- 11 Ağustos 2016
- 131
- 62
- 28
- 34
- Konu Sahibi Melek010101
-
Canım buhara da muhammet bey var gayet iyi ben bugüne kadar doktor sıkıntısı çektim ama onun ilgisi de bilgisi de güzel. Hamile misinErzurum da önerebileceğiniz kadın Doğum doktoru var mı
Erzurum da 2 yıl kaldım okul için . güzel bir memleket Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizeCanım buhara da muhammet bey var gayet iyi ben bugüne kadar doktor sıkıntısı çektim ama onun ilgisi de bilgisi de güzel. Hamile misin
Canım buhara da muhammet bey var gayet iyi ben bugüne kadar doktor sıkıntısı çektim ama onun ilgisi de bilgisi de güzel. Hamile misin
Hayirli ugurlu olsun kuzum sağlıkla al kucagina darısı bana inşallah dua etyani muhammet bey gerçekten iyi bir hekim ama tercihin bayansa bilemem ben zeynep hanıma gittim hiç memnun kalmadım ama muhammet bey gayet bilgili gibi geldi bana
Anladım canimm istersen bi git görüş içine sinerse devam edersinteşekkür ediyorum güzel dileklerin için inşallah Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.. benim bayan erkek doktor diye bir tercihim yok sadece normal doğumu desteklesin istiyorum..
Humeyra hanımı bende duydum çok şeker bi bayanmıs ama çok da tavsiye etmediler neden olduğunu bilmiyorum amabende buharada hümeyra çanakçıya gidiyorum çok tatlı bir bayan ama beklentilerinizi karşılar mı bilmiyorum.ayrıca erzurumda çok bilinen bir doktorda var metin ingenç araştırmanın doktoru özelde aşağı mumcuda muayenehanesi var kadın rahmi konusunda baya iyi infertite de onu önermişlerdi.nene hatundaki doktorlarda iyi genel olarak öyle duydum inşallah en iyisine karar verirsiniz
aslında kimseye tam olarak iyi diyemeyiz :) yüz kişiye sorma şansımız olsa belki çoğunlukla karar verebiliriz ama bu şartlarda eldekileri değerlendirmek gerekiyor :) Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın :)Humeyra hanımı bende duydum çok şeker bi bayanmıs ama çok da tavsiye etmediler neden olduğunu bilmiyorum ama
Ben daha hamile değilim ama inşallah aranıza katılırım istiyorum bende cokk dua et banada canimm bende ağız ve diş sağlığında hemşireyim kızlar bi sorun olursa beklerimMerhaba kızlar :) erzurumdan hamile anneleri görmek ne güzelbende buharada zeynep hanımı düşünüyordum ama buharada ki tüm doktorlar hemen sezeryan öneriyormus duyduguma göre. Gerci benim gebeliğim daha çok yeni şimdilik nenehatun da firdevs hanıma gittim ama hastane konusunda bende kararsızım çok
Ben daha hamile değilim ama inşallah aranıza katılırım istiyorum bende cokk dua et banada canimm bende ağız ve diş sağlığında hemşireyim kızlar bi sorun olursa beklerim)
Merhaba kızlar :) erzurumdan hamile anneleri görmek ne güzelbende buharada zeynep hanımı düşünüyordum ama buharada ki tüm doktorlar hemen sezeryan öneriyormus duyduguma göre. Gerci benim gebeliğim daha çok yeni şimdilik nenehatun da firdevs hanıma gittim ama hastane konusunda bende kararsızım çok
aslında kimseye tam olarak iyi diyemeyiz :) yüz kişiye sorma şansımız olsa belki çoğunlukla karar verebiliriz ama bu şartlarda eldekileri değerlendirmek gerekiyor :) Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın :)
Erzurum da 2 yıl kaldım okul için . güzel bir memleket Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize
ÖYLE YAPICAM OLMADI NAPİM..Anladım canimm istersen bi git görüş içine sinerse devam edersin
bende buharada hümeyra çanakçıya gidiyorum çok tatlı bir bayan ama beklentilerinizi karşılar mı bilmiyorum.ayrıca erzurumda çok bilinen bir doktorda var metin ingenç araştırmanın doktoru özelde aşağı mumcuda muayenehanesi var kadın rahmi konusunda baya iyi infertite de onu önermişlerdi.nene hatundaki doktorlarda iyi genel olarak öyle duydum inşallah en iyisine karar verirsiniz
Rabbim gönlüne göre versin canım İnşallah tez zamanda alırsın sende bebiş haberiniBen daha hamile değilim ama inşallah aranıza katılırım istiyorum bende cokk dua et banada canimm bende ağız ve diş sağlığında hemşireyim kızlar bi sorun olursa beklerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?