Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Amin işallah tabiki doktur lar dilerse bizde derdimizi daha iyi anlatırız birde bilenlere söylüyorum acaba desek uzaktan geliyoruz tlf fonla arayıp gelsek desek sıra vermezler mi hepinize hayırlı ramazanlar
Yok canım öyle yapmıyorlar. Sabah orada hemşireye isim yazdiriyirsun. Önce takip teki hastaları alıyor. Sonra da yeni gelenlere bakıyor.tabi arada yumurta toplamaya aşılamaya falan giriyor. Biraz sabir gerekiyor orada. İşiniz öğleden sonra anca bitiyor. Çok kalabalık çünkü. Ama hemşireler çok yardımcı oluyor.

Aa ne tesadüf.:))agrida misin hala.zor oldu mu peki git gel?sezgin e gittik nerdeyse 1 yıldır tekrar onla vakit kaybetmek istemiyorum mecbur yolu göze alacagiz
Ağrı'daym hala. Zor oldu canim her zaman eşimle gidemedim bazen tek gitmek zorunda kaldım .bazen de hastanede isimiz uzadı geç çıktık ordan biraz yorucu oluyor ama zaman kaybetmekten daha iyidir bence değer gidin en yakın zamanda.bizde Başka doktorlarla vakit kaybettik baya

Teşekürler hepinize yardımcı olduğunuz için benim dosya çıktı izmirden ama tüp bebek yapmadan raporu vermiyorlar bizde almaya çalışıyoruz acaba alsak erzurum da yaparlar mı bende sezgin beye 4 sene önce gittim ama boş sakın yanlış anlamayın kızlar ömötsizlik deyil ama bana iyi gelmedi sezgin bey rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah
Sizde Ağrı'dasiniz demi

Ağrı'daym hala. Zor oldu canim her zaman eşimle gidemedim bazen tek gitmek zorunda kaldım .bazen de hastanede isimiz uzadı geç çıktık ordan biraz yorucu oluyor ama zaman kaybetmekten daha iyidir bence değer gidin en yakın zamanda.bizde Başka doktorlarla vakit kaybettik baya
Göze alicaz artık canım care yok..bizde de net bi sorun yoktu bnde yumurta tembelliği olduğunu söyledi sezgin okadar.ignelerle yumurta geliştirdi. Takip etti.bir aşılama yaptı tutmadı. Artık ona gitmek istemiyorum.inan yaptığı hormon ve sperm testlerinden bile şüpheliyim artık.

Göze alicaz artık canım care yok..bizde de net bi sorun yoktu bnde yumurta tembelliği olduğunu söyledi sezgin okadar.ignelerle yumurta geliştirdi. Takip etti.bir aşılama yaptı tutmadı. Artık ona gitmek istemiyorum.inan yaptığı hormon ve sperm testlerinden bile şüpheliyim artık.
Gitme canım ya boşver

Gitme canım ya boşver.bos yere hormon ilaçları alma zaman kaybetmemek gerekiyor gerçekten

Bidaha ki adetim 20 haziran takvime göre. 3.gün gitmeyi düşünüyorum canım yani bayramdan önceye denk geliyor..siz devam ediyormusunuz aynı doktora
İkinci gün gitsen daha iyi olur. Tüp bebek iğneleri ikinci gün başlanıyor genelde. Üçüncü de olur ama ikinci gün olsa daha erken sonuç alirsin

İkinci gün gitsen daha iyi olur. Tüp bebek iğneleri ikinci gün başlanıyor genelde. Üçüncü de olur ama ikinci gün olsa daha erken sonuç alirsin
Canim biz ilk gidicez ya ondan bu ay bişey yapacağını sanmıyorum. Sperm ve hormon testini tekrar yaptırır. Peki kizlar bu testler aynı gün çıkar mı gittiğimiz gün yaptırsak?

Canim biz ilk gidicez ya ondan bu ay bişey yapacağını sanmıyorum. Sperm ve hormon testini tekrar yaptırır. Peki kizlar bu testler aynı gün çıkar mı gittiğimiz gün yaptırsak?
Evet eğer adetliysen hormonlar saat 11 gibi çıkıyor. Spermi hatirlamiyorum ama o da çıkıyor galiba

Back
X