Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Merhaba kızlar erzurum hakkında bilgi almak istiyorum bn aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek yaptırdım geçen ay tuttu ama beta hcg geri düştü daha öncede normal yolla gebeligim 6.haftada düşmüştü bir tane dondurulmusum var memlekette ama onu koydurtmadan önce dr ameliyat önerdi neden bebeğin yerlesip de tutunamadigini anlamak ve gerekli duzenlemeyi yapmak için ama vaktim yok memleket çok uzak erzurumda yaşamıyorum yakın bi ildeyim dr yakup kumtepeyi önerdi memleketteki doktorum.yakup bey ve hastane hakkında bilgi verebirmisiniz kızlar lütfen .randevu alınmıyor nasıl gideceğim bilmiyorum ve ücretleri nedr mua ve ameliyat bilginiz var mı.. özel mesaj atamadım burdan direk yazdım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Merhaba kızlar erzurum hakkında bilgi almak istiyorum bn aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek yaptırdım geçen ay tuttu ama beta hcg geri düştü daha öncede normal yolla gebeligim 6.haftada düşmüştü bir tane dondurulmusum var memlekette ama onu koydurtmadan önce dr ameliyat önerdi neden bebeğin yerlesip de tutunamadigini anlamak ve gerekli duzenlemeyi yapmak için ama vaktim yok memleket çok uzak erzurumda yaşamıyorum yakın bi ildeyim dr yakup kumtepeyi önerdi memleketteki doktorum.yakup bey ve hastane hakkında bilgi verebirmisiniz kızlar lütfen .randevu alınmıyor nasıl gideceğim bilmiyorum ve ücretleri nedr mua ve ameliyat bilginiz var mı.. özel mesaj atamadım burdan direk yazdım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Merhaba canım,
Bende yakup hocanın hastasıyım.
Banada ameliyat demişlerdi fakat yakup hoca yanlış teşis koymuşlar dedi ve ameliyat etmedi.
Yakup hoca işinde mükemmele yakın biri.
Hastanenin randevu sistemi diye bişey yok.
8 de erzurum araştırmada oluyorsun.(dikkat et bölge araştırma değil,kahverengi binaya gideceksin)
3. Kata çıkacaksın zaten güvenlik görevlilerine sorduğunda size nasıl gideceğinizi anlatır.
3. Kat poliklinik olduğu için ücret vermiyorsun.
Fakat ben ilk hastalara özel yerinde bakıyor diye duydum.
Özel yeri yine hastanenin içinde zemin katta .(yakup kumtepe özel yeri dersen gösterirler)
Burda ilk giriş için 120 tl yatırıyorsun vezne var.
Ve hoca 4 ten sonra geliyor özel muanesine.
Sabah 8 de tüp bebek 3. Katta oluyor sonra ameliyatlarına giriyor ve 4 ten önce gelemiyor özel yerine.özel yerinin kapısında bir kağıt asılı olur oraya ismini hemen yaz o sıraya göre içeri giriyorsun.

Busondu Busondu
Bide bu devlet hatanesi olduğu için öyle uçuk paralar gitmiyor.
Ameliyatını eğer gerek görürse devlet karşılıyor diye biliyorum.
Tüp bebek kısmında ise ben yeni yaptırdım,hastaneye 3 bin ödedim ilaçlar 1500 civarı tuttu.ben raporsuz yaptırdım.eğer rapor hakkın varsa çok daha ucuza geliyor.yanlış hatırlamıyorsam raporlu olunca hastane 1200 ilçalarda yarı parası gibi bişey.
Hastaneye gidip 3. Kat tüp bebeğe girdiğinde herşeyi hemşireler yönlendiriyor hiç korkma.
Çok sistemli bir yer.
Yakup hocaya asla bişeyi teğit ettirme,durumunu en baştan olduğu gibi anlat o soru sormadan sesiz kal.çünkü bu doktor düşündüğü zaman biri konuşunca çok kızıyor:-)
Hiç korkma zaten o herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.Sadece biraz sinirli:-)
Aklına takılanları necmiye hemşireye sorarsın:-)
Allah ondan razı olsun,başımızdan eksik etmesin..
Başka sorun olursa yazanilirsin,allah yardımcın olsun..
‭0 (442) 344 76 59‬ bu numara yakup kumtepenin sekreterinin numarası,yarın arayıp orda olup olmadığını sorabilirsin.(bazen yurt dışına çıkıyor seminerlere)
Telefonu açana kadar ara hemen açmıyorlar:-)

