Erzurum'da önereceğiniz doktor var mı

Sanırım hem ücret hemde kendilerinin daha kolayına geldiği için hemen sezeryan öneriyolar. Ben bir kez gittim bugün tekrar gidecem şimdilik gebeliğim çok yeni o yüzden sorun olmuyo ama ilerleyen dönemlerde neye karar verecem bilmiyorum Burda birbirimize deneyimlerimizi aktarıp bilgi sahibi olabiliriz

hakkımızda hayırlısı diyelim..

ben izmirde yaşıyorum ama 3 ay öncesine kadar erzurumdaydık. yaklaşık 1 yıl kaldık. bu süre zarfında bir defa klomen kullandım fakat işe yaramadı. buharada zeynep kamalağa gittim. sadece bir kez klomene cevap vermedim diye bana gonal f iğneye geçmeye çalıştı. bir daha da gitmedim. sonraki ay hormon testlerim normal çıktı üstelik. tavsiye etmem o doktora gitmeyi düşünen varsa ben hiç memnun kalmadım

bilgilendirdiğin için teşekkürler.. ben de buharada fatma aydına gidiyorum şimdilik .. umarım sende bir an önce gebelik haberini alırsın.. herşey gönlünce olsun..

bilgilendirdiğin için teşekkürler.. ben de buharada fatma aydına gidiyorum şimdilik .. umarım sende bir an önce gebelik haberini alırsın.. herşey gönlünce olsun..

amin sağolun. siz de sağsalim kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

bende fatma hanıma gitmeye başladım ve bir sorun olmazsa da değişmeyi düşünmüyorum. sanırım şimdiye kadar gördüğüm en ilgili doktor

İnşallah en kısa sürede tedavinden olumlu cevap alır sende aramıza katılırsın 2 gün önce kontrolüm vardı.
İnşallah cannnnn insallahh benim en son kı kontrolüm 16 si cumaydi başka da gitmedim klomen kullandım bu ay adetim gecikirse giderim hayirlisiyla olur sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…