal doğum mu olur sezeryan mı diye.
Kpss benimde çalışmam lazım ama canm hiç istemiyor :))) Allah sana kolaylık versin inşallah
Çalışabildiğin kadar çalış canm son aylar ağır oluyorsun çok zor oluyorBenim Doğuma çok var başladım bende
)
Doğduktan sonra hiç bakamam sanırım.
Herşey onlar için ,daha iyi bir gelecekleri olsun diye)
Bide o kadar okuduk eşimizin üzerindeki yükü ne kadar hafifletirsek o kadar iyi olur.
Bu süreçte onlar da yıprandı;-))
İyi temennin için teşekkür ediyorum![]()
Merhaba canım Allah sana da nasip etsin inşallah.Mrb kızlar öncelikle hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş ben Erzurum da yaşıyorum 3 yıllık evliyim son iki yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo daha hiç doktora gitmedik sorun eşim de mi bende mi bilmiyoruz bu konuda Bi kaç sorum olucaktı size hangi tahlilleri yaptırmamiz gerekiyo,direk tüp bebek merkezine mi gitmemiz lazım yoksa ilk olarak polikinliklere mi gitmemiz lazım eşim içinde herhangi bi bölüme gitmemiz gerekiyo mu önerdiğiniz bi doktor var mi bu konuda bilginize ihtiyacım var
Çok sağol canım Allah razı olsunMerhaba canım Allah sana da nasip etsin inşallah.
Öncelikle eşin araştırma hastanesinde Bi üroloji uzmanına görünsün ondan zaten kan ve sperm testi ister. Sperm testi için 3 günlük perhiz lazım.
Sende önce adetin 2. Yada 3. Günü Bi polikliniği kadın doğum uzmanına git hormon tahlili falan yapar ultrason muayenesi yapar ona göre tanı koyar.
Sonra gidin tüp bebek merkezine bence
Ne demek canm senden de Allah razı olsunÇok sağol canım Allah razı olsun
eğer yaşın 35 in altındaysa 1 yıl süreyle korunmasız ilişkiyle gebe kalmadıysan doktora git derim. çünkü doktorların ilk sorduğu şey ne zamandır istiyorsunuz oluyor. bir yıldan önce bişey yapmıyorlar. normal kadın doğuma git bence sen eşinde üroloğa gitsin. zaten sana sorar jinekolog kocanın tahlillerini yaptınız mı diye. erkek kaynaklı oluyor sorunların çoğu çünkü. normal jinekolojik muayeneni yapar tahlillerinize bakar zaten gerekli görürse seni yönlendirir. ama iki ay kısa bi süre bence endişe etmen için.Mrb kızlar öncelikle hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş ben Erzurum da yaşıyorum 3 yıllık evliyim son iki yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo daha hiç doktora gitmedik sorun eşim de mi bende mi bilmiyoruz bu konuda Bi kaç sorum olucaktı size hangi tahlilleri yaptırmamiz gerekiyo,direk tüp bebek merkezine mi gitmemiz lazım yoksa ilk olarak polikinliklere mi gitmemiz lazım eşim içinde herhangi bi bölüme gitmemiz gerekiyo mu önerdiğiniz bi doktor var mi bu konuda bilginize ihtiyacım var