Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Kese gözüktükten sonra kan testini bıraktık. Bünyamin Bey beni memleketimdeki Kadın Doğuma yönlendirdi kalp sesini duyduğum zaman beni haberdar et diye söylemişti. Kalbini dinledikten sonra aradım tebrik etti. Kese gözüktüğünden beri Erzurum'a gitmiyorum. Eğer transfer gününü sayarsak 56. günüm son adet tarihini sayarsak 70. günüm
Canm maşallah Rabbim kucagina almayı nasip etsin insalalh .bizimde erkek faktörlü sorunumuz daha önce tüp denedik tutmadı şimdi dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanıyorum. Transferden sonra naptin canm sürekli yattın mı iş falan yaptın mı

Canm maşallah Rabbim kucagina almayı nasip etsin insalalh .bizimde erkek faktörlü sorunumuz daha önce tüp denedik tutmadı şimdi dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanıyorum. Transferden sonra naptin canm sürekli yattın mı iş falan yaptın mı
Allah yüzünü güldürsün inşallah. Evde 3 gün istirahat ettim daha sonra mecburen işe başlamak zorunda kaldım. En çok dikkat ettiğim şey radyasyon.Çok fazla radyasyonlu ortamda bulunmuyorum. Çocuğun kalbini dinleyinceye kadar herhangi bir iş yapmadım. Bol bol su içtim ve meyve yedim, moralimi hep yüksek tuttum. Özellikle dikkat ettiklerim bunlar oldu.

Teşekkür ederim şeker Rabbim size de nasip etsin inşallah. Bunun aslında iki sebebi var :KK48: birincisi o gece o kadar çok belim ağrıdı ki galiba hamileyim dedim ikincisi hem ben hem de eşim rüyamızda çocuğumuz olduğunu gördük. O yüzden 9'unda yaptırdım. Yumurta toplandığı gün folik asit, coraspin, prednol(sadece 4 gün kullandım), rulid(kutu bitinceye kadar), minoset(gerekli olduğunda kullanabilirsiniz demişlerdi ihtiyaç duymadım hiç kullanmadım)
Anladım tatlım darısı bize inşallah

Kese gözüktükten sonra kan testini bıraktık. Bünyamin Bey beni memleketimdeki Kadın Doğuma yönlendirdi kalp sesini duyduğum zaman beni haberdar et diye söylemişti. Kalbini dinledikten sonra aradım tebrik etti. Kese gözüktüğünden beri Erzurum'a gitmiyorum. Eğer transfer gününü sayarsak 56. günüm son adet tarihini sayarsak 70. günüm
Maşallah minik yavruna sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar nasılsınız? Bir sorum olacaktı size. Benim dün yumurtalarım toplandı. Sizleri yumurta toplandıktan nekadar süre sonra arayıp bilgilendirdiler? Döllenme olup olmadığına dair? Ben bugün ararlar diye düşündüm ama kimse aramadı acaba döllenme olmadımı diye düşünmeye başladım :110:

Kızlar nasılsınız? Bir sorum olacaktı size. Benim dün yumurtalarım toplandı. Sizleri yumurta toplandıktan nekadar süre sonra arayıp bilgilendirdiler? Döllenme olup olmadığına dair? Ben bugün ararlar diye düşündüm ama kimse aramadı acaba döllenme olmadımı diye düşünmeye başladım :110:
Bugün pazar aramazlar yarın bilgi verirler canım benim cuma toplandı ctesi ben hastaneye gittğimde bilgi vermişlerdi kaçının döllendiğini ne zaman transfer olcağını falan

Canım hayırlı olsun işallah Rabbim herşeyin en güzelini nasip etsin

Çok teşekkür ederim. Ama hala aramadılar korkmaya başladım artık olumsuz diye :KK43: bakalım olmazsa öğleden sonra ben arayacağım
Sen ara canim bazen geç bilgi verebiliyorlar. Kaç yumurta toplandı inşallah hepsi döllenmiştir canım

kızlar ben adet oldum yarın doktora gideceğim Allah izin verirse benim için dua edin nezle oldum sesim kısık burnum tıkanık kulaklarım uğulduyo başım ağrıyo nasıl yapıcam bu durumda :( :KK17::confused::ruh::kusmuk:

Back
X