Erzurum'da önereceğiniz doktor var mı

Canım buhara da muhammet bey var gayet iyi ben bugüne kadar doktor sıkıntısı çektim ama onun ilgisi de bilgisi de güzel. Hamile misin
Erzurum da 2 yıl kaldım okul için . güzel bir memleket Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize

Canım buhara da muhammet bey var gayet iyi ben bugüne kadar doktor sıkıntısı çektim ama onun ilgisi de bilgisi de güzel. Hamile misin

evet hamileyim canım 7. aya girdik ama ben hala doktor bulamadım.. normal doğumu destekleyen biri olsun istiyorum..buhara da fatma hanıma gidiyordum ama o da beklemeden sezaryen yapıyormuş diye duydum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama duyunca canım sıkıldı..

Hayirli ugurlu olsun kuzum sağlıkla al kucagina darısı bana inşallah dua et yani muhammet bey gerçekten iyi bir hekim ama tercihin bayansa bilemem ben zeynep hanıma gittim hiç memnun kalmadım ama muhammet bey gayet bilgili gibi geldi bana

teşekkür ediyorum güzel dileklerin için inşallah Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.. benim bayan erkek doktor diye bir tercihim yok sadece normal doğumu desteklesin istiyorum..

Anladım canimm istersen bi git görüş içine sinerse devam edersin

bende buharada hümeyra çanakçıya gidiyorum çok tatlı bir bayan ama beklentilerinizi karşılar mı bilmiyorum.ayrıca erzurumda çok bilinen bir doktorda var metin ingenç araştırmanın doktoru özelde aşağı mumcuda muayenehanesi var kadın rahmi konusunda baya iyi infertite de onu önermişlerdi.nene hatundaki doktorlarda iyi genel olarak öyle duydum inşallah en iyisine karar verirsiniz

Humeyra hanımı bende duydum çok şeker bi bayanmıs ama çok da tavsiye etmediler neden olduğunu bilmiyorum ama

Humeyra hanımı bende duydum çok şeker bi bayanmıs ama çok da tavsiye etmediler neden olduğunu bilmiyorum ama
aslında kimseye tam olarak iyi diyemeyiz :) yüz kişiye sorma şansımız olsa belki çoğunlukla karar verebiliriz ama bu şartlarda eldekileri değerlendirmek gerekiyor :) Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın :)

Merhaba kızlar :) erzurumdan hamile anneleri görmek ne güzel bende buharada zeynep hanımı düşünüyordum ama buharada ki tüm doktorlar hemen sezeryan öneriyormus duyduguma göre. Gerci benim gebeliğim daha çok yeni şimdilik nenehatun da firdevs hanıma gittim ama hastane konusunda bende kararsızım çok

Ben daha hamile değilim ama inşallah aranıza katılırım istiyorum bende cokk dua et banada canimm bende ağız ve diş sağlığında hemşireyim kızlar bi sorun olursa beklerim)

HADİ YA .. NE BU SEZARYEN MERAKI ANLAMIYORUM YA.. BEN NENEHATUNA HİÇ GİTMEDİM AMA DOKTORLAR İYİ DİYE DUYDUM.. GERÇİ DOĞUMU ORDA DOKTORLAR DEĞİL EBELER YAPTIRIR SANIRIM.. ZATEN DOKTORDA SEÇİLMEZ DEVLETTE O GÜN KİM VARSA O BAKAR..

aslında kimseye tam olarak iyi diyemeyiz :) yüz kişiye sorma şansımız olsa belki çoğunlukla karar verebiliriz ama bu şartlarda eldekileri değerlendirmek gerekiyor :) Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın :)

AMİN İNŞALLAH.. ERZURUMDA OLUP TECRÜBELİ OLANLAR YAZARSA BELKİ O ZAMAN BİR FİKRİMİZ OLUR..

METİN BEYİ BENDE DUYDUM RİSKLİ GEBELİK UZMANIYMIŞ SANIRIM.. AMA EPEY PAHALI DİYE DUYDUM BİLMİYORUM NE KADAR MUAYENE ÜCRETİ..İNŞLLAH HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN..

Ben daha hamile değilim ama inşallah aranıza katılırım istiyorum bende cokk dua et banada canimm bende ağız ve diş sağlığında hemşireyim kızlar bi sorun olursa beklerim)
Rabbim gönlüne göre versin canım İnşallah tez zamanda alırsın sende bebiş haberini ne kadarlık evlisin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…