es adayi tarafindan begenilmemek..

Bende kovardım kesin bir ömür öyle biriyle geçmez. Herkesin içinde rencidee olmak kötü bir şey :26:

bu nasıl bi cesaret ??? nasıl bir terbiyesizlik ??? bu adam senin eşin olacak adam mı ? seni tırnağın makyajın için mi sevmiş.. bunu hastalığı yaşlılığı var.. nasıl başka bir kızı över ya.. sen kendini şimdiden nasılda ezdirmişsn..çokkk sinir oldum daha diyo cildim şöyle tırnağım böyle kendini yıpratıyor... ben olsam yolu gösterir tüm stresimi atar ona güzelliğimi, ve nasıl bir gelin olduğumu beni her halimle seven adamın gelini olarak gösterirdim!!!!! valla ensesinin kökünden tutup kapıya koyardım yaaa....

valla benim ailemin yanında yapılsa bu annem onu kapıya koyar ve kesin şu cümleyi söylerdi '' SENİ KIZIMIN ATTIĞI TIRNAĞA KURBAN EDERİM ARTIK ''

canım daha evlenmediniz dimi lütfen kendne bir iyili yap ve ayrıl ne olur ya ilerde daha kötü olucak kendine yazık etme canımm geri dönüşü olmayan yollara girme

bu görsellik zihniyeti nezaman değişicek herşey dış görünüşmü yaa bezdim valla böyle insanlardan

sana bunları diyen adamla evlenmeyi düşünmüyorsun inş.

Hata sende. Böyle konuşan bir adamla hala birlikteysen hata sende arkadaşım.
Ayrılmadığın sürece bir çözümü yok.

eş adayı olarak yedekte bile bekletilmemeli o çokmu bakımlı ve yakışılı hıhh.
ayrıca bu kelimeleri söyleyen dünya starı bile olsa sıfırdır

ne kadar sanslısınn evlenmeden iç yüzünü göstermiş kesinlikle

terbiyesiz bu ne cürretlik.asıl sen hiç bakmıomusun aynaya diyenemidinz mi??ne bu kadr ezdiriosun kendini arkdaşım ya versene adamın cevabını hala ben her dediğini yapıyorum diyosun bide.Benim sinirlerim zıpladı resmen

söyledikleri ayrılık sebebidir bence,
bırakıp giden taraf ben olmayayım, o bıraksın ben de kurtulayımdır Türkçesi...
bir süre yüksek topuk giy, tırnakları-sivilceleri hallet, sonra düşüncesi değişince at tokadı gitsin!

Hala bu adamla birlikteyim deme. Ne eş adayı? Tam magma adamı, dinlen dinlen kaç. Edep yoksunu, karaktersiz, daha ağır sözleri hakediyor da benim terbiyemi aşar.

benn onu yollarıımmmmm kardeşm şimdiden bu kadr alltan alırsan ilerde napcan sen .sen bu kadr alttan alıyosun dye yuz bulmuş bence yapma byle acık sert dur ya.her kadının bakmsz oldgu dnemler vadr.ben nrmalde topuklu gymeden mümkn degl okula fln gtmem ama sınav zmanı ne topklusu saçımı topladgma şükredıyorum.ee bı ara boyle oldk dye bakımsız mı olduk yanı yapma byle ezdrme kendını.

Yav ben anlayamıyorum neden sizi böyle adam yerine koymayan insanlara değer verip uğrasıyorsunuz.Sonra mutsuz evlilikler oluyor başta gerekeni yapmazsanız inceldiği yerden kopartmazsanız gün gelir en sağlam yerinden kopar.Acı çekebilirsin ama ömrünün sonuna kadar değil mutlu olacağın zamanları düşün kendini avut sonra birgün biri çıkar karşına ayrıldığına şükredersin pardon ama ciğeri beş para etmez insanlarla uğrasma

okurken sinirlendim gerçekten. kimsenin ayrıl demesinibeklemeden çoktan ayrılmış olmalıydın. işinilginci sana ailenin yanında söylemişbunları,kimseçıkıp yorum yapmadı mı?

tek kelime...ayrılmalısın....böyle ömür bitmez....psikolojik yıkıma uğratır bu ne yaa..
ayrıl....olmaz bu adam...

bunları hiç utanmadan söyledimi hemde ailenizin yanında.keşke bir iki laf söyleseydiniz.başka güzel kızdan örnek vererek sizi rencide etmiş zaten üstü üstene sizide yerden yere vurmuş.yaptığı çok ayıp.ben yanlış anlamdımsa ilkten 3 senelik gizli ilişkimiz var dediniz sonrada ailemin yanında bana bunları dedi dediniz.gizli ilişkiniz varsa sevgiliniz ailesine karşımı gizli anlamadım.

bunları seven biri asla söylemez bu adam sizi sevmiyor
bir örnek vereyim
yaklaşık 14 kilo aldım baya hemde ama benim sevgilim buna rağmen bana ye aşkım diyor kendi bana yemekler yediriyor etli butlu seviyorum seni diyor

Ağzım açık kaldı resmen bir de gayet normal bişeymiş gibi anlatmışsın eş adayım falan...
Ondan eş falan olmaz bu ne böyle ya her şeyin bir usulü var böylede söylenmez ki çok gurur kırıcı şahsen ben kıyameti koparırdım git yanına yakışanı bul kimse seni zorla tutmuyo derdim bir daha da yüzüne bakmazdım biraz kendini savun resmen tepene çıkmış her dediğini yapmak alttan almak zorundada değilsin erkekler bu tip kadınları sevmez biraz diş göster

Terbiyesiiz yaaa

Onun yüzü sivilcelerle dolsun da kimse bakmasın yüzüneee her dedinide yapma yaa çok şımarmış bellliii gitsin o gzel kıza

Benmde sivilcelerm olduğundan seni anlayabiliyorum rahatsız ediyo ne kadar kapatmaya çalışsamdaa hatta çok kafama takınca sevgilim kızıyo bana çok yakışıyo falan diyo pis
senin elinde olan bişi değil sonuçta ondan çok sen rahatsız oluyosundur çıkma diyince çıkmayı bırakmıyolar tırnaklarn içinde bişi eksikliin vardır doktora gidip bi kan testi yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…