Busondu Busondu
Tüp bebek kısmında ise ben yeni yaptırdım,hastaneye 3 bin ödedim ilaçlar 1500 civarı tuttu.ben raporsuz yaptırdım.eğer rapor hakkın varsa çok daha ucuza geliyor.yanlış hatırlamıyorsam raporlu olunca hastane 1200 ilçalarda yarı parası gibi bişey.
Hastaneye gidip 3. Kat tüp bebeğe girdiğinde herşeyi hemşireler yönlendiriyor hiç korkma.
Çok sistemli bir yer.
Yakup hocaya asla bişeyi teğit ettirme,durumunu en baştan olduğu gibi anlat o soru sormadan sesiz kal.çünkü bu doktor düşündüğü zaman biri konuşunca çok kızıyor:-)
Hiç korkma zaten o herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.Sadece biraz sinirli:-)
‭0 (442) 344 76 59‬ bu numara yakup kumtepenin sekreterinin numarası,yarın arayıp orda olup olmadığını sorabilirsin.(bazen yurt dışına çıkıyor seminerlere)
ayyy çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ayrıntılı anlatmışsın inş bana da iyi gelir yakup bey erken gitmeye calısıcam çok sağ ol seninde pozitif olur inş canım Allah yardımcımız olsun

Busondu Busondu
Çok sistemli bir yer.
Canım yarın arayıp soracağım cuma gün gitmeyi düşünüyoruz ayyy biraz korktum yalnız :) sinirli diyince zaten dokunsalar ağlıcak gibiyim .bakalım ne diyecek bize ameliyat derse hemn yaptırmak istiyorum aslında çünkü bikac ay sonra gidip memlekette dondurulmuş embriyo koydurtacagim..bu arada ben tüp bebeğe toplamda 10 bini geçti verdiğimiz para 6.500 sadece hastane mua.ucreti hariç ve dondurma parası hariç . .şuan negatif oldu bide:( umarım yakup beyle anlaşırız ve gerekiyorsa amiyati yapar ve inş söylediğin gbi ucretsizdr yada cüzi miktardr. .çünkü maddi olarakda çok yorucu oldu manevi tarafı anlatılmaz . ..canım tekrardan çok çok teşekkür ederim

Eem aysun Eem aysun canım bugün tekrar kan verdin mi nasıl gidiyor
R ruyagokk
CAnım benim ya nasıl hatırladın kan vereceğimi:-))
Evet verdim 14. Gün 273
Bugün 16. gün 763 çıktı.
İnşallah herşey yolundadır:-)
Sürekli aklıma kötü ihtimaller geliyor neden böyle oluyor bilmiyorum:-/
Bu seferde dış gebeliğe kafayı taktım:-/
Acaba böyle bişey olur mu diye.
Kusura bakmayın okuyan arkadaşlar bırda kötü enerji yaymak istemem ama engel olamıyorum kendime:-(
Allah senden razı olsun canım benim,allah seni eşinle çocuğunla mutlu mesut çok güzel bir hayat nasip etsin:-)
Ben o kadar korkuyorum ki daha kimseye haber bile vermedik:-)

Canım yarın arayıp soracağım cuma gün gitmeyi düşünüyoruz ayyy biraz korktum yalnız :) sinirli diyince zaten dokunsalar ağlıcak gibiyim .bakalım ne diyecek bize ameliyat derse hemn yaptırmak istiyorum aslında çünkü bikac ay sonra gidip memlekette dondurulmuş embriyo koydurtacagim..bu arada ben tüp bebeğe toplamda 10 bini geçti verdiğimiz para 6.500 sadece hastane mua.ucreti hariç ve dondurma parası hariç . .şuan negatif oldu bide:KK43: umarım yakup beyle anlaşırız ve gerekiyorsa amiyati yapar ve inş söylediğin gbi ucretsizdr yada cüzi miktardr. .çünkü maddi olarakda çok yorucu oldu manevi tarafı anlatılmaz . ..canım tekrardan çok çok teşekkür ederim
Rica ederim canım,allah işini rast getirsin.
Eğer imkanın varsa bu doktorla yeni bir sayfa aç derim canım.haddime düşmez bunu söylemek ama eğer senin ameliyat olman gerektiği halde sana tüp bebek yaptıysa bunu önceden anlayamadıysa bi düşün derim;-)
Bende Gümüşhane’den Erzurum’a nerdeyse hergün gittim.
Memleket Hatay ama orda psikolojik olarak baskı altında olurum diye hiç düşünmedim bile..
Bunlar sadece fikir ,allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin işini rast getirsin:dua:

