es adayi tarafindan begenilmemek..

Begenmiyorsa evlenmesin, basina silah mi dayamislar evlen diye ?

benım erkek arkadaşım benı bı fotoğrafta begenmedı Pozumu dıye dünyayı basına yıkmıştım ..Size neler soylemıs

sana bu kadar kötü sözler söyleyen birine hala eş adayım diyebiliyorsun ya pes.

kendinden ödün vermenin sınırlarını zorluyorsun.

Şu lafları velevki kızımın erkek arkadaşı benim yanımda söyleyecek,suratını dümdüz yapar dişlerini eline verirdim.
Tekmeyide kızıma attırırdım ..
Bu ne terbiyesizlik hadsizlik böyle.
Buna bu kadar yüz verirsen böyle tepene çıkar,senide böyle rencide eder..

sadece ilk iki sayfayı okudum......bence senden ayrılmak istiyor.....

canım sorun su her dediğini yapmışın sen işte bu hatan sana saygısı kalmamış ve evlenince hiç kalmaz bunu bil tavrını koy kendi aynaya baksın o cok mu güzelmiş

diğer bir ihtimal onun kaçamaklarına göz yumman gerektiği........üçüncü bir ihtimal yok maalesef

canım bak burdan konuşması kolay şöle derim böle derim ama kendini uzaklaştır bence sana saygısı kalmamış evlilik cok başka bişe şimdi seviyosun dediklerini görmüyosun ama emin ol evlenince 3 katı artacak bundan emin ol ben ayrıl demiyorum ama ezdirme benim anaokulu öğretmenim demiştiki nişanlıyken şirine bak ben eşimle sevgiliyken bana demiştiki ben alkol kullanıyorum ama az bu bana batmamıştı ama kafama takıldı şimdi alkolik tedavi görüyor kafana taktığın birsey varsa 2 kez düşün demişti ama düşünemedik aşalanmanın özürü olmuyo 2 kere düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…