merhaba
şifa hastahanesınde yakup bey vardı sımdıye kadar. ama artık oda arastırma hastahanesıne gectı. sımdı yakup bey de bunyamın beyde arastırma hastahanesınde. randevu almana gerek yok. gıttıgınde gorusursun mutlaka. sana tavsıyem adetın 2. gunu gıt mutlaka cunku normalde bıle gıtsen senı adetlıyken muayene edecek.o zaman gelmenı soyleyecek. ücret konusuna gelınce ılk denemen olunca esının 5 yıllık sıgortasıda varsa,daha once cocugun yoksa devlet karsılıyor ılaclar ortalama 500 hastahaneyede 400 falan derken 1000 lıra bıle tutmuyor. ozelde cok daha pahalı. şifa bana ortalama 7 bın falan demıstı telefonda... ama sen bılırsın yınede. araştırma hastahanesınde hafta sonuda dr oluyor genelde. ıkısıde ıyı maşallah. memnun kalırsın... sormak ıstedıgın bır sey olursa yaz yıne...[/Q
canım bende araştırmada tedavi görmek istiyorum ama bi türlü emin olamıyodum bu yazılanları gördükten sonra bu fikre ısınmaya başladım. hastaneye gidince direk prof.ların olduğu yere mi çıkıyosunuz yoksa önce normal poliklinikte mi muayene oluyosunuzz şimdiiden teşekkürler.. bizde 2 yıldır bebek istiyoruz ama henüz vakti zamanı değil heralde