Rica ederim canım,allah işini rast getirsin.
Eğer imkanın varsa bu doktorla yeni bir sayfa aç derim canım.haddime düşmez bunu söylemek ama eğer senin ameliyat olman gerektiği halde sana tüp bebek yaptıysa bunu önceden anlayamadıysa bi düşün derim;-)
Bende Gümüşhane’den Erzurum’a nerdeyse hergün gittim.
Memleket Hatay ama orda psikolojik olarak baskı altında olurum diye hiç düşünmedim bile..
Bunlar sadece fikir ,allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin işini rast getirsin:dua:
Amin bebeğim inş isteyen herkese nasip etsin rabbim çok zor ben yeni yeni toparliyorum kendimi..aslında dr tüp bebekten önce ameliyat dedi bana hakkını yeniyeyim ama bn daha önce normal yoldan gebe kaldım sıkıntım yoktur diye düşündüm bide çalışıyorum vaktim yok hemn tüp bebek yapın dedim :( biraz benden kaynaklandı dr yönlendirmiş gibi oldum..ama bu defa ağırdan alicam gerekli şeyler yapılsın inş yakup bey tüm testleri yapar başından savmaz bazı dr lar ilgisiz oluyor . .bu arada bnde hataya yakınım canm memleket olarak :) Allah gönlüne göre versin

Amin bebeğim inş isteyen herkese nasip etsin rabbim çok zor ben yeni yeni toparliyorum kendimi..aslında dr tüp bebekten önce ameliyat dedi bana hakkını yeniyeyim ama bn daha önce normal yoldan gebe kaldım sıkıntım yoktur diye düşündüm bide çalışıyorum vaktim yok hemn tüp bebek yapın dedim :KK43: biraz benden kaynaklandı dr yönlendirmiş gibi oldum..ama bu defa ağırdan alicam gerekli şeyler yapılsın inş yakup bey tüm testleri yapar başından savmaz bazı dr lar ilgisiz oluyor . .bu arada bnde hataya yakınım canm memleket olarak :) Allah gönlüne göre versin
Yakup hoca işine aşık biri ,öyle başından savacak biri değil.
Allah seninde gönlüne göre versin canım..
:KK24:

Canım test yaptım
10. gün 41
12. Gün 114 çıktı:)) (yani bugün)
Çok şükür enfeksiyon için kullandığım antibiyotik etkilememiş:)ve antibiyotikten kurtuldum.
İnşallah böyle devam eder değerler:))
Çooook korkmuştum bide:-/
Lütfen dua et bana:)
Sence değerler güzel mi ?
Tebrikler tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Amin bebeğim inş isteyen herkese nasip etsin rabbim çok zor ben yeni yeni toparliyorum kendimi..aslında dr tüp bebekten önce ameliyat dedi bana hakkını yeniyeyim ama bn daha önce normal yoldan gebe kaldım sıkıntım yoktur diye düşündüm bide çalışıyorum vaktim yok hemn tüp bebek yapın dedim :KK43: biraz benden kaynaklandı dr yönlendirmiş gibi oldum..ama bu defa ağırdan alicam gerekli şeyler yapılsın inş yakup bey tüm testleri yapar başından savmaz bazı dr lar ilgisiz oluyor . .bu arada bnde hataya yakınım canm memleket olarak :) Allah gönlüne göre versin
Ben Yakup hocaya ilk başladığımda ameliyat olmuştum bana keşke olmasaydın yumurtalık rezervini azaltmış dedi ameliyat gerekmiyorsa yapılmaması taraftarı olan biri o yüzden için rahat olsun . Ameliyat için tek kuruş vermedim bu arada o konuda da için rahat olsun hoca sinirlidir ama sana direk bişey sorduğunda sadece konuşursan sorun olmaz iyi gününe denk gelirsen espri bile yapıyor . Muhatap olduğu kadınların çoğu doğru dürüst Türkçe konuşamıyor haklı adam ilk gittiğin gün yaptırdığın tüm tetkikleri anlat ve gerisini ona bırak memleketindeki embriyonu karıştırma bence belki ona hiç gerek kalmayacak . Benim bi arkadaşım transfer günü beklerken gebe kaldı tutmama sorununu çözmeye bak sen . Ha baktın denedin Yakup hocanın tedavisini tutmadı o zaman ne yapacağına bakarsın bence Allah işlerini rast getirsin mübarek günlerde inşallah

