Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Bilmiyorum evde bir idrar testi yapayım diyorum ama kana günümde gidecem:)

Test yapınca benimle de paylaşırsan çok sevinirim☺️
Seni çok merak ediyorum
Allah en kısa sürede bebeklere kavuşmayı nasip etsin
Amin:)
Acaba gebe olma ihtimali olan kişi stresteyse Melisa çayı içebilir mi,merak ettim ..
En azından stresten kurtulurdun:))

Test yapınca benimle de paylaşırsan çok sevinirim☺️
Seni çok merak ediyorum
Allah en kısa sürede bebeklere kavuşmayı nasip etsin
Amin:)
Acaba gebe olma ihtimali olan kişi stresteyse Melisa çayı içebilir mi,merak ettim ..
En azından stresten kurtulurdun:))
Tabiki canm mutlaka paylaşırım.
Amin amin canm inşallah sende tat bu güzel duyguları inşallah doğal yoldan olur hiç bişeye gerek kalmaz da.
Yok canım bu dönemde bitki çaylarını çok öneren duymadım
Öylede böylede geçiyor günler çok şükür yarın 1 haftam doluyor :))

Ben 8.gün evde test yaptıydım ucuz testlerden böyle bişe çıkmadı bi kaç saat sonra bi baktım hayalet gibi bi çizgi ama çok dikkatli bakınca böyle ben gördüm; sonra 10.gün erken gebelik testi aldım sabah yaptım bi baktım ikinci çizgi belirdi silikte olsa :) kan verdim 60 çıkmıştı..saklıyorum hala testi..hatta geçen düşük yapıyon dediklerinde ucuz gebelik testi yaptım evde kalan bi taneyi daha idraro damlatır damlatmaz kopkoyu çizgi belirdi...darısı başınıza inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sizede :)

Ben 8.gün evde test yaptıydım ucuz testlerden böyle bişe çıkmadı bi kaç saat sonra bi baktım hayalet gibi bi çizgi ama çok dikkatli bakınca böyle ben gördüm; sonra 10.gün erken gebelik testi aldım sabah yaptım bi baktım ikinci çizgi belirdi silikte olsa :) kan verdim 60 çıkmıştı..saklıyorum hala testi..hatta geçen düşük yapıyon dediklerinde ucuz gebelik testi yaptım evde kalan bi taneyi daha idraro damlatır damlatmaz kopkoyu çizgi belirdi...darısı başınıza inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sizede :)
Amin canım Allah razı olsun inşallah inşallah

Nasıl düşük yaptığını anladılar?

Benim kan değerim iki katı artmadı canım 60; 145; 298; 550; 1022; 4 gün sonra 3192; 2 gün sonra 4500 çıktı dr yüksek ihtimal düşük olcak dedi, keseyide gördük kalbide duyduk çok şükür Rabbim bebeğimi korusun inşallah

Şimdi anladım canım☺️
Allah , sana sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Doktorun kimdi canım,bide senin çikolata kistin vardı demiştin,iğne vuruldun ve kistler baskılanmış mıydı?
Doktorun yorumunu olmuştu?

Tabiki canm mutlaka paylaşırım.
Amin amin canm inşallah sende tat bu güzel duyguları inşallah doğal yoldan olur hiç bişeye gerek kalmaz da.
Yok canım bu dönemde bitki çaylarını çok öneren duymadım
Öylede böylede geçiyor günler çok şükür yarın 1 haftam doluyor :))
Doğal yoldan olmaz ki canım,eşimin ileri hareketlilik sıfır..
Bu bizim sınavımız hiç problem değil olsun da tüp bebek olsun.
Allah sağlıklı çocuklar versin bizlere inşallah☺️
Benim en büyük korkum bu,eşimin abisininde tüp bebekleri var,5 yıl falan önce yaptırmışlar.2 embiryo koymuş doktor biri kalite olarak iyi bir embiryo değilmiş çocuk tutunmuş.ama çocuğun gelişimi geri biraz.aşırı hareketli ,konuşamıyor ve aşırı saldırgan.
O yüzden ben çok korkuyorum bu konuda

