- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.001
Sağlıkla kucağına al. Inşallah.. fiyatta çok uygun olmuş gerçekten.. bnde karar weremiyotum birtürlüYakup hoca canım benimki evet hastane 3 bin ilaçlar 1500, tüp bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına al. Inşallah.. fiyatta çok uygun olmuş gerçekten.. bnde karar weremiyotum birtürlüYakup hoca canım benimki evet hastane 3 bin ilaçlar 1500, tüp bebek
Sağol amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Sağlıkla kucağına al. Inşallah.. fiyatta çok uygun olmuş gerçekten.. bnde karar weremiyotum birtürlü
sekreterin orda duydum 5.500 raporsuz paket fiyatı demişlerdi herşey dahil ama ilaç var mı bilmiyorum .Sağlıkla kucağına al. Inşallah.. fiyatta çok uygun olmuş gerçekten.. bnde karar weremiyotum birtürlü
İlaçları kendin alıyon tatlım eczaneleri gez bak hemen alma hepsi farklı fiyat veriyo kamu stoğu olan eczane bulmaya çalışsekreterin orda duydum 5.500 raporsuz paket fiyatı demişlerdi herşey dahil ama ilaç var mı bilmiyorum .
Kamu stoğu olanı bulmak için eczacıya mi sormak lazım siz hangi eczaneden aldınız acabaİlaçları kendin alıyon tatlım eczaneleri gez bak hemen alma hepsi farklı fiyat veriyo kamu stoğu olan eczane bulmaya çalış
Benim zamanım kısıtlıydı eşim gitti aldı cnım, bu eğitim araştırmanın karşısındaki eczanelerin ilk sırasndan almış bi kaç eczaneye sormuş 720 tl lik ilacı hepsi farklı dedi en son aldığı 520 den verdi mesela..erzurumluysan araştır ben ığdırdan geldiğimden çok araştıramadımKamu stoğu olanı bulmak için eczacıya mi sormak lazım siz hangi eczaneden aldınız acaba
Bende erzincandan gelicem ondan sordum sana.. bilmiyorum fazla oralariBenim zamanım kısıtlıydı eşim gitti aldı cnım, bu eğitim araştırmanın karşısındaki eczanelerin ilk sırasndan almış bi kaç eczaneye sormuş 720 tl lik ilacı hepsi farklı dedi en son aldığı 520 den verdi mesela..erzurumluysan araştır ben ığdırdan geldiğimden çok araştıramadım
Bende cok bilmiyorum ya o köşedekinden almış eşim belki ordakilerede sorarsın bilgi verir hastalar falan canımBende erzincandan gelicem ondan sordum sana.. bilmiyorum fazla oralari
Tmm cnm öyle yapayım.. bu arada doktorun kimdi . Bünyamin hocayı düşünüyorum ben ama senin doktorun kimdiBende cok bilmiyorum ya o köşedekinden almış eşim belki ordakilerede sorarsın bilgi verir hastalar falan canım
Tatlım bence hiç Erzurum’daki eczanelerle uğraşma çünkü onlarda sıra var. Öyle bi sistem getirmişler şimdi bende Erzincan’dan gidiyorumBende erzincandan gelicem ondan sordum sana.. bilmiyorum fazla oralari
Sen erzincandan mi alican uygun bi eczane warsa banada ismini adresini yazarsan sewinirimTatlım bence hiç Erzurum’daki eczanelerle uğraşma çünkü onlarda sıra var. Öyle bi sistem getirmişler şimdi bende Erzincan’dan gidiyorum
Raporlu olursan o sıraya uyarsın canım raporsuzda fark etmiyo o yüzden en uygunu bulmalısın..Sen erzincandan mi alican uygun bi eczane warsa banada ismini adresini yazarsan sewinirim
Raporlu olursan o sıraya uyarsın canım raporsuzda fark etmiyo o yüzden en uygunu bulmalısın..
Ay canım çok şükür cuma günü keseyi gördük .iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi .
Ayy maşallahhh maşallahhh çok sevindim bende nasıl olim kesenin altında kanama alanıvardı evde dinleniyorum canım..erzuruma gidiyon dimi kontroleAy canım çok şükür cuma günü keseyi gördük .iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi .
Değerlerim normale döndü .
Progestan iğne progesteron değerini artırdı çok şükür :))
Sen nasılsın canım
Canım bende vardı ama sildil çünkü asla açan biriyle karşılaşmadımKizlar hemsireler oda numarasini bilen biri lutfen yazarmi simdi aramam lazim
Evet canım Erzurum'a girip geliyoruz .çok şükür bin şükür Rabbime kalp atışinida duysam rahatlıcam.Ayy maşallahhh maşallahhh çok sevindim bende nasıl olim kesenin altında kanama alanıvardı evde dinleniyorum canım..erzuruma gidiyon dimi kontrole
Canım bende vardı ama sildil çünkü asla açan biriyle karşılaşmadım