- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi Melek010101
-
HADİ YA .. NE BU SEZARYEN MERAKI ANLAMIYORUM YA.. BEN NENEHATUNA HİÇ GİTMEDİM AMA DOKTORLAR İYİ DİYE DUYDUM.. GERÇİ DOĞUMU ORDA DOKTORLAR DEĞİL EBELER YAPTIRIR SANIRIM.. ZATEN DOKTORDA SEÇİLMEZ DEVLETTE O GÜN KİM VARSA O BAKAR..
Çok saol canimm Amin inşallahhhhhhRabbim gönlüne göre versin canım İnşallah tez zamanda alırsın sende bebiş haberinine kadarlık evlisin tatlım
Sanırım hem ücret hemde kendilerinin daha kolayına geldiği için hemen sezeryan öneriyolar. Ben bir kez gittim bugün tekrar gidecem şimdilik gebeliğim çok yeni o yüzden sorun olmuyo ama ilerleyen dönemlerde neye karar verecem bilmiyorumBurda birbirimize deneyimlerimizi aktarıp bilgi sahibi olabiliriz
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah canımÇok saol canimm Amin inşallahhhhhh2 yillik evliyim.
Aminnn canimmm aminnnnnRabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah canım
ben izmirde yaşıyorum ama 3 ay öncesine kadar erzurumdaydık. yaklaşık 1 yıl kaldık. bu süre zarfında bir defa klomen kullandım fakat işe yaramadı. buharada zeynep kamalağa gittim. sadece bir kez klomene cevap vermedim diye bana gonal f iğneye geçmeye çalıştı. bir daha da gitmedim. sonraki ay hormon testlerim normal çıktı üstelik. tavsiye etmem o doktora gitmeyi düşünen varsa ben hiç memnun kalmadım
bilgilendirdiğin için teşekkürler.. ben de buharada fatma aydına gidiyorum şimdilik .. umarım sende bir an önce gebelik haberini alırsın.. herşey gönlünce olsun..
amin sağolun. siz de sağsalim kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
bende fatma hanıma gitmeye başladım ve bir sorun olmazsa da değişmeyi düşünmüyorum. sanırım şimdiye kadar gördüğüm en ilgili doktorbilgilendirdiğin için teşekkürler.. ben de buharada fatma aydına gidiyorum şimdilik .. umarım sende bir an önce gebelik haberini alırsın.. herşey gönlünce olsun..
bende fatma hanıma gitmeye başladım ve bir sorun olmazsa da değişmeyi düşünmüyorum. sanırım şimdiye kadar gördüğüm en ilgili doktor
Canimm ben demiştim sana bende ona gidiyorum ilgili bi hekim. Bende hamis kalmak için uğraşıyorum bana dua et kuzu belki denk geliyoruzdur; ))Ben artık Muhammet bey e gidiyorum. Gerçekten çok ilgili ve bilgili bir doktor.
İnşallah cannnnn insallahh benim en son kı kontrolüm 16 si cumaydi başka da gitmedim klomen kullandım bu ay adetim gecikirse giderim hayirlisiyla olur sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canimİnşallah en kısa sürede tedavinden olumlu cevap alır sende aramıza katılırsın2 gün önce kontrolüm vardı.
Ayy ağzın bal yesin kuzum amin çook teşekkür ederimm inşallah..bende fatma hanıma gidiyorum kızlar gayet memnunum güler yüzlü ilgili bi doktor.
N Nurumcan94 rabbim en kısa zamanda sana da bu duyguyu yaşatsın
16 sında hastanede karşılaşmış olabilirmiyiz acabaAyy ağzın bal yesin kuzum amin çook teşekkür ederimm inşallah..
Olabiliriz sekerimm hemde kapılar dip dibe ismin neydi kuzu tanışalım barii16 sında hastanede karşılaşmış olabilirmiyiz acababende 16 sında gittim en son birde ocak 16 da gidecem inş
aynen birlikte sıra beklemiş falan olabiliriz :) hatice canım adımOlabiliriz sekerimm hemde kapılar dip dibe ismin neydi kuzu tanışalım barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?