Doğal yoldan olmaz ki canım,eşimin ileri hareketlilik sıfır..
Bu bizim sınavımız hiç problem değil olsun da tüp bebek olsun.
Allah sağlıklı çocuklar versin bizlere inşallah☺️
Benim en büyük korkum bu,eşimin abisininde tüp bebekleri var,5 yıl falan önce yaptırmışlar.2 embiryo koymuş doktor biri kalite olarak iyi bir embiryo değilmiş çocuk tutunmuş.ama çocuğun gelişimi geri biraz.aşırı hareketli ,konuşamıyor ve aşırı saldırgan.
O yüzden ben çok korkuyorum bu konuda
Allah korusun canım .Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin.
Takma kafana böyle Rabbime güven ona bırak.
En güzelini en hayırlısını verir:))

Benim kan değerim iki katı artmadı canım 60; 145; 298; 550; 1022; 4 gün sonra 3192; 2 gün sonra 4500 çıktı dr yüksek ihtimal düşük olcak dedi, keseyide gördük kalbide duyduk çok şükür Rabbim bebeğimi korusun inşallah
Canım Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah.

Şimdi anladım canım☺️
Allah , sana sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Doktorun kimdi canım,bide senin çikolata kistin vardı demiştin,iğne vuruldun ve kistler baskılanmış mıydı?
Doktorun yorumunu olmuştu?
Amin canımm inşallah, evet baskılanıp küçülmeye başladı, dr umda güzel tepki verdi büyükler bizi engelliyolar ama başardık demişti, hala küçülmeye devamda ediyolar şükür
Canım Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah.
Amin.kuzum cümlemizin.inşallah

Amin canımm inşallah, evet baskılanıp küçülmeye başladı, dr umda güzel tepki verdi büyükler bizi engelliyolar ama başardık demişti, hala küçülmeye devamda ediyolar şükür

İnşallah benimkilerde güzel tepki verir ,küçülür inşallah☺️
Bana 3 aylık vurdular iğneyi.
Sende de ilk on günden sonra adet oldu mu?Şuan kaçıncı haftadasın ,herşey yolunda mı?
Bide kistler için bitkisel şeyler de denedin mi ,iğne vurdukları süreçte ters etki yapar mı acaba :-/
Ben Aslan pençesi içiyorum tadı da hoş iyi geliyor sanki bana.
:)

Ben iğnenin 15.günü adet oldum ama onu adet saymıyolarmış kuzum vücudun verdiği bi tepki diyolar, iğneden önce 6.5; 5.5; 4.8...tedaviye başlarken 5; 5; 2.2...en son kontrolümde 4.2; 4; 2 cm diler, şuan 7+ 4 günlüğüz kuzum; bitkisel bi macun içtim clifeballıbitkiselmacun kistleri küçültmedi ama değerlerimi normale döndürdü canım

Ben iğnenin 15.günü adet oldum ama onu adet saymıyolarmış kuzum vücudun verdiği bi tepki diyolar, iğneden önce 6.5; 5.5; 4.8...tedaviye başlarken 5; 5; 2.2...en son kontrolümde 4.2; 4; 2 cm diler, şuan 7+ 4 günlüğüz kuzum; bitkisel bi macun içtim clifeballıbitkiselmacun kistleri küçültmedi ama değerlerimi normale döndürdü canım
Cevapların için teşekkürler.
Bu macun hormon değerlerini düzenledi sanırım..
☺️Allah yardımcın olsun :)

Cevapların için teşekkürler.
Bu macun hormon değerlerini düzenledi sanırım..
☺️Allah yardımcın olsun :)
Evet tatlım kist küçülmedi soğan kürüde yaptım biraz küçülttü ama menapoz iğnesi yapoldığomda macunu yemiştim belki etkide etti bilemiyrum ki..Allah nasip etti inşallah yok olurlar tamamen

Back
X