Amin canım cuma günü gidiyorum adetli olmicam sorun olmaz inşallah neyse tanışmış oluruz:)
Adet tarihin yakınsa 2-3. gününde gidersen hormonlarına ultrasonuna bakar ama bu şekilde sadece derdini anlatırsın sen bilirsin ama uzaktan geliyorsun sende zor oluyor izin istemesi gidip gelmesi. Ben olsam adetli giderdim

Tebrikler tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım,inşallah bir problem yoktur..
İnsan çok korkuyor ,keseyi görüp kalp atışını duysaydım içim rahat ederdi:-)
İnsanın aklına kötü şeyler geliyor böyle olunca:-/

Ben Yakup hocaya ilk başladığımda ameliyat olmuştum bana keşke olmasaydın yumurtalık rezervini azaltmış dedi ameliyat gerekmiyorsa yapılmaması taraftarı olan biri o yüzden için rahat olsun . Ameliyat için tek kuruş vermedim bu arada o konuda da için rahat olsun hoca sinirlidir ama sana direk bişey sorduğunda sadece konuşursan sorun olmaz iyi gününe denk gelirsen espri bile yapıyor . Muhatap olduğu kadınların çoğu doğru dürüst Türkçe konuşamıyor haklı adam ilk gittiğin gün yaptırdığın tüm tetkikleri anlat ve gerisini ona bırak memleketindeki embriyonu karıştırma bence belki ona hiç gerek kalmayacak . Benim bi arkadaşım transfer günü beklerken gebe kaldı tutmama sorununu çözmeye bak sen . Ha baktın denedin Yakup hocanın tedavisini tutmadı o zaman ne yapacağına bakarsın bence Allah işlerini rast getirsin mübarek günlerde inşallah
Çok teşekkür ederim canım çok sag ol evet geliş gidiş zor olacak ama en azindan dediğin gbi derdimizi bi anlatırız.ins iyi gününe denk geliriz bakalım heyecan yaptım :) ameliyat gerekiyorsa öğrenip yaptıracam mecbur yeter ki bi daha böyle olmasın çok zor tam hamileyim diyosun hop gidiyo..Allah sizlerinde işini rast getirsin canim

R ruyagokk
CAnım benim ya nasıl hatırladın kan vereceğimi:-))
Evet verdim 14. Gün 273
Bugün 16. gün 763 çıktı.
İnşallah herşey yolundadır:-)
Sürekli aklıma kötü ihtimaller geliyor neden böyle oluyor bilmiyorum:-/
Bu seferde dış gebeliğe kafayı taktım:-/
Acaba böyle bişey olur mu diye.
Kusura bakmayın okuyan arkadaşlar bırda kötü enerji yaymak istemem ama engel olamıyorum kendime:-(
Allah senden razı olsun canım benim,allah seni eşinle çocuğunla mutlu mesut çok güzel bir hayat nasip etsin:-)
Ben o kadar korkuyorum ki daha kimseye haber bile vermedik:-)
Ay canm mesajını okudum ama cevap yazmamişim yeni farkettim.
Maşallah canım değerlerin gayet güzel.tabiki dış gebelik değil canm degerlerin birbirinden uçuk değil ki.
İyi düşün iyi olsun canım benim. Allah yardımcın olsun inşallah güzel düşün her zaman hamile olduğunu bebeğini hayaller kur dua et.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)))

